- A HMD visszalép az USA piacáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
válasz
guriga1234 #54 üzenetére
szerk: pü megjött, elfogadva, hszem törölve.
-
Dare2Live
félisten
válasz
guriga1234 #52 üzenetére
""Nem vettem. Honnan veszed?" - megnéztem az adataidat, ott volt, csak azóta kitörölted. Nem tévedtem, tökéletesen hiteltelen vagy."
Be lehet nézni az S4 topikba, ha szűrsz egyet egyrészt látszik elég aktív vagyok másrészt i9505ös romokat linkelek / akarok felpakolni azért ezután elég gyanús kéne legyen, hogy nem i9500am van.
Másrészt csak neked hogy látható legyen mim van.
[link]
Innen elég egyértelmű mindenkinek nem töröltem semmit sehonnan btw azt se tudom mikor modosítottam utoljára a mim van szekciót te akarsz mást "hitetlennek" hazugnak beállítani miközben te hazudozol összevissza, te vagy "hitetlen".És itt kissebbik baj, hogy hazudozol összevissza. A nagyobb, hogy mást akarsz annak beállítani.
Ha gondolod elnézést kérhetsz... Komolyan.
-
Dare2Live
félisten
válasz
guriga1234 #48 üzenetére
"Célszerűbb inkább venni egy új telefont."
Neked. Nincs evvel semmi baj, de sokak meg szivesen elhasználnák a telefonjukat 3-4-5 vagy mégtöbb ideig ahogy régen is tették. Lehet ennek anyagi oka mert inkább nyaralni/síelni mennének el vagy inkább gyerekükre költenék vagy.... vagy mert próbálnak környezettudatosan élni vagy mert...
Értem én, hogy a fentiek neked nem szempontok de te is értsd meg, hogy akinek igen annak rossz az exynos.""Note 4 alatt kb teljesen mindegy exynos vagy snapi van mindkettővel csúnyán lagol/akad. 2éves motok nem lagolnak úgy, egy könyörgöm Ace4 is érezhetően gyorsabb." - akkor ne szenvedj, add el a Note4-et, és vegyél motot vagy Ace4-et, ha erre izgulsz."
Jól mutatja mentalitásodat. Ha rossz dobd ki és vegyél másikat. Szerencsére én nem ilyen vagyok.
""Arról nem szólva, hogy hogy aki hosszú távra (20+hó) vesz mobilt annak ha qualcomm lesz rá friss droid ha exynos akkor nem." - akkor te miért vettél exynosos telefont?"
Nem vettem. Honnan veszed?
" Teljesen hiteltelen, amiket írsz."
Jahogy te trollkodni akarsz... fenébe én meg válaszoltam.
-
Chrys_
addikt
válasz
guriga1234 #44 üzenetére
Nem hiszem, hogy a széles paletta miatt építették be a Qualcomm chipeket, éppen a mennyiség miatt, amit képesek a saját chipjükből előállítani.
A Samsungnak arra is figyelnie kell, hogy az utóbbi időben erősen jönnek fel a kínai gyártók egyéb processzorokkal szerelt telefonokkal. Ha felfejleszti a saját gyártókapacitását, a végén kihasználatlan marad, ha nem tudják eladni a saját készülékeiket, vagy akár bérgyártást végeznek majd a többieknek -
Chrys_
addikt
válasz
guriga1234 #9 üzenetére
A Qualcomm chipjét maga a Samsung építi be. Előbb-utóbb úgyis rendberakják ezt a procit is. Ha a Samsung a saját gyárát bővíti, akkor hatalmas rizikót vállal rövid idő alatt. Bár ki tudja, mit őrölnek a rizsszemek mögött rejtőző fogaskerekek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A HMD visszalép az USA piacáról
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fali konzol lapos tévékhez
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mac vagy Windows? Az egér nem ugyanúgy működik… – Tech Percek #17
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Pro 256gb-2027.05.10. Media M. Garancia - 99% akku
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest