Új hozzászólás Aktív témák
-
Predatorr
őstag
válasz
*Mukeey* #147 üzenetére
Csakhogy a Snapdragon tele van biztonsági résekkel, és sehol nem olvastam arról, hogy ezt bármilyen szinten orvosolták volna. De azért nyomják, mint az Intel procikat, biztonságról meg kussolnak. A szolgáltatásokat nézve még az S8 is veri a mai nem Samu cuccokat (azóta sincs mire lecserélnem a szar hajlított kijelző miatt, erre a Xaromi is ráment erre az extra javítási bevételre), szóval van mire pénzt kérniük, csak nem ennyit. Tudom én, hogy a magyar bruttó átlagkereset már tavaly novemberben 406.000Ft- volt
(utólag, akkor még csak 386.000
), tehát az átlag magyarnak ez nem tétel, de akkor is. Emirátusokban fele ennyibe került az S8 is (kvázi minden cég onnan hozta be), gondolom, csóró arab olajsejkeknek ezt is bagóért adják.
Northlight: Egész biztos vagyok benne, hogy ebben is van 1 kezes üzemmód. A kamerarendszert meg ki nézegeti?
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest