- iPhone topik
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali mobilos kérdések órája
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
h3lios
addikt
válasz
dave_gahan #32 üzenetére
Lassan másfél éve használom én is és semmi bajom nincs vele, pedig még csak rootolva sem volt és a gyári rendszert használom. Jelenleg még nincs hivatalos Lolli rá, csak 4.4.4, de így sincs vele semmi probléma. Laggal még nem találkoztam ezen időszak alatt, alkalmazás crash is csak 1 db volt az elején. (gyári bill lefagyott
). Most néztem az előbb 22 napja nem volt újraindítva és olyan, mintha reset után lennék, minden villámgyors.
Két évre akartam telefont venni, de lehet lesz belőle 3-4 is, mert az aksival sincs egyelőre semmi gond. (2 naponta töltöm csak).A G4-hez hozzászólva pedig szerintem kapufa lesz ez a bőrhátlap. Nem arról híres ez az anyag, hogy jól bírja a strapát. Hamar kopni fog, és foszlik majd (szerintem).
Nekem amúgy is tök mind1, hogy miből van, mivel megy a szilikon tokba. Ejtéstől még mindig ez és az üvegfólia védi meg a leginkább. Arról nem is beszélve, szarrá karcolódik a gyári hátlap (ha fém üveg vagy plasztik).
Egyedül a Gflex 2 tetszik ilyen téren, mert ott el lehetne felejteni a gagyi tokokat, mert az apróbb karcok amik a használat miatt keletkeznek el is tűnnek az okosan kitalált hátlap miatt.Összességében nem is értem a G4-et. Hajlított kijelzős csúcs telónak ott a G Flex 2, nem értem miért csináltak neki konkurenciát házon belül.
Ha árazásban a G4 megközelíti az S6-ot szerintem irtózatosan nagy bukás lesz, mert az kb. mindenben köröket ver erre a készülékre. (számomra design-ban is jobb, pláne az Edge). Egyedül a bővíthetőség és a cserélhető aksi a fegyvertény a G4 mellett..
Új hozzászólás Aktív témák
ma A dél-koreai gyártó tegnap mutatta be legújabb csúcsmodelljét, melytől a számos viszonylag aprónak tűnő, de hasznos újítás miatt komoly sikereket vár.
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Mi 11 8/256GB HIBÁS!
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak korrekt áron
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest