- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petike1007
tag
Néztem kíváncsiságból pár oldalt:
pl Kingstonnál semmit nem ír a lifetime-ról,hogy limitálva lenne,csak egy kis kereszttel jelölik,hogy az oroszoknál ez 10 év...(ezek szerint máshol nincs korlát)Viszont valóban vannak olyan gyártók,ahol a lifetime azt jelenti,ami a termék könyvében le van írva+x év...
Szóval a gyártó dönti el mi a lifetime
Egy x-ben egyezzünk ki -
Petike1007
tag
válasz
Depression #39 üzenetére
Szerintem az örök élet garancia örök életre szól...max ha nem gyártják adnak egy az eredeti árral megegyező értékben cuccot...
Nekem alaplapom volt olyan,hogy 3 év garis volt...és mikor meghalt már vagy 1 éve nem gyártották..és adtak egy tök más-tök újat úgy,hogy az eredeti alaplap árában vásárolhattam...
Szerintem ez az örök élet garinál is így van... -
Petike1007
tag
válasz
AssAssynn #25 üzenetére
Erre kár építeni...
Csak gondolj bele logikusan...akarsz te most venni mondjuk 2 vagy 4giga ddr1 266mhz-es ramot? Rohadtul nem...számítástechnikai cuccokon évek elteltével csak bukni lehet...mert hiába drágul ez-az nem kell senkinek.(1-2 kivétel,de arra nem vársz úgyse)...szóval a vége mindig az,hogy eladod sz*rér' h*gyér'
Én ezért nem várom meg soha,hogy teljesen elveszítse az értékét a cucc...videókártyát is,procit is cserélek 1-2 évente...így igaz,hogy kell rá költeni,de nem bukok annyit...legalábbis nem egy összegben,hanem sok kicsiben -
-
Petike1007
tag
Épp azon gondolkodtam,hogy kellene még 4giga ram,mert most olcsó a jó öreg ddr2...3év múlva meg már ingyen lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobil flották
- Hálózati / IP kamera
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sweet.tv - internetes TV
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Autós topik
- Extra D betűvel jöhet GeForce RTX 5090D utódja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest