- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 4G
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha egy telefon out of the box úgy működik ahogy leírtam, az nem júzer error hanem factory/brand error.
Ezt a telefont a feleségemnek vettem, teljesen átlagos hétköznapi használatra, és nem azért, hogy mókolgasssa, launcherezgesse, optimalizálgassa. Majd ha ilyesmikre lesz igénye kap egy Xiaomit, ott megtehet bármit.
Huaweit nem azért vesznek, hogy elkezdjék faragni. -
válasz
South Velen #1 üzenetére
A Huawei elég agresszíven takarítja a memóriát. A 3 giga ramos Smart 2019-nél a szabad memóriát nem tudtam 870 mega alá vinni, pedig minden marhaságot elindítottam rajta. Szóval a Huaweinél annak a +1 giga ramnak nem igazán van jelentősége a 4 giga rammal, mert a felhasználó gyakorlatilag nem érzi a hasznát.
Ha a Huawei változtat a memóriamenedzselésén, akkor lesz értelme a több ramnak, de jelen pillanatban csak placebó hatása van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest