Keresés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!

Új hozzászólás Aktív témák

• vakablak93

őstag

Volt korábban pár Celeronnal szerelt laposom, illetve Atom processzorral szerelt tabletem is. Külömböző konfigurációjú gépekben/tabletekben eszközökben az ismerőseimnél is voltak Celeronok, Atomok.

Egy fontos következtetést tudtam levonni, mégpedig: teljesen használhatóak alap felhasználásra (irodai dolgok, filmezés, böngészés stb...) ha a megjelenésükkor alacsonynak számító felbontású kijelzővel vannak szerelve.

És ez az a pont ahol ez a kis lapos elvérzik, 2560X1600 nem számít alacsonynak, a Celeronban lévő igp számára ez feleslegesen sok.
    Ebbe a gépbe egy sima Fhd kijelző kellett volna, azzal kényelmesebben elmenne a gép, vagy pedig picivel jobb igp-vel ellátott proci.
    Google Chrome néhány tabbal amiben pár a kijelzőnek megfelelő felbontású youtube videó meg van nyitva és már szenvedni fog.

A sok ram mindig jó, csak kíváncsi vagyok hogy oldották meg, 4+8 vagy mi :F

A 2. probléma a windows mind máig pocsék skálázása, ekkora méretben szerintem kissé kényelmetlen lehet a legnagyobb skálázás mellett is apró ikonokkal szórakozni. :))

A fentiek fényében én kicsit sokallom az árat.

Új hozzászólás Aktív témák