- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Hová lett 1000 mAh?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Samsung Galaxy A12 - idén sem erősebb
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Aryon87
félisten
válasz
Wapmester #1395 üzenetére
Ha már ennyire gúnyolva van a makrózás téma, akkor mutatnék egyet, amit még az S9+-al csináltam.
Kb 4-5cm-ről van fotózva, igaz kellett neki a 2x zoom is, mert a főkamerának már nehezére esett a dolog, de az S20Ultra ugyanígy nem volt képes rá, amikor próbáltam MM-ben a JBL Charge 4-nek a logóját lefotózni.. Igen, tudom, nem végleges szoftver (szerintem meg igen), ehhez képest mégis a teszterek már nyomatják nagyban a dolgokat (másképp minek kapták meg?), de mindegyis.
Na ezmiatt érdekes a makrófotózás. A gomba kb max 1cm átmérőjű lehetett kb, ami elveszett a fűben: -
Tiger.
nagyúr
válasz
Wapmester #1395 üzenetére
Igazad van, lehet, hogy nekem több az elvárásom, de hát na, ha már ilyen drága egy készülék akkor miért ne lenne, ez igaz az iphonra, ott meg igazándiból, semmit nem csináltak a kiadás óta a kamerával, szoftveresen szarnak bele, pedig biztos, hogy többet ki lehetne hozni belőle.
-
törölt tag
válasz
Wapmester #1069 üzenetére
"az mindig hasznos, ha több képinfó jut a szenzorra"
Jelenleg az iPhone csinálja éjszaka a legjobb képeket és azokban van a legkisebb szenzor.
Mobilos szinten felesleges szenzor méretekkel foglalkozni, a legnagyobb különbséget köztük a szoftver fogja jelenteni mindig.Ha a miniatűr lencserendszeren nem jut át jelentősen nagyobb mennyiségű fény egységnyi idő alatt, akkor gyakorlatilag tök mindegy mekkora felületre van az szétszórva, lehetne full frame érzékelő is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Interactive Brokers társalgó
- Flip (IPTV, otthoni internet, vezetékes telefon)
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Hová lett 1000 mAh?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest