Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr X
veterán
válasz
Patrick76496 #166 üzenetére
A fastboot mód nem driver miatt nem megy, magában a telefonban nem engedélyezett. A szükséges driver amúgy az s1tool driver mappájában is ott van.
-
Mr X
veterán
válasz
Patrick76496 #154 üzenetére
Ez volt az első, amit próbáltam. De kísérleteztem minden fellelhető verzióval és megoldással.
-
Mr X
veterán
Használat:
0. Másold fel a memóriakártyára a wlan_modules_signed.zip fájlt
1. Kapcsold ki a telefont
2. Indítsd el fastboot módban
3. Flasheld a boot.img fájlt fastboot flash boot boot.img paranccsal vagy ha nem reagál a telefonra akkor fastboot -i 0xfce flash boot boot.img
4. Inditsd újra a telefont
5. A logonál kezd el nyomogatni a hangerő le gombot folyamatosan, hogy bejuss a recoverybe
6. Válaszd az install zip from sdcard pontot; telepitsd a wlan_modules_signed.zip fájlt
7. Inditsd újra a telefont és élvezd az új kerneltUgyanitt van leírás visszaállításról is gyári állapotra.
-
Mr X
veterán
Csak T-s és független romot tudok feltenni, pont a CWM hiánya miatt. Mindkettővel próbáltam, lefut az installja, a belépés nem jó.
És tippre nem rom függő, hiszen nem tölt be romot, mikor be kéne lépnie CWM-be.
Ezért lett volna jó a kernel csere nekem, a legtöbb kernelben van CWM, de hiába nyitok bootloadert, a T-s függőség miatt nincs fastboot módom, nem tudok kernelt flashelni.
-
Mr X
veterán
A képen nem látszik pontosan, melyik pont az, de ha nem csinál semmit, akkor valószínűleg nem jót böködsz.
Először is, egy vékony, hegyes tűvel kell a papírt átszúrni, hogy biztos legyen kontakt. A megfelelő tesztpont pedig, ha így nézed, ahogy a képen, az alsó négyes sorban jobbról a második. Kicsit átlátszik a papíron, ki lehet szúrni.
-
Mr X
veterán
Na szóval:
s1tool indít. Patch SEMCboot, és egyből Testpoint ready is.
összekötöd a tesztpontot a negatív saruval, aztán rádugod az USB-re. Ekkor írja, hogy távolítsd el a tesztpontot és nyomj ready-t.
Leveszed a tesztpontról a kábelt, berakod az akksit, és csak utána nyomj Ready-t!
Így már lefut rendesen.
-
Mr X
veterán
Ellenőrizd Identify-al, hogy nem nyitott-e már a bootloadered (kis r betűs loader).
Ha nem, akkor:
Telefon kikapcs és lehúzva. Patch SEMCboot megnyom. Testpoint ready megnyom. Összekötöd a tesztpontot a negatív saruval, és így tartva rádugod az USB kábelt.
-
Mr X
veterán
válasz
noobsaibot #64 üzenetére
A TA mentés visszaállítása visszazárja a bootloadert. Kipróbáltam. Plusz, ha netán nyitás után (wotannal) "nincs sim kártya" hibát kapunk, azt is helyreteszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest