- Motorola Edge 40 - jó bőr
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
TOM-202
senior tag
válasz
Silentfrog #69 üzenetére
A gyári hűtőt ha jók az emlékeim az AthlonXP-s idők óta nem is használtam. Kivettem, megnézegettem, megforgattam a tenyerembe majd ment mind vissza a CPU dobozába még "kézmelegen". A legtöbbjük azóta is ott porosodik, vagyis soha sem volt használva.
-
Potzee
addikt
válasz
Silentfrog #67 üzenetére
...hát, nagyon ráindultam a cuccra...CoolerMaster Z600, Ninja 3, NoFan, HR-02 Macho, Heligon HE02, Deepcool Lucifer...most pedig a HR-22...
Jó lenne egy nagy passzív teszt... -
TOM-202
senior tag
válasz
Silentfrog #33 üzenetére
A 300 grammos keskeny hűtő valóban nem a tuning eszköze, de pl. én ennél a cégnél maradva előbb egy TRUE-t majd egy Venomous X-et használtam a mostani Corsair hűtőm előtt. Azok nemcsak hogy mind jó léghűtők, de tudok mellettük/leszerelésűk nélkül kábeleket rendezni, memóriákat cserélni, míg a hírben szereplő monstrum a legjobb esetben csupán kitölti a rendelkezésre álló teret, a legtöbb házban viszont el sem fér, vagy ha nem elég széles a ház az oldallapot nem lehet felrakni.
Tény ami tény,hogy passzív hűtőnek valószínűsíthetően jól teljesít, viszont az összes rendelkezésre álló helyet elfoglalja.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged