- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
- 

€uro őstag válasz  RCPortal

üzenetére RCPortal

üzenetéreNézegetem a videókat. Nagyon tetszik az autó. És tényleg mennyi mindent lehet hozzájuk kapni - csere, kiegészítő vagy tuning dolgokat. Már látom, hogy bele lehet szeretni ezekbe a játékokba... Azon gondolkodtam, hogy vajon hogy oldjátok meg az aksik töltését, ha például kocsival elmegyek játszani terepre. Ott ugye nem mindenhol lesz 230 voltos hálózat, amiről tölthetem az autót. Egyébként mennyit bírnak az aksik? Érdemes eleve még egy (vagy kettő) aksit venni hozzá, hogy kötetlenebbül lehessen használni őket? 
 Gondolom a távirányítóban kevésbé merülnek az elemek. Bár az is meglepett, hogy valamelyik távirányítóba nyolc ceruzaelem kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest