Hirdetés
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Hitelesített viszonteladói programot indított az Ulefone
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Dugd rám a telefonod, megmondom ki vagy!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
Annak idején Londonban vásároltam is egyet. A legdrágább helyen, az Oxford Streeten.

-
leslieke
Jómunkásember
Jó cucc volt a maga idejében.

-
Canis rufus
tag
Csak az ilyen nagy pamacs fülessel votl az igazi az agybadugók csak menők voltak!
-
Silenzio
addikt
Mi volt a videóban? Hátha máshol még megtalálnám. Nem írja a cikk sem.
-
"Panasonic walkmant"
Áhh, ez szíven szúrt...

A Walkman az csak Sony!
Hasonló, mint a dzsip, ami ugyebár Jeep...Mindegy. Panasonic sétálómagnó

A Discman és Walkman "csatával" kapcsolatban kicsit pontosítanék.
A Sony, a kazettás Walkman (MC Walkman) sikerén felbuzdulva az első szériás Discman-ek kiadása után azokat is walkmanizálta, azaz CD Walkman lett a neve mindnek.
A sima audió CD-t lejátszó, és az mp3-as CD-t kezelőé is.
Aztán jöttek a MiniDisc lejátszók is, amik nemes egyszerűséggel MD Walkman nevet kapták...(emellett volt a Sony-nak Network és Radio Walkman szériája is, de ezek nem terjedtek el nagyon)
Manapság pedig az mp3 lejátszóinak a neve, hogy MP3 Walkman vagy MP4 Walkman...
A Sony Ericsson Walkman szériát (Wxx típussal) is megemlítve...A Sony a Walkman logóval illeti a hordozható zenelejátszóit, legyen az kazettás, CD, vagy mp3 formátumú...
Egyébként Bóóódog Szülinapot Walkman!
-
FTeR
addikt
érdekes, h ez még mai szemmel is jól néz ki. ránézel és nem az jut eszedbe róla, h 30 éves cucc.
"walkman néven elhíresült "
nem ez volt konkrétan a neve? -
k.
őstag
A nem azzal volt, hogy nem tudtam volna még akkor összerakni. Elötte kb 3× szétszedtem meg össze is raktam-nem ment elég gyorsan a kazetta motor és volt egy kapcsoló amivel lehetett gyorsitani(gondolom az öregedés miatt már) és azért. Az utolsónál pedig szétszakadt belül valami -persze olyasvalami amihez nem is tudtam hozzáférni- és innentől kámpec. Ez volt 5 éve. Na mind1 majd veszek egyet valamikor-nem olyan vészesen drága- aztán majd retrozok egyet

-
EmberXY
veterán
Én mostanában szoktam rádiót hallgatni, de csak reggelenként, munkába menet, főleg a friss infók miatt, de azután már csak az MP3 játszik...
A discmanekkel meg a walkmanekkel nekem az volt a bajom, hogy túl nagyok voltak, és nem lehetett praktikusan olyan helyen tartani, hogy menet közben is lehessen hallgatni, az emberről lelógó "alkatrészek" égők voltak szerintem..

Bár egyszer megoldottam úgy, hogy a hátizsákba tettem és a fülhallgatót vezettem csak ki valahol....
Mostanság már praktikusan lehet hordani ezeket a kütyüket, nem lóg ki az ember zsebéből....
-
-
Apollyon
Korrektor
Nem megy többet a videó az erőszakos tartalmak miatt

200 dollár? Háhh
Az még ma is sok pénz lenne egy lejátszóért.. 
-
nem_tom
őstag
Emlékszem, mekkora divat volt anno a walkman. Aztán jött a discman, később, meg az első MP3-asok.

-
k.
őstag
Nekem volt egy hasonló-lehet pont ez- csak szétszedtem gyerek fejjel, és tönkretettem. Vááá de utálom magam érte....

Új hozzászólás Aktív témák
- OTP Bank topic
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- Milyen routert?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Gumi és felni topik
- Tőzsde és gazdaság
- Micro Four Thirds
- További aktív témák...
- Microsoft Xbox Series X 1TB, Lemezes + Kontroller, 6 hónap Garancia, Fekete Színben, Bővíthető Gari
- Microsoft Xbox Series X 1TB Lemezes, 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- Nintendo Switch Lite, 24 hónap Garancia, Kék Színben
- Nintendo Switch Oled Zelda Edition, 24 hónap Garancia, Fekete Színben
- Nintendo Switch Oled Pokemon Edition, 24 hónap Garancia, Fekete Színben
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4170
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- Eladó Pegatron R7 240 4GB videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest