Új hozzászólás Aktív témák
-
laranyi
újonc
válasz
noobsaibot #1 üzenetére
Sziasztok. Nekem csak annyi a problémám, hogy végig csináltam a leírtak szerint minden úgy is történt ahogy le van írva. Csak a telefonon semmi nem történt. Fizikálisan a függetlenítés nem történt meg. Szerintetek mi lehet a probléma? Köszönöm a segítséget. Üdv.
-
Lasy
veterán
válasz
noobsaibot #64 üzenetére
Hogy a TA mentést nem használtam? ezt kikérem magamnak, hiszen a leíráson is látszik, hogy az én készülékemen készült.
Sőt a visszaállítást is kipróbáltam, és a TA mentés, visszazárja a telefont is.
Tehát, ha független a telefonod, és utána visszateszed a TA mentést, akkor megint függő lesz a telefon.
Így érdemes megcsinálni a függetléenítés előtt, és a függetlenítés után is! -
sdd2
veterán
válasz
noobsaibot #81 üzenetére
SE szervíz se lehet jobb (ugyan az a szervíz
) Omnius volt a dolog ezért lett független de többet nem mondhatok.
-
sdd2
veterán
válasz
noobsaibot #79 üzenetére
Ettől nem lesz független a készülék!
Ez csak a bootloadert nyitja és azt az s1tool is vissza tudja zárni egy restore gombal.
-
sdd2
veterán
válasz
noobsaibot #75 üzenetére
És vajon függetlenítést meg kicsit nagyobb lyukat észreveszik?
A T-s szervízben lehet felületesek de ha a gyártóhoz küldik ott visszaküldik hogy szevasz, szerintem. -
sdd2
veterán
válasz
noobsaibot #73 üzenetére
Ha vékony tűvel is szúrod át látszik még az is. Ha meg felszeded megnyúlik így az is, ráadásul nem fog már úgy ragadni.
-
törölt tag
válasz
noobsaibot #64 üzenetére
Annó sokat cikkeztem az X10 mini pro-ról. Elég nehéz mindenkinek érthető szájbarágós leírást készíteni. Az app2sd leírásom miatt épp a héten fenyegettek meg mert az illető elmondása szerint ipari hulladék lett a telója (amit kétlek valószínűsítem, hogy user error).
A kitesztelés sem olyan egyszerű mint gondolod, ugye neki ki kellene próbálnia minden szolgáltatói buildon amin vagy ok vagy nem ok, a fórum hitelessége meg ugye mindig kérdőjeles már csak azért is mert aki elégedett ritkán ír még akinek "fájása" van az seperc alatt "teleszemeteli" a könnyeivel.
Én hálás vagyok ezekért a leírásokért és hatalmas köszönet érte.
-
sdd2
veterán
válasz
noobsaibot #69 üzenetére
Már beleírtam a cikkbe ezt az infót egy napja. Valakinek sikerült a fastboot valakinek nem. Szóval egyenlőre inkább hagyd. Viszont felhívom a figyelmet hogy Ray-nél kivitelezhető hogy megmaradjon a gari viszont a Mini-nél nem mert a címke alatt van és ha az sérül bármi módon akkor a garancia megszűnik.
-
Mr X
veterán
válasz
noobsaibot #64 üzenetére
A TA mentés visszaállítása visszazárja a bootloadert. Kipróbáltam. Plusz, ha netán nyitás után (wotannal) "nincs sim kártya" hibát kapunk, azt is helyreteszi.
-
sdd2
veterán
válasz
noobsaibot #63 üzenetére
Nem Lasy de nem árulhatom el
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
noobsaibot #1 üzenetére
Ez nem elég szájbarágós? Akkor ne is akarjon hozzáfogni valaki, ha ez alapján nem tudja megcsinálni..
Annak idején emlékszem, hogy a GT540-hez volt egy szájbarágós leírás az egyedi romok telepítéséhez, gyári romróm. Ahhoz is jött sokszor a hiszti, h nem elég szájbarágós, dehát annál részletesebben, h lényegében gombról gombra le van írva, h mit kell bökni, nem lehet leírni.
-
sdd2
veterán
válasz
noobsaibot #7 üzenetére
Ez ki lesz majd bővítve még. A bisszaállitás amúgy egy gombnyomás.
Ja és a garanciapapírban le van írva hogyha sérül az IMEI matrica (néhámy készüléknek az alatt van) ugrik a gari vagy ha módosítások történnek a telefonban akkor is ugrik. Ezért nem értettem első hszd.
-
sdd2
veterán
válasz
noobsaibot #1 üzenetére
Már többen is megcsinálták ez alapján és érthető. Egy átlag user lehet azt sem tudja mi az a bootloader... Ott vannak a források is, aki neki akar állni az előbb tájékozódik
mrit
Ezzel nyitható a szolgáltatósoké, viszont eddig nem sikerült fastboot módban csatlakozni a fórumtársaknak de a recoveryből feltehető kernelek menni fognak. A fastbootnak holnap utánajárok.
Ahogy írtam szolgáltatósoké is nyitható ezzel. A cikk elején is olvasható.
-
dokee78
félisten
válasz
noobsaibot #1 üzenetére
Bocs,de szerintem érthető a cikk.
Nekem a nagyítható képek hiányoznak.
Átlagfelhasználó?
Szerintem egy átlagfelhasználó nem fog és nem is mer nekiállni BOOTLoadert nyitni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest