- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
Új hozzászólás Aktív témák
-
krystman
őstag
Biztos, hogy még valamit ki lehetne csiholni ebből a kártyából, de szerintem már nem sokat. Ha, az nézem, hogy ha egy Intel procit kellett volna vennem, mint amit te is írtál, eléggé a zsebembe kellett volna nyúlni. Teljesítménybe meg nem hinném, hogy fergeteges többletet kaptam volna amennyivel többe került volna. Egyébként itt a PH! volt egy teszt, hogy egy X2 3GHz-en, egy 8800GT 512MB-os karit, mondhatni kihajt. Egyébként ez egy Zotac AMP kari. Itt vettem a PH! egy 20ért.
-
Gyuri27
félisten
Objektivitás? lol
Itt három proci lett bemutatva ha jól értem. Ami irány mutatás annak aki rendelkezik, amd konfiggal, tervezi ilyen vételét vagy fejleszteni szeretne.
Tehát innen abszolult nem hiányzott egy darab intel sem. Sőt az sem hiányzik, hogy kinek az intel konfigja csinál több fps-t mint ezek az amd konfigok.Tom: grat jó olvasmány az biztos (férfi munka)
Azt sajnálom, hogy 3 magos cucc nem volt kéznél, érdekes lett volna.
A jövöre nézve pedig biztató, hogy egyre több dolog használ 2+ magot. Így talán nem a gigahertzek hajhászása lesz a szempont.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged