Új hozzászólás Aktív témák
-
Patrick76496
őstag
Ó ember már a rootnál megakadtam
azt írja, hogy nincs engedélye felpakolni a superuser.apk-t
a másik meg hogy megvan az új class 10-es 32gb-os samu kártyám, amin ugyanúgy laggol a gta meg a real racing, persze mások írják, hogy nekik jól fut, persze senki nem segítene. Ha lesz időm, akkor rakok majd videót is róla.
-
noobsaibot
tag
Nem hiszem hogy kiszúrják a tűs trükköt!?
El sem hiszed milyen felületesek a szervízesek.
Ha gyári szoftveres állapotban viszed vissza mondjuk kijelző vagy kontakthibával,meg se néznek ilyeneket.
Múltkor a haverom téglásítot galaxy minijében cseréltek alaplapot ....... elszált a szénnéhúzott win odin flash alatt :-D
Ráadásul független 2.3.4-el kapta vissza ami a t-nél nem is vot elérhető még. -
noobsaibot
tag
Akkor egyelőre nem lehet T-s minin és ray-en normálisan kivitelezni a teljes nyitást.
Ez a lényeg.
Többek között ez nem derült ki az eredeti cikből,erre céloztam,amikor azt mondtam kevés.
De no offense.
Akkor megvárom mi lesz a fastboot story vége,mert nem az én készülékeim és a gari az fontos.
Thx -
cer
tag
Ez jó.
Kis segítség még a procedúrához.
Ezen kapcsán viszont nem értem hogy, ugye itt a fórumban bootloader nyitásról beszélünk, viszont a videóban ha jól értem azt magyarázza a csávó hogy ha a szervízmenüben az van írva, hogy BOOTLOADER UNLOCK ALLOWED: NO , akkor az a telefon nem nyitható.
Tehát akkor az itt leírtak alapján a ' BOOTLOADER UNLOCK ALLOWED: NO ' telefonokat is lehet nyitni? -
8zabi
őstag
tudom mire jó a bootloader nyitás...
letöltöttem, belenéztem, ez a rom egy sima gyári, ami tele van pakolva init.d scriptekkel, le van cserélve a téma, meg programok vannak hozzáadva / törölve belőle
ráadásul nem kell hozzá nyitott bootloader, sőt, kernel sincs benne
(actually hybrom does not contain a boot image.Thus, when you install hybrom you don't mess with your boot image at all.BUT recovery from nAa is installed in /system and while system is formated during the installation of hybrom,recovery messes with it self.That's why unlocked bootloader is necessary for now to install hybrom)
csak azért írja a gyerek, mert zárt bootloader mellett a system-be telepített recovery-t törli mikor felrakod
a kérdés még mindig adott, minek nyitott bootloader gyári kernel-hez?
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- !FELVÁSÁRLÁS! RTX 4090 KORREKT ÁRON AZONNAL
- GAMER PC - RYZEN 5 5500 / ASUS RTX 2060 / AORUS 16GB DDR4 / 512GB SSD / 500GB HDD
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged