- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
titán
válasz WhiteWalker #359 üzenetére
Számomra is az, de kénytelen leszel belátni, hogy igen komoly különbség van a csúcskategóriás és egy belépő között. PC-ben is a csúcs GPU miatt drága egy gép, pötyögni egy core2vel is lehet.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
SonyNex7
senior tag
válasz WhiteWalker #314 üzenetére
Haver:"csak az iphone"
5s-t használ, kölcsönkértem nosztalgiából,konkrétan volt rajta 3 db ingyenes app...no comment
Feleségemnek is először iPhone-t akartam de kapott egy A5-t.
Komolyan mondom hihetetlen mennyire hibátlan egy telefon.
Imádja, szereti, viber,net,YouTube,Facebook,kamera mindenre jó 8 hónapos ,nem fagy, nem akad
Ezzel csak azt szeretnem mondani hogy fél áron is bőven jó telefonok vannak.Amúgy nem véletlen hogy az Apple előre jelzése szerint az idei évben csökkeni fognak az eladásaik.
Az elmúlt 2 évben elaludtak. Nagyon kiváncsi leszek mit mutatnak idén,de ahhoz hogy náluk maradjak nagyon nagyot kellene villantani ami az előzetesek szerint nem fog menni. -
Wapmester
senior tag
válasz WhiteWalker #314 üzenetére
és vagánykodásra
-
senior tag
válasz WhiteWalker #295 üzenetére
nekem az utolsó Htc-m az egy Sensation volt
Lg-t nem szeretem, utoljára még anno G2 volt, de mikor nyáron a nagy melegbe felmelegedett a telefon kamerázás közben, és ugye magától lejjebb vette a fényerőt látványosan én meg kamilláztam a kijelzőt mert semmit nem láttam na azóta azt mondom, soha többet Lg....G4 kameráját elismerem, de akku gyenge, meg az imént említett dolog miatt nem kéne.
-
senior tag
válasz WhiteWalker #291 üzenetére
Nem ajánlott semmit, mert csak üvegfóliáért mentem de közben beszélgettünk aztán kérdeztem tőle mi a véleménye a htc-ről... erre ezt a választ kaptam
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Gran Turismo
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- PlayStation 4
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...