- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Motorola Moto G67 Power előzetes
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Cici80 csendes tag Hello! Ha még aktuális, akkor kifejezetten ajánlom a modellt. Pár napja vettem egyet, és nagyon baba. Igaz, én már erősen próbálok hozzá olajos teleszkópokat venni, de az árához képest nagyon jó kis modell. A gyökér reklámvideóknak nem szabad hinni. Nem bírja a vizet, hiszen szabadon van a motor. Jó lenne, ha lenne pár ember, aki ismeri a modellt, mert nekem is lenne pár kérdésem róla. Jó játékot!  Üdv! 
- 

Peaceliker addikt Havernak a gyári akkuval (az nem túl komoly) 20-30 percet bír. Vett hozzá egy 5000mah (asszem 30c) lipo-t azzal másfél óra körül teker el vele (persze játékidőt mondok, nem folyamatos nyélgázt). Egy olyan akku itthon 10k, ebyről 5 körül. 
 Amin idővel el fogsz gondolkodni az a táv csere, mert alapból 27mhz es van, egy 2,4ghz es sokkal jobb...de idővel majd kialakul, tuning ha egyszer elkezdődik tuti nincs vége! Szerencsére egy kocsi tunnig és "életben tartás" sokkal olcsóbb, mint egy helié pl. Szerencsére egy kocsi tunnig és "életben tartás" sokkal olcsóbb, mint egy helié pl.Jah és igen, bele lehet szeretni ezekbe!  (#843) Laca1212 Mindenképpen 4 csatornásba gondolkodj, ha ki is akarod vinni, 3 csatisak kint nem életképesek. !csatis koaxos az elég drága, hiába a legstabilabb, én is azt mondom, hogy single rotoros v912 a te géped. Az ebayről megvan 15ba, de itthon is 19, ahogy zolisx4 is írta. 
 De én elgondolkodnék először egy v911 en, igaz kisebb, kintre korlátozottabban jó csak (mert kicsi a súlya), de nehezebb tönkre tenni (ha lehúzott gázzal zuhansz szinte elpusztíthatatlan), alkatrész olcsóbb és kicsit olcsóbb is (ebayről kb 9k, itthon 13k).
- 

RCPortal csendes tag Az RTR szetthez adott akkutolto azt meg bedugod otthon a konnektorba es jo sok ido mulva 6-8 ora mulva leveszed es kesz Termesztesen kesobb ha ezt maguntad lehet vasarolni hozza sokkal jobb toltot es sokkal jobb akukkat 
 Amivel tobb ideig lehet jatszani es hamarabb fel tudod tolteni kb 40-60 perc
 Az akkutoltok tobbsege 12V-rol uzemel, igy akar a rendes autod akksijara kotheted vagy a szivargyujrora is akar
 De ezeket kesobbre ajanlom, hiszen ezek kulon plussz penzbe kerulnek....
 tajekozodaskeppen:
 12V-os akkutolto
 220V es 12V akkutolto
 TAPEGYSEG a 12V-os toltokhozNagyobb kapacitasu akku 
 megnagyobb kapacitasu akku - kb 30 perc jatekido
- 

Peaceliker addikt Haveromnak ez van, brutális mit megy. 
 Azt tudnod kell, hogy ez egy nem olcsó hobby (mint mondjuk egyik hobby sem), ha olcsót veszek, kb bovlit veszel. Főleg az ilyen vaterás dolgokra igaz. MMint az az autó ar árához képest nem rossz, de az ára nem 29k, hanem 20 körül...jah és ha megfogják vámon, akkor 27% plus...mert általában ezeket helyetted rendelik meg kínából, ha megfogják a vámon, te jártál rosszul. Ha ez mondjuk már itthon van, akkor nem annyira rossz vétel.
 De amit linkeltem, ahhoz van alkatrész is, ehhez picit tán nehezebb lesz szerezni....ez persze csak az én véleményem, nem garancia, hogy amit leírtam, az igaz is, akár tévedhetek is!    (#834) RCPortal asszem egy rugóra jár az agyunk!  
- 

zolisx4 őstag Szia 
 Hát én inkább ezt venném meg ,nincs árban sok eltérés ,viszont itt van alkatrész hozzá .Ami a modelleknél nem egy hátrány.Ezt nézd meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Milyen notebookot vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- Okos Otthon / Smart Home
- Filmvilág
- Windows 10
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Szerencsére egy kocsi tunnig és "életben tartás" sokkal olcsóbb, mint egy helié pl.
 Szerencsére egy kocsi tunnig és "életben tartás" sokkal olcsóbb, mint egy helié pl.