- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterman
csendes tag
Nah szvl.... én nem vagyok márka függő. Az iPhone 3 sikere óta próbálok iPhone-t vásárolni. Amint lejár a 2 éves szerződésem, mindig tüzetesen átnézek minden információt a TOP telefookról, hands on, tesztek, összehasonlítások. Ilyenkor minimum 8-10 oldal tesztjein rágom át magam. Az eddigi évek során az Iphone - Samsung - HTC hármasból kellett választanom. Akkoriban a Huawei - LG - Sony stb. még semmit se jelentettek.
Amikor a kollégám iPhone 4-et vásárolt, csak mert trendi volt én inkább a Samsung Wave mellett döntöttem. Ugyanazzal a hardware-el dolgozott mégis szinte mindenben nyerni tudott az iPhone 4 felett. Főleg hogy az iPhone-nal nem lehetett telfonálni. Szétkapcsolt. lefagyott minden baja volt. Az én kis Wave-emből pedig olyan zene szólt, hogy kár is volt hasonlítgati. Ezt ő is beismerte, hogy nagyon mellé nyúlt.
A következő telefonnak HTC One X-et választottam. Hihetetlen érzés volt kezemben tartani egy ilyen csodát. Felemelő volt egy ilyen luxustelefont a kezemben tartani. Gyors volt, mint a villám. Nagyon össze volt rakva. Csúcs szuper zene jött ki belőle. Az akkori iPhone is alul maradt, Samsung pedig külsőre nem tetszett.
A 13. napon sajnos összetörtem a kijelzőt. (tok nélkül használtam). Garancia alatt volt, szóval kaptam egy új telefont. De mivelhogy az üzemidővel nem voltam megelégedve - cca 8 órát bírt ki - így replacement telefonnak a Samsung S4-et választottam. Mikor a kezembe vettem, kirázott a hideg tőle. Hardware cca ugyanaz mégis az a műanyag borítás.... úristen. Nagyon proli feeling. Gyakran lefagyogatott, nem volt olyan gyors, zene egy nagy 0 stb. Alig vártam, hogy lejárjon az újabb 2 év és upgrade-elhessek egy másik telót.
Újra iPhone - Samsung - HTC a palettán.... HTC M8, ami megfogott. Ez volt a legjobban összerakva. Optimalizálva a rendszer, minden úgy fut, ahogy annak futnia kell. Már féléve lejárt az újabb 2 évem és nem akartam upgrade-elni, amíg nem látom az új HTC-t.
iPhone nem rossz, S7 jól néz ki - de a Samsung-ok teli vannak szórva annyi felesleges sz@rsággal, hogy nincs rendszer, ami működni tud velük. A HTC a választottam, de megvárok még egy pár tesztet.Ami nem tetszik. A Design nekem se jön be így elsőre. Az, hogy lesarkították, nem volt valami jó ötlet, de üsse kavics, tokkal használom így nem sokat fogok belőle látni.
Az előlap? Sokan panaszkodnak, de szerintetek, hogyan kellene kinéznie előlről? Az egész egy nagy képernyő. Sokat itt nem lehet újítani. Jah temesvári parasztkolbásszal kellene körbe rajzolni, lehet jobban bejönne.
Valaki kérdezte miért fontos a Boomsound - HiFi, meg hogy ki hallgat így zenét?
Hát én!!! Pl. Zuhanyzás, borotválkozás közben. Mivelhogy zenészféleség vagyok, ráadásul rocker, nekem nagyon fontos, hogy teljes hangerőnél ne csörögjön a zene. Ráadásul az M8-hez kaptam egy NFCs hanszórót (10x10x10-es), ami annyira jól szól, hogy házibulik mentek róla.
A kamera... most komolyan ki a jó isten nyomtat ki mobillal készült fotókat 1m x 2m-es poszterekre?
Már az 5 megapixeles kamerák is elegendőek voltak, FB-ra, emlékek megőrzésére stb. Ez most 12 Ultrapixeles, ami akármilyen is lesz jobb lesz, mint az M8-asé volt, pedig hát nekem azzal sincs semmi bajom.
Nekem nincs gondom az árával, mert tudom, hogy a HTC sokkal összeszedettebb telefon, mint az iPhone-Samsung kettős, viszont én is talán alacsonyabb árat javasolnék nekik, csak hogy gyorsabban magához tudjon térni a HTC.
Még megvárom a teszteket, de ha a zene - üzemidő - optimalizáció olyan lesz, mint amit igértek és amihez hozzászoktam, akkor meg is rendelem az új 10-est.Allways look on the bright side of life!
Új hozzászólás Aktív témák
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Okos Otthon / Smart Home
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Szólánc.
- Horgász topik
- Drón topik
- További aktív témák...