- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz
Apollo_21 #1275 üzenetére
60-70 ből lehet nem vennék 450est...az necces. Clonet meg egyáltalán nem...
Amúgy ami tényleg nem baromság szerintem sem egy 100as 150es kis heli, azt párszor büntetlenül földbe lehet döngölni. Vagy elsőre csak táv és szimulátorozni pár szár (nem vicc) órát és utána 450... vagy 3x ennyi pénz, mert sokba lesz a 60 ezres gép igen gyorsan.
-
zolisx4
őstag
válasz
Apollo_21 #1275 üzenetére
Nekem először 4 csatornás helik voltak ,vagyis megvan mind a 6 db még néha megreptetem őket .Ezekkel kezdtem.
Utána jött kisebb 6 csatis heli Solo Pro 287A ebből 2 db van mert a lányom is helizik ,ez egy borzasztóan jól össze szerelt gép ,nagyon pilóta barát ,nagyon jó gép kevés karbantartást igényel .
És ugye van a trex 450l dominator ezt viszont nem használom vagy nagyon ritkán ,ezt már könnyű földhöz verni ,a 450 nem kezdő gép .
Könnyen elveheti az ember kedvét ha ezzel kezd .
A táv hát nekem volt futaba ff7 távom van ,nekem ez a márka nem jött be,direkt itthon vettem ,a gari miatt nagyon jól tettem ,már 2 szer volt rossz.
Spektrum DX6i táv van most használatban az ff7 helyett ,ez jó kis táv ,és belefér a keretedbe,kb,.Én is bele estem egy hibába ,elég sokat repültem helivel ,ki kell próbálnom a repcsit is ,direkt mondták hogy szimulátorozzak ,de úgy voltam vele hogy ,tudom az irányokat nem számít hogy ha szembe jön menni fog.
Az elképzelés jó volt ,az első felszállás volt az utolsó is ,az első fordulónál azonnal derékba törtem .azóta nem is repcsiztem többet ,a repülő helyett hajózom ,ez jól összefér heli -- hajó nagy baj nem lehet . -
zolisx4
őstag
válasz
Apollo_21 #1273 üzenetére
Align T-Rex 450 vmely verziója vagy nagyobb tesó érdekes, mind árfüggő.
Hát ez kicsit erős kezdés ,főleg írtad hogy árfüggő ,lehet hogy ami nekem sok, az neked nem,pénz függő.
De javaslom egy kisebb olcsóbb 6 csatornás helivel a kezdést ,a 4 csatornásat azért nem mondom mert 6 csatornás helit említettél elsőre ,meg a 4 csatornás heli után úgy is újból kell kezdeni az egész repülés tanulását.
Én olcsóbb kisebb 6 csatis géppel kezdenék ,és sokat szimulátorozni .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Xbox Classic / Xbox 360
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- PlayStation 5
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Revolut
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged