- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Az Euronics is elkezd használt mobilokkal foglalkozni
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gamerkiller
senior tag
Tedd meg, és készíts róla egy címlapost! Amikor megtudtam hogy elvesztek a képeim, összetörtem egy darabon. Kint létem alatt a fejemben már alakítottam a bejegyzést, és rengetek olyan képet csináltam hogy egy cetlire voltak írva üzenetek, és az látszódott..
De most hogy végül rászántam magam, és csupán fejből ezt megírjam, jobb.. Már az eddigi dicséretekért megérte megcsinálni
Szerk: LoL most esik le.. Hány óra van ott?
Plz ne tedd OFF-ba.. nem szeressem
-
gamerkiller
senior tag
Jajj.. Félek tőled.. Eskü el foglak vinni csak vedd le a kurzort a bann gombról!
Amúgy: Tényleg van egy bizonyos feelingje, az hogy ott alszol ahol tudsz, folyamatosan változtatod a poziciódat! Van is erre egy jó kis mondás..: "Az országút az otthonom, ott alszom ahol tudom"
Köszönöm, holnap javítok! Vagyis ma, csak később.. Jó éjszakát!
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gyúrósok ide!
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Medence topik
- PlayStation 5
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 18/256 GB Használt, szép állapotban 3 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest