Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Meizu80
junior tag
válasz
Atomgeszi #312 üzenetére
Részben egyetértek, de nyilván nem árulok el újdonságot, hogyha leírom, hogy a hardver nem minden! Lehet sz.rozni az Exynos-t, de az összes eddigi telefonjaim közül ezen fut a legstabilabban a rendszer! Nem vagyok elvakult Samsung-fan, nem azért vettem az A50-et, mert el vagyok ájulva a márkától, hanem, mert azt láttam, hogy a környezetemben ez bevált többeknek is. Az, hogy Európába Exynos-sal jött, az ellen nem lehet mit tenni. Használható a telefon a mindennapokban, amire nekem kell (és itt a lényeg az utolsó 3 szó)? Igen. Stabil a rendszer? Igen. Pont. Hogy másnak mi a prioritás, nem érdekel, magamnak vettem a telefont, nem másnak!
-
Meizu80
junior tag
válasz
Atomgeszi #245 üzenetére
Ezt arra reagálva írtam, hogy itt többen is SD-s kínaiakat hasonlítanak Exynos-os Samu-khoz. Az lehet, hogy egy SD-s Samu jobb, de ahogy írtam, az Exynos is bőven jól teljesít a mindennapokban, és legalább nem tesztekre, hanem saját tapasztalatra alapoztam. Ez van, Európában ezt kapjuk, de ettől még a teló(k) teljesen jól használható(ak).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest