- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Magisk
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
válasz
bendegruz #848 üzenetére
... mert pont azt csinálja a sok droidos gyártó amiből ez az egész fikazas sok éve kirobbant és azt nem az ajfonosok kezdtek... mégpedig az árazás. Azaz: minek iphone ha a droidos flagship párja ott van sokkal olcsóbban alapfeltevés már a múlté egy - két éve. És ez senkinek sem jó. Csak a gyártóknak.
-
k-adi
nagyúr
válasz
bendegruz #848 üzenetére
a teló nem rossz... hogy lenne az.. csak az ára horror... ahogy olvasom ha az ára csökkenne akkor párban lenne a teljesítményével és semmi gond nem lenne.
szerk: az hogy hogy néz ki kívülről..hol a kamerasziget és mekkora.. stb már más téma... de hardver az nem rossz független hogy snapd vagy ex van benne stb.
igazából itt már a kérdés az hogy hogyan tekintesz rá.. telóként vagy mini-tabletként? esetleg mini-laptopként?
-
tuleon
tag
válasz
bendegruz #831 üzenetére
Nem jobb. Megbízhatóbb. Az iphonnal nem sikerült még elmosódott képet csinálnom. Hiába fejlettebb a samsung kamerája, kevesebb zaj, zoom stb. Ma mindegyik flagship telefon kiváló képet csinál nappal. A lényeg, hogy beltérben és kevés fénynél mit produkálnak. Eddig az Ultra egy nagy nulla! Teljesen elmossa a mozgó témát, a kép szélein is látszik a túl sok feldolgozottság. Szélek olyanok mint a festmény. Lehet hogy az iphone sokkal zajosabb képeket csinál de ilyen elmosódások ott nincsenek. Fent van egy album flicrn:
[link] -
joey04
titán
válasz
bendegruz #831 üzenetére
Nagyon közel vannak egymáshoz a nagyok. A Huawei előnye a sötétben volt, ma már nem, bár a samutól még picit jobb. nappal szerintem a samu volt egy hangyapöcsnyivel jobb, videóban meg az iphone, abban meg a huawei gyenge, most is. Amiben az Apple talán picit jobb az előveszem és lövök kategória mindenféle állítgatás nélkül. Állítgatással van olyan, hogy a többiből jobb képet lehet kihozni valamivel.
-
Kasya
nagyúr
válasz
bendegruz #630 üzenetére
Szerintem az ilyen egyenki tapasztalatokat is erdemes szemelott tartani, akkor is, ha nem ez az altalanos. Lehet, hogy neki ilyen tapasztalata van vele. Valoszinu olyan 3rd party appokat es ugy hasznalja, ami ezeket elotudja idezni.
Sajat tapasztalat:
Anno S2-tol S5-ig ruhelltem a Samut. Sajnos azt kellett hasznalnom cegesnek, de a gyakori halozat eldobas es telefon lefagyas miatt inkabb betettem a fiokba es a sajatomat hasznaltam. Mikor a topikokba szova tettem, en voltam a hulye es a troll, mert masnak jo volt.
S6 ota valami valtozott. Nem csak minosegben, de tudasban is a legjobban szolgalja ki igenyeimet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobilinternet
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Filmgyűjtés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Windows 11
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Melyik tápegységet vegyem?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Makulátlan állapotú fekete Xiaomi 15 12+12/256GB+8GB
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest