- CES 2025: Vagy rúd, vagy morzsa, vagy robot, de mindenképpen porszívó
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- CES 2025: Piacra kerül végre a kifejezetten vékony Velia okosgyűrű
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Magyarországról is elérhető a Xiaomi Pay
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcarc
senior tag
válasz _Flood_ #1478 üzenetére
En elmentem megfogtam az s7 et, hogy megjon-e tőle a must `have feeling` de nem. Aztan megfogtam meg egyszer, akkor sem. A kijelző csodaszép, a témázással lehet majdnem Stock android a kinézet de valahogy személy szerint nekem `no go` az S7. A HTC vel eddig meg vagyok elégedve, egy rossz szavam sincs rá. Talán annyi h a fólia alá megint becsúszott egy pöszmöt, de ez megint az én hibám
-
marcarc
senior tag
Tud valaki boltot mondani ahonnan jó minőségű type C kábelt lehet rendelni? Kellene az irodába egy back up kábel, sima USB->Type C.
-
marcarc
senior tag
válasz CptAdamica #1407 üzenetére
Az elmúlt években csak nexus-aim voltak, mar a 10 nel is érzek sok hasonlóságot a stock androiddal. Szerintem jó munkát fognak csinálni a HTC nexus-al.
Ha meg jól is sikerül beárazni akkor meg végképp.
BTW tudja valaki a 10 nek az előállítási költséget?
[ Szerkesztve ]
-
marcarc
senior tag
válasz CptAdamica #1389 üzenetére
Nekem mondjuk proper emailt küldtek pár óra alatt a kérdésemre, de ez meg kevés ekkora felárhoz. Tekintve h én is megszereztem EU garival jó 50K val olcsóbban .
-
marcarc
senior tag
Engem ki is kezdtek a facebookon amiért megemlítettem, hogy egy kicsit vastagon fog a ceruzájuk. Amire jött a szájkarate, hogy ok az egyetlen hivatalos forgalmazok, AKIK ofc nem tartanak raktárkészletet csak rendelést vesznek fel. A hősidőkben vettem telefont speedshopbol, de a jelenlegi arázási politikájukat egy kicsit pofátlannak érzem.
-
marcarc
senior tag
válasz CptAdamica #1342 üzenetére
Valahol olvastam, hogy ha full brightnes-el használod egy ideig akkor eltűnik az elszíneződés. Próbáltam előkaparni a kommentet de nem emlékszem hol olvastam.
-
marcarc
senior tag
Ezt a választ kaptam:
Please wait while we find an agent to assist you...
You have been connected to Madelene.
Madelene: Hi Nagy, thank you for contacting HTC Support. How may I help you today?
Nagy Marton: Hello there!
Nagy Marton: Would it be possible to check the type of warrantyI have on my htc 10 based on the IMEI number?
Nagy Marton: The IMEI would be the following: 354<<<<<<68395
Madelene: I can only see the device manufacture date which is 2016.04.27
Nagy Marton: If I am not mistaking, for EU devices the manufactor gives 2 year warranty starting from the manufacturing date. Am I right?
Madelene: Yes that is correct, unless you have the original proof of purchase
Nagy Marton: Thanks! Sure thing, I have everything.
Nagy Marton: Best wishes, have a nice day -
marcarc
senior tag
Lassan 3 napja használom a készüléket, gondoltam írok pár sort a tapasztalatokról. Nagyon minőségi a bulid quality, a műanyag nexus 5 nexus 6 után kifejezetten jól esik a prémium anyaghasználat. Nekem a hangerő gomb egy kicsit lotyog, de egyáltalán nem zavaró. Más is tapasztalta? A kijelző szép, nekem napon is kellően jól látszódik minden. A fényerő lehetne egy kicsivel magasabb, de meg tudok bekelni vele.
Boom Sound - Első HTC-m, nincs előzetes tapasztalatom így csak a nexus 6 al tudom összehasonlítani. Amikor először néztem videót a nexus 6 on, majd leesett az állam. Ez nem történt meg a HTC 10 el, szépen szol, de kihangosítva nekem semmi extra. Viszont! Amit a telefon fülessel produkál, na az mar valami. A kapott füles is jó minőségű, igazan kietettek magukért. En egy Bose QuietComfort 20 al teszteltem úgy igazan és azt kell mondanom nagyon szépen teljesít. Zenei téren, fülessel az eddigi legnagyobb android élmény.
Kamera - Nem vagyok túl nagy kamera buzi, nekem kellően szép kepéket csinál.
Szoftver - Nagyon jól áll a HTC nek, hogy Google-el összedolgozva jött ki ez a készülék. Kellően letisztult és iszonyat gyors minden. Az alkalmazások közötti váltás szinte azonnal történik.
Ujjlenyomat olvasó - Teljesen rendben van, gyors, pontos. Nincs panaszom rá, teszi azt ami a dolga.
Akksi - Eddig full fényerőn használtam, hogy minél hamarabb megszabaduljak a rózsaszínes elszíneződéstől ami az enyémnél is megvan. Nem zavaró, de amikor a döntögeted akkor lehet látni, főleg ha valami világosabb alkalmazás van előtérben. Elvileg 1-2 hét használat után eltűnik. Ezek mellett is simán csináltam vele 4 órás SOT-t, szóval ha majd be tudom lőni az auto brightnesst akkor szerintem simán tud akar 5 órás SOT-t.
Ha bárkinek lenne barmi kérdése, szóljatok nyugodtan!
-
marcarc
senior tag
Megvan
-
marcarc
senior tag
Expansys nal az arany verzió mar elérhető. [link] Szemely szerint szürkét szeretnek de hatva valakinek jól jön az infó
[ Szerkesztve ]
-
marcarc
senior tag
Expansys-nal napról napra drágább és napok száma is no mire raktárra kerül. Startshopban mar nincs is fent a szürke változat
Nem jo ez igy
[ Szerkesztve ]
-
marcarc
senior tag
Speedshop 270K .... a kapszi rossz
-
marcarc
senior tag
expansys os garanciaval van valakinek tapasztalata? Koszi a valaszokat!
-
marcarc
senior tag
Meg akkor is ha szeretnem mihamarabb megkapni én megvárom míg bejön T -hez, hátha sikerül jó áron megcsípni. Ha kb ugyanabban az árban lesz mint expansysnal akkor inkább megyek a lock free megoldassál. Ránézésre a G5 ara elég jó lett a szolgáltatónál egy meglevő előfizetés hosszabbitasa melle kb 150-160K.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Horgász topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- Sorozatok
- Viccrovat
- Nyaralás topik
- További aktív témák...