Hirdetés
- Yettel topik
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
CloakedWayne #261 üzenetére
Én szerintem az ezüstöt választanám, az tetszik a legjobban(meg egyébként sem szeretem a tokokat).
Eddig egyszer egy HTC One X meg egy HTC Desire X volt a kezemben(kb 4 éve), ami először feltűnt, hogy a SuperLCD bitang jól néz ki. Na meg maga a telefon, a HTC-k nekem eddig mindig tetszettek, néhány ok, amiért eddig nem gondolkoztam HTC-n:
1. Az ára(de most csúcskategóriában keresek, ahol hasonló a flagshipek ára)
2. A kamera(szerintem ez volt a leggyengébb pontjuk az eddigi HTCknek.)
3. Nekem személy szerint nem tetszettek a képernyőn levő érintőgombokNa mármost úgy tűnik, hogy ha lehet hinni az előzetes teszteknek, a kamerát is helyrerakták. Az érintőgombok alulra kerültek, a káva vékonyabb lett és végre a HTC sáv is eltűnt alulról.
Az egyetlen, ami esetleg nem tetszik, hogy a Sense-t ennyire leegyszerűsítették, de ezzel együtt tudnék még élni, na meg persze ez egy launcherrel is orvosolható.
Most már nagyon kiváncsian várom a tesztet!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nagyon komoly fordulatra van szükség a HTC-től, hogy visszakerüljön az élvonalba. A HTC 10 ennek jegyében nyit új fejezetet a tajvaniak történetében, csupa érdekességgel.
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest