Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
balla241
csendes tag
válasz
ferrari1 #1714 üzenetére
De futottam bele mivel az M8-am nemet t-mobilos volt. Mi ezzel a baj, fogod beviszed az üzletbe ahol vetted és meg fogják csinálni. Majd ők kiküldik ahonnan vették. Persze mindig le kell csekkolni honnan veszed erre vannak a vélemények, bolt infó.Ha ithon veszed akkor sem magyar honba javítják és hidd el jobban bánnak vele mint ha magyar küldte volna ki. Ezt tapasztalatból tudom.
A kép helyreigazitást meg köszönöm Bar1 kollegának.
-
balla241
csendes tag
válasz
ferrari1 #1709 üzenetére
Azt egyből azt fogja kérdeni mit csinálsz kinek telefonálsz.
Ha tudjátok igy tegyétek azt meglátjátok.
Én jártam igy de ez a biztos, hogy eu-s a készülék. Rajta vannak az elérhető nyelvek és természetesen bontatlan. A képen amit feltettem. Ugyan nem tudom hova lett. (L:http://prohardver.hu/dl/upc/2016-06/12/612262_tbhnpzbracmpneip_imag0015_jpg.jpg)Kép(/L) -
válasz
ferrari1 #1472 üzenetére
Én is a hangzás miatt parázok, amúgy már rég le csaptam volna rá, persze mondhat itt akárki akármit akkor is mono a rendszer és aki az m9et megszokta lehet furcsa lesz utána. Ez nem trolkodás, lényegében én filmezni szoktam rajta, van egy ilyen kütyüm ami lehet nem szólna rendesen. Htc boombass.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Nagyon komoly fordulatra van szükség a HTC-től, hogy visszakerüljön az élvonalba. A HTC 10 ennek jegyében nyit új fejezetet a tajvaniak történetében, csupa érdekességgel.
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest