- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
üszök
őstag
válasz
adamssss #2967 üzenetére
Maverick jó kezdő cuccnak,a linkelt oldal árul alkatrészt is hozzá. Ugyan ezek a Himoto,HSP, gépek is, 90% megegyeznek alkatrészileg.
Én inkább Monstert vagy még inkább Truggy-t ajánlanék ilyen csapatásra, a buggy kicsit nagyobb fűvel már nehezen birkózik meg. A salakot sem nagyon ajánlanám,tele megy porral és állandóan takaríthatod. -
motoflug
őstag
válasz
adamssss #2965 üzenetére
Szia!
Ugyanezzel a gondolattal vàsàroltam meg az enyémet kb. pont egy hónapja,, miután nagy nehezen meghoztam a döntést.
Nálam nem jöhetett szóba a nitros(benzines), mivel használom parkolóházban, meg az zajos és sokkal körülményesebbnek ítéltem meg.
Szòval jött a kérdés, totàl hozzá nem értōként: Milyet vegyek?
Meghatàroztam egy összeget, ami fölé nem megyek, ez 20e Ft. volt. Utána beláttam, hogy csak e fölött fogok találni, ami nem játék kategória. Néztem buggyt, monstert, mindent, de nekem valahogy csak az autó formájúak jöttek be.
Megnèztem, hogy mire használnám, és nekem a rally meg a drift jön be a leginkább. Szòval kezdèsnek kerestem olyat, ami ezekre alakítható, így lett a Tamiya TT01.
Akkuval, töltōvel jött ki kb. 40-bōl újan.
Te mire használnád és hol? Mi a kereted?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- DUNE médialejátszók topicja
- E-roller topik
- Építő/felújító topik
- iPhone topik
- Androidos tablet topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest