- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
válasz
guriga1234 #54 üzenetére
szerk: pü megjött, elfogadva, hszem törölve.
-
Dare2Live
félisten
válasz
guriga1234 #52 üzenetére
""Nem vettem. Honnan veszed?" - megnéztem az adataidat, ott volt, csak azóta kitörölted. Nem tévedtem, tökéletesen hiteltelen vagy."
Be lehet nézni az S4 topikba, ha szűrsz egyet egyrészt látszik elég aktív vagyok másrészt i9505ös romokat linkelek / akarok felpakolni azért ezután elég gyanús kéne legyen, hogy nem i9500am van.
Másrészt csak neked hogy látható legyen mim van.
[link]
Innen elég egyértelmű mindenkinek nem töröltem semmit sehonnan btw azt se tudom mikor modosítottam utoljára a mim van szekciót te akarsz mást "hitetlennek" hazugnak beállítani miközben te hazudozol összevissza, te vagy "hitetlen".És itt kissebbik baj, hogy hazudozol összevissza. A nagyobb, hogy mást akarsz annak beállítani.
Ha gondolod elnézést kérhetsz... Komolyan.
-
Dare2Live
félisten
válasz
guriga1234 #48 üzenetére
"Célszerűbb inkább venni egy új telefont."
Neked. Nincs evvel semmi baj, de sokak meg szivesen elhasználnák a telefonjukat 3-4-5 vagy mégtöbb ideig ahogy régen is tették. Lehet ennek anyagi oka mert inkább nyaralni/síelni mennének el vagy inkább gyerekükre költenék vagy.... vagy mert próbálnak környezettudatosan élni vagy mert...
Értem én, hogy a fentiek neked nem szempontok de te is értsd meg, hogy akinek igen annak rossz az exynos.""Note 4 alatt kb teljesen mindegy exynos vagy snapi van mindkettővel csúnyán lagol/akad. 2éves motok nem lagolnak úgy, egy könyörgöm Ace4 is érezhetően gyorsabb." - akkor ne szenvedj, add el a Note4-et, és vegyél motot vagy Ace4-et, ha erre izgulsz."
Jól mutatja mentalitásodat. Ha rossz dobd ki és vegyél másikat. Szerencsére én nem ilyen vagyok.
""Arról nem szólva, hogy hogy aki hosszú távra (20+hó) vesz mobilt annak ha qualcomm lesz rá friss droid ha exynos akkor nem." - akkor te miért vettél exynosos telefont?"
Nem vettem. Honnan veszed?
" Teljesen hiteltelen, amiket írsz."
Jahogy te trollkodni akarsz... fenébe én meg válaszoltam.
-
Dare2Live
félisten
válasz
darkarthur #42 üzenetére
Note 4 alatt kb teljesen mindegy exynos vagy snapi van mindkettővel csúnyán lagol/akad. 2éves motok nem lagolnak úgy, egy könyörgöm Ace4 is érezhetően gyorsabb.
Nagyon gáz."Az meg, hogy nincs rá főzött rom szintén hamis állítás."
ha figyelmesen olvasnál: AOSP/CM nincs exynosra. Nem is lesz. És igen ez probléma mert a Samsung support/optimalizálással súlyos gondok vannak. Arról nem szólva, hogy hogy aki hosszú távra (20+hó) vesz mobilt annak ha qualcomm lesz rá friss droid ha exynos akkor nem.
De ha szted van exynosra AOSP/CM akkor pár romot linkelhetnél pl exynosos S4hez....
-
Dare2Live
félisten
"alátámasztaná azt, hogy a HTC M9/Hima miért csak FHD lesz 810-zel"
Nemtudtam az lesz de ha igen annak határozottan örülök semmit értelmét nem látom QHDnek ebben a telefon kategóriában és teljesen mindegy mit raknak alá. Ha kérhetném akkor legyen helyette lagmentes és inkább bírja tovább az aksi.
És nem lehet, hogy véletlen HTC ezt az igényt akarja kiszolgálni?csarli: Pont az exynos melegedése miatt jött S4 túlnyomó részt Snapdragonnal, most meg a lagos/aksizabáló 4.4 tesz be neki, ha qualcomos egy 5ös AOSP romot érdemes felrakni és megszűnik a lag és nagyon sokat javul az aksiidő. Ilyen exynosos S4hez nincs na ezért nem szabad exynossal szerelt telefont venni.
-
Dare2Live
félisten
Egyrészt nekem a hír fura ott van pl az LG G Flex2, fogdosták, tesztelték.... és senki nem írt szokatlan melegedésről/throthlingról. pl. [link]
Másrészt aki hosszabb távra vesz mobilt annak Exynos a legnagyobb szivás, nincs rá se CM, se AOSP = nincs hosszú távon (18hó+) rá támogatás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest