- iPhone topik
- BlitzWolf termékek topicja
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petike1007
tag
Néztem kíváncsiságból pár oldalt:
pl Kingstonnál semmit nem ír a lifetime-ról,hogy limitálva lenne,csak egy kis kereszttel jelölik,hogy az oroszoknál ez 10 év...(ezek szerint máshol nincs korlát)Viszont valóban vannak olyan gyártók,ahol a lifetime azt jelenti,ami a termék könyvében le van írva+x év...
Szóval a gyártó dönti el mi a lifetime
Egy x-ben egyezzünk ki -
Petike1007
tag
válasz
Depression #39 üzenetére
Szerintem az örök élet garancia örök életre szól...max ha nem gyártják adnak egy az eredeti árral megegyező értékben cuccot...
Nekem alaplapom volt olyan,hogy 3 év garis volt...és mikor meghalt már vagy 1 éve nem gyártották..és adtak egy tök más-tök újat úgy,hogy az eredeti alaplap árában vásárolhattam...
Szerintem ez az örök élet garinál is így van... -
Petike1007
tag
válasz
AssAssynn #25 üzenetére
Erre kár építeni...
Csak gondolj bele logikusan...akarsz te most venni mondjuk 2 vagy 4giga ddr1 266mhz-es ramot? Rohadtul nem...számítástechnikai cuccokon évek elteltével csak bukni lehet...mert hiába drágul ez-az nem kell senkinek.(1-2 kivétel,de arra nem vársz úgyse)...szóval a vége mindig az,hogy eladod sz*rér' h*gyér'
Én ezért nem várom meg soha,hogy teljesen elveszítse az értékét a cucc...videókártyát is,procit is cserélek 1-2 évente...így igaz,hogy kell rá költeni,de nem bukok annyit...legalábbis nem egy összegben,hanem sok kicsiben -
-
Petike1007
tag
Épp azon gondolkodtam,hogy kellene még 4giga ram,mert most olcsó a jó öreg ddr2...3év múlva meg már ingyen lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest