- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
Új hozzászólás Aktív témák
-
TOM-202
senior tag
válasz
#65675776 #90 üzenetére
Én szerettem a Zalman-jaimat anno, meg voltam mindig a hűtési teljesítményeikkel elégedve. A 7000-es egy 2500+@3200+ Bartont vitt, a 7700 egy 3700+@2,9GHz S939A64-en lapult, míg a 9000-es egy 4400+@2,8GHz X2-t hűtött le elég hatékonyan és halkan. A 9000-es még most is megy az egyik gépben egy B50el. Viszont a TRUE már egy jelentősebb előrelépés volt hozzá képest, így azt használtam elég sokáig.
-
TOM-202
senior tag
válasz
Silentfrog #69 üzenetére
A gyári hűtőt ha jók az emlékeim az AthlonXP-s idők óta nem is használtam. Kivettem, megnézegettem, megforgattam a tenyerembe majd ment mind vissza a CPU dobozába még "kézmelegen". A legtöbbjük azóta is ott porosodik, vagyis soha sem volt használva.
-
TOM-202
senior tag
válasz
Silentfrog #33 üzenetére
A 300 grammos keskeny hűtő valóban nem a tuning eszköze, de pl. én ennél a cégnél maradva előbb egy TRUE-t majd egy Venomous X-et használtam a mostani Corsair hűtőm előtt. Azok nemcsak hogy mind jó léghűtők, de tudok mellettük/leszerelésűk nélkül kábeleket rendezni, memóriákat cserélni, míg a hírben szereplő monstrum a legjobb esetben csupán kitölti a rendelkezésre álló teret, a legtöbb házban viszont el sem fér, vagy ha nem elég széles a ház az oldallapot nem lehet felrakni.
Tény ami tény,hogy passzív hűtőnek valószínűsíthetően jól teljesít, viszont az összes rendelkezésre álló helyet elfoglalja.
-
TOM-202
senior tag
Ez már talán a túlzás kategóriája. Értem hogy fejlődés meg jobb paramétek, viszont a legtöbb házba be sem fér, ahova meg befér ott kitölti az összes rendelkezésre álló teret és majdhogynem egy szál drótot sem lehet mellette elvezetni. A súlyáról persze nem is beszélve.
Egy másik fórumon valaki ETZ blokkhoz hasonlította, joggal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged