- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- CES 2025: Piacra kerül végre a kifejezetten vékony Velia okosgyűrű
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Magyarországról is elérhető a Xiaomi Pay
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
balla241
csendes tag
válasz ferrari1 #1714 üzenetére
De futottam bele mivel az M8-am nemet t-mobilos volt. Mi ezzel a baj, fogod beviszed az üzletbe ahol vetted és meg fogják csinálni. Majd ők kiküldik ahonnan vették. Persze mindig le kell csekkolni honnan veszed erre vannak a vélemények, bolt infó.Ha ithon veszed akkor sem magyar honba javítják és hidd el jobban bánnak vele mint ha magyar küldte volna ki. Ezt tapasztalatból tudom.
A kép helyreigazitást meg köszönöm Bar1 kollegának.
[ Szerkesztve ]
Ne hagyd hát, hogy frusztrált emberek lehúzzanak a sikertelenségük mocsarába!
-
balla241
csendes tag
válasz ferrari1 #1712 üzenetére
Azért raktam fel képet ami nem tudom hova lett. Az eu-s verzion rajta vannak az elérhető nyelvek köztük a magyar is. Ez tuti. Ezt nem lehet utolag rátenni mert az áttetsző csomagolás alatt van.
-
balla241
csendes tag
válasz ferrari1 #1709 üzenetére
Azt egyből azt fogja kérdeni mit csinálsz kinek telefonálsz.
Ha tudjátok igy tegyétek azt meglátjátok.
Én jártam igy de ez a biztos, hogy eu-s a készülék. Rajta vannak az elérhető nyelvek és természetesen bontatlan. A képen amit feltettem. Ugyan nem tudom hova lett. (L:http://prohardver.hu/dl/upc/2016-06/12/612262_tbhnpzbracmpneip_imag0015_jpg.jpg)Kép(/L)[ Szerkesztve ]
-
Tiger.
nagyúr
válasz ferrari1 #1472 üzenetére
Én is a hangzás miatt parázok, amúgy már rég le csaptam volna rá, persze mondhat itt akárki akármit akkor is mono a rendszer és aki az m9et megszokta lehet furcsa lesz utána. Ez nem trolkodás, lényegében én filmezni szoktam rajta, van egy ilyen kütyüm ami lehet nem szólna rendesen. Htc boombass.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
-
Tiger.
nagyúr
válasz ferrari1 #1444 üzenetére
Az m9-el meg 120k visz pedig anno a samsuns6 erősebb volt ebben mára az csak 80k visz és látszik is rendesen a különbség.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
umfrider
senior tag
-
Varoz
addikt
válasz ferrari1 #1404 üzenetére
Helyes, helyes! Hozza a hTC minőséget, úgy látom. A fotók meg prímák!
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
umfrider
senior tag
válasz ferrari1 #1374 üzenetére
Király!
Bár a távoli 10-es fotón nagyon hamar elkezdi mosni a széleket, nem is kicsit. Persze csak nagyítva fellelhető.
'Egy nap 24 órából áll; akkor, ha 6 órát alszol marad 18 órád. Persze mondhatod, hogy "várj egy picit, én 8 - 9 órát alszom". Ebben az esetben azt javaslom, aludj gyorsabban!'
-
Varoz
addikt
válasz ferrari1 #1374 üzenetére
Jók a képek. A távoli képen a hTC-n tudtam legjobban leolvasni a rendszámokat. Tetszik ez a kamera.
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- CES 2025: Piacra kerül végre a kifejezetten vékony Velia okosgyűrű
- Asztalos klub
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Politika
- Nyaralás topik
- További aktív témák...