Hirdetés
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
WhiteWalker #359 üzenetére
Számomra is az, de kénytelen leszel belátni, hogy igen komoly különbség van a csúcskategóriás és egy belépő között. PC-ben is a csúcs GPU miatt drága egy gép, pötyögni egy core2vel is lehet.
-
SonyNex7
senior tag
válasz
WhiteWalker #314 üzenetére
Haver:"csak az iphone"
5s-t használ, kölcsönkértem nosztalgiából,konkrétan volt rajta 3 db ingyenes app...no comment
Feleségemnek is először iPhone-t akartam de kapott egy A5-t.
Komolyan mondom hihetetlen mennyire hibátlan egy telefon.
Imádja, szereti, viber,net,YouTube,Facebook,kamera mindenre jó 8 hónapos ,nem fagy, nem akad
Ezzel csak azt szeretnem mondani hogy fél áron is bőven jó telefonok vannak.Amúgy nem véletlen hogy az Apple előre jelzése szerint az idei évben csökkeni fognak az eladásaik.
Az elmúlt 2 évben elaludtak. Nagyon kiváncsi leszek mit mutatnak idén,de ahhoz hogy náluk maradjak nagyon nagyot kellene villantani ami az előzetesek szerint nem fog menni. -
Wapmester
senior tag
válasz
WhiteWalker #314 üzenetére
és vagánykodásra
-
válasz
WhiteWalker #295 üzenetére
nekem az utolsó Htc-m az egy Sensation volt
Lg-t nem szeretem, utoljára még anno G2 volt, de mikor nyáron a nagy melegbe felmelegedett a telefon kamerázás közben, és ugye magától lejjebb vette a fényerőt látványosan én meg kamilláztam a kijelzőt mert semmit nem láttam na azóta azt mondom, soha többet Lg....G4 kameráját elismerem, de akku gyenge, meg az imént említett dolog miatt nem kéne.
-
válasz
WhiteWalker #291 üzenetére
Nem ajánlott semmit, mert csak üvegfóliáért mentem de közben beszélgettünk aztán kérdeztem tőle mi a véleménye a htc-ről... erre ezt a választ kaptam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Nagyon komoly fordulatra van szükség a HTC-től, hogy visszakerüljön az élvonalba. A HTC 10 ennek jegyében nyit új fejezetet a tajvaniak történetében, csupa érdekességgel.
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 6TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest