- CES 2025: Vagy rúd, vagy morzsa, vagy robot, de mindenképpen porszívó
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- CES 2025: Piacra kerül végre a kifejezetten vékony Velia okosgyűrű
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Magyarországról is elérhető a Xiaomi Pay
Új hozzászólás Aktív témák
-
ako001
aktív tag
Sziasztok!
Hogyan lehet a kezdőképernyőn az óra widget beállitani,mert 1 örát siet.Vagy törölni?"A pénz nem boldogit,de jobb egy limuzinban bőgni,mint a villamoson"
-
ako001
aktív tag
Köszönöm a válaszokat!
Ez a képernyő mentés nem megy,de biztos én vagyok túl béna,csak kikapcsol a telo
Viszont tok ügyben kicsit tanácstalan vagyok.Tudom már ki lett tárgyalva,meg is van az elképzelésem.
Csak nem igazán tudom értelmezni a Htc Ice View,tokrol készült képet.
Nagyon tetszik,de mi van az előlapon,az valami kihajtható dolog,vagy fix?"A pénz nem boldogit,de jobb egy limuzinban bőgni,mint a villamoson"
-
ako001
aktív tag
Érdeklődnek,ki milyen autós tartót használ?
Olyan érdekelne,hogy ha tokban van úgy is megtartsa.
Gyáá most nézem elfektetve éppen semmi sem látszódik a kijelzőből,napszemüvegben"A pénz nem boldogit,de jobb egy limuzinban bőgni,mint a villamoson"
-
ako001
aktív tag
Ennyivel nem volt nagyobb
Mondjuk az én balf..gom volt,mert nem igazán figyeltem oda,a fiammal skájpoltam közben
Mindegy,majd hétfőn beugrok egyért,ha hazaértem.Addig is nyugtom lesz
Ez a Sygic,fizetős,ha a playrol töltöm?Mindenképpen ofline kell,mert mobilnetem az nincs."A pénz nem boldogit,de jobb egy limuzinban bőgni,mint a villamoson"
-
-
ako001
aktív tag
Kõszõnõm!
Majd igyekszem:-)
Carbon gray"A pénz nem boldogit,de jobb egy limuzinban bőgni,mint a villamoson"
-
ako001
aktív tag
Ééés megérkezet:-D:-D
Még nem volt idõm kicsomagolni se,normàlisan.Csak ràdugtam a tõltõre.2ig dolgoznom kell.:-X"A pénz nem boldogit,de jobb egy limuzinban bőgni,mint a villamoson"
-
ako001
aktív tag
Csak nem ért ide Tegnap 18 öra óta egy raktárban porosodik a csomagkövető szerint.
"A pénz nem boldogit,de jobb egy limuzinban bőgni,mint a villamoson"
-
ako001
aktív tag
Reggelre ideér,úgy látom
Addig is,érdeklődnek ki milyen navigációt használ?"A pénz nem boldogit,de jobb egy limuzinban bőgni,mint a villamoson"
-
ako001
aktív tag
Ez könnyen lehet,de őszintén szólva nem emlékszem.Akkor így valószínű kideríthetetlen marad:
cyber86
Tölük,[link]
mivel én itt élek,viszont 2hét múlva megyek szabira,és kell egy telefon mindenképpen.
Mert a mostani valami miatt 5 perc alatt kikapcsol full töltöttségnél.
Forrósodik úgy vettem észre.És hát így egy olasz túrára nem igazán alkalmas."A pénz nem boldogit,de jobb egy limuzinban bőgni,mint a villamoson"
-
ako001
aktív tag
Sziasztok!
Jövő héten én is a klub tagja leszek,egy 32GB carbon gray tulajdonosaként.
Amióta okos telefonom van,csak Htc-im voltak,köztök egy Incredible-s,ami túlélt egy repülést a 3 emeletről a betonozott parkolóba Tiszta pókháló a kijelzője de simán működik
A kérdésem is ehhez kapcsolódik,vettem anno hozzá egy autós szettet,amihez járt egy elég hosszú,töltő kábel.
Vajon ezt merjem majd használni vagy vegyek egy újat
A másik kérdésem,hogy ugyanehhez a telefonhoz egyszer megvettem valami navigációt,full euroapa térképpel ,nem időszakos licencel,már nem emlékszem mi volt az,de nem jövök rá,mi a neve.Megnézni nem tudom,mert 700km re vagyok a telefontol
A google szerint sigic volt rajta.
Gondoltam,ha már egyszer kifizettem akkor majd használnám is,mert most szükségem lenne rá.
Van ötletetek arra hogy hogyan tudnám kideríteni milyen navit vettem meg anno??[ Szerkesztve ]
-
ako001
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék rendelni egy ilyet,de nincs feltüntetve a honlapon,a garancia.
Mindenképpen Eu-s kell.
Ezekből az adatokból esetleg ki lehet deríteni ezt?
Hersteller Artikelnummer 99HAJH018-00
EAN 4718487688203
Artikelnummer MIQYYHLA válaszokat előre is köszönöm!