- Prohardver app (nem hivatalos)
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokee78
félisten
Semmi nem segített.
Sem Wotan,sem Flashtool.
Ekkor eszembe jutott,hogy a BOOTLoader nyitás előtt csináltam egy rendszermentést CWM-ből.
Azt visszaállítottam,erre azt írta a WIFI-hez: "Hiba"
Emlékeztem,hogy amikor először felraktam a kernelt és nem tettem fel a wlan modult ugyanezt írta ki.Felettem újra a wlan modult és sikerült.
-
Mr X
veterán
Na szóval:
s1tool indít. Patch SEMCboot, és egyből Testpoint ready is.
összekötöd a tesztpontot a negatív saruval, aztán rádugod az USB-re. Ekkor írja, hogy távolítsd el a tesztpontot és nyomj ready-t.
Leveszed a tesztpontról a kábelt, berakod az akksit, és csak utána nyomj Ready-t!
Így már lefut rendesen.
-
sdd2
veterán
A wotan valamit elkezd és félbehagy mivel unlockolni kezdi el a készüléket, ezért nem érzékel a SIM kártyát. Ezért szerepel a cikkben csak az s1tool-os módszer.
noobsaibot
Egyenlőre hiába nyitod a bootloadert mert nincs fastboot, ergo nem tudsz feltenni kernelt. Ez lehet megfog oldódni hamarosan. A kérdés az hogy neked a SERVICE menüben a Bootloader Unlock Allowed: résznél Yes vagy No van. Ha No akkor nem lesz Fastboot, ha Yes akkor lesz Fastboot. Ez benne van a cikkben is. Az s1tool-al ráadásul visszatudod zárni a bootloadert de azt csak gyári kernelen ajánlom mert különben kuka. A gyári ROM-ot, kernelt azt wotannal vagy ha megvan a gyári rom akkor Flashtool-al vissza lehet tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Prohardver app (nem hivatalos)
- OLED TV topic
- Renault, Dacia topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Hiába az USA kritikája, az EU nem enged a technológiai törvényeiből
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nintendo Switch
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független 100% hibátlan új akku
- Legion 5 17ACH6H 17.3" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple Watch Ultra 2 49MM e-Sim 2028.06.05-ig Média Markt Garancia Makulátlan Új állapotú
- Ninebot e2 plus garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest