- Magisk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Fotók, videók mobillal
- Íme az új Android Auto!
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Triathlete
senior tag
Online-ban a fényképezőgép, aztán azt töltöm fel SC-re és onnan meg le vagy fel ide. Egyszerűbb lenne mondjuk igen, ahogy mondod a HUD-ot kikapcsolni és FPS nézetben ALT+F1, de valamiért ez jön mindig zsigerből. A resolution scale-t lenne még érdemes felkapcsolni, de lusta vagyok hozzá. Vagy kéne egy olyan kártya aminek nem gond a 2,5x-es beállítás
-
Nem, éjjel vágtatva elmentem egy nagykertes-ültetvényes parasztház mellett és láttam, hogy a pajtában is ég a lampion, gondoltam "aham...itt valami van". Kerítésen kívül fánál letettem a lovat takarásban, bandana fel és besunyiztam a pajta-istálló vagy mi a jó égbe, ez a látvány fogadott. De egy gold nuggettet is találtam.
A házban volt még 2 redneck cowboy, nem kínáltak meg semmivel, hát én kínáltam meg őket ólommal. 2 dollár, canned fruit és vegetables, cigi, gin, cigarette card. Van 2 kutya is,de csak ugattak nem bántottak, így én se bántottam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe gar
- Gyakorlatilag új, GARANCIÁLIS (2026.12.23-ig!) Asus ROG Strix G16 (G614JV) gamer laptop RTX 4060-nal
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- Eladó! MSI mag 360r-v2 komplett cpu hűtő (Csomagküldés az árban)+vezérlő
- NEOS BAZÁR számtek kellékek, kábelek, tartozékok, egerek
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged