- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Yettel topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoolsNOS
veterán
válasz
tundermacko #5651 üzenetére
Figyelj a csatlakozóra is. Millió típus van.
-
JoolsNOS
veterán
válasz
tundermacko #5648 üzenetére
Akkor szépen így keress rá:
7.4V/1500 mAh Li-Ion.
MInél nagyobb a mAH annál többet fog bírni, de a súlya is annál nagyobb. Meg kell találnod a megfelelő egyensúlyt.
Itthon drágább, kínából olcsóbb, csak várni kell. -
JoolsNOS
veterán
Spéci méretű és kábelezésű servo van benne, tehát nem tudsz csak úgy cserélgetni benne. Gyárit kell venned. Vagy pl mint nálam: szabvány servora cseréltem, de akkor mókolnod kell egy szervótokot és az egész elektronikát szabványra. ( a motor maradhat, de az esc és a táv-vevő kettős csere)
Vagy youtube. Ott még vannak megoldások gyári méretű szervóra. -
JoolsNOS
veterán
válasz
Skillet #5605 üzenetére
Hát akkor jó esetben elég az a kis fogaskerék, meg a kardán.
Amúgy most nekem is hátsó kardán híján van. Poén elsőkerékkel is
Nálam a csuklóknál szálltak el a csapok amiket azok a kis kulcstartókarika szerű rugók fogtak. Egyelőre nem tudom mivel pótoljam mert kb 5 perc után mindent kiszór amivel próbálkoztam... -
JoolsNOS
veterán
válasz
motoflug #5588 üzenetére
Én cseréltem benne minden elektronikát. Brushless motor 3s lipoval. Kerékmérettől függően 65-70 Km/h-t tud. Persze egyenesen, mert a legnagyobb gondja hogy burul könnyen. Első felfüggesztés már nekem törött úgyhogy a csere alu lett már. Azzal kicsit jobb az egyenestartás. Hátsó difit zártam. Jobban megy vele a drift.
-
JoolsNOS
veterán
Sziasztok!
Nemrég beszereztem egy hpi venture-t. A telókban elég gány az olaj. Milyet kéne bele vennem? Illetve az első éles csapatáskor kiesett a szervo csavarja és most nem kanyarodik ugyebár. m3*15ös. Hol tudnék ilyet beszerezni minél hamarabb.
Köszi -
JoolsNOS
veterán
Wltoys 12428 brushless. Csak marhulásra van. De pl a nyitott difivel fánkozásnál a belső iv elemelkedik és a levegőben forog a kerék. Volt már zárva akkor jobban ment neki. Csak mielőtt visszazárom érdeklődök, hogy valamit tönkrevág-e hosszabb távon.
-
JoolsNOS
veterán
Sziasztok! Ha egy viszonylag gyors gépnek összezárom a hátsó difijét azzal a gumikon kivül rosszat teszek valaminek?
-
JoolsNOS
veterán
Deformálódott kasztnival lehet valamit kezdeni? Elég cudar módon ért hozzám kínából.
-
JoolsNOS
veterán
Sziasztok!
21t kevés motort cserélnék kefe nélkülire? Pl ezt néztem.
Melyik lenne jó nekem? A KV érték mit takar?
Köszi -
JoolsNOS
veterán
válasz
enginev3.0 #5159 üzenetére
Én kínai alapgépekhez is Lipo-t használok gond nélkül, szerintem akárhova lehet.
-
JoolsNOS
veterán
Elég csak az elején cserélni, hogy jobb legyen az egyenesfutása. Viszont minden futás után állítani kell mert elmásznak az állítócsavarok.
Illetve az egészet azért sem érdemes cserélni, mert a gép+annak az árából már szerintem alapból jobb gépet kapsz. Persze én szeretem, és ezzel a géppel döntöttem el, hogy érdekel a téma. -
JoolsNOS
veterán
Ezek nagyon lassúak, ezekkel csapatni nem fogsz.
Persze gyereknek akármelyik jó.
Kínából ezt ajánlanám amúgy. Ez akár 40et is megy, de gyári akksival is 30+.
Ha nem fogja meg a vám akkor bőven 20 alatt van. Ha megfogja akkor 25-30 -
JoolsNOS
veterán
Én ali-n vettem, de a vámmal pont annyira jött ki mint utána láttam itthon abban az akcióban. (már nem tudom hol)
Alkatrész egyelőre csak mod miatt kellett, tehát használatban nem esett ki idő.
Most világításra meg másik motorra várok, időtöltésképp éppen a gyurmát kotrom a difikből amivel egy időre összezártam őket(#5069) JoinR: Ez így igaz. Zárt difivel már jobb a helyzet, utána viszont a gyenge szervó miatt tud beakadni akárhova...
-
JoolsNOS
veterán
válasz
Predator2 #5058 üzenetére
Játék kategóriában inkább ezt:
Igaz csak hátsókerekes, de kétszer akkora és én egy jó éve elvagyok vele komoly hiba nélkül. -
JoolsNOS
veterán
Sziasztok!
Az 1060as szabályzón mit is lehet állítani a jumperrel? (valamit az előre hátra menettel kapcsolatban)
Sőt még ez is megvan:
1, előre – fék
2, előre – hátra / Crawler mód
3, előre – fék – hátra
De ez mit takar gyakorlatilagű?Köszi
-
JoolsNOS
veterán
Sziasztok! Távot+veőt szeretnék venni autóhoz. A Flysky FS-GT2B illetve Flysky FS-GT3B-t nézegettem.
Ezek ár-értékben milyenek? A 3B csak a kijelzőben különbözik?
Köszi -
JoolsNOS
veterán
válasz
Szilágyi84 #4901 üzenetére
Lipo őr értelemszerűen megy fel a balance kábelre. Ha látod érteni fogod.
Amúgy akkor sem árt ha van a szabályzód kikapcs, mert pl ha el akarod rakni az akksit pihenni akkor a segítségével le tudod meríteni tárolófeszültségre. (3.8-3.85 V) -
JoolsNOS
veterán
válasz
Szilágyi84 #4871 üzenetére
Nézd meg hány volt és hány mA a gyári akksija. A volt lehetőleg legyen ugyanaz, a ,mA meg minél nagyobb. Lipo akksihoz kell balanszos töltő is. Azt sima töltéssel 1 óra alatt töltöd fel max. Lehet gyorsabban is, de az nem mindig egészséges. Merítés meg mAtől függ. Nekem a kis kinaihoz 9volt körüli liion 800mA volt a gyári.
3 órát töltött és kb 15 percet ment. 7.4es 2S lipoval 1500mA. 1 órát tölt és megy fél órát. -
JoolsNOS
veterán
válasz
SoulReaver #4839 üzenetére
Köszi, mindkettőtöknek. Sima fordítással is jó lett. Telórol vagyok, nem részletezem. Triál túlzás. Csak ki akarom próbálni mit tud így meg összezárt difivel.
-
JoolsNOS
veterán
válasz
napoleon2323 #4837 üzenetére
Erre is gondoltam, de gondoltam nem véletlen van két forrasztási felület.
-
JoolsNOS
veterán
válasz
SoulReaver #4835 üzenetére
-
JoolsNOS
veterán
Sziasztok! Beszereltem az új motort a gépbe, de felcserélődtek az irányok. Át kell forrasztanom a motoron a csatikat? Vagy mi a teendőm?
-
JoolsNOS
veterán
-
JoolsNOS
veterán
Sima gépzsír mennyire gáz a difibe? Egy nyomorult rc bolt sincs már Győr környékén
-
JoolsNOS
veterán
válasz
SoulReaver #4796 üzenetére
Igen tuti. Gyári dobozos, szokásos limezöld.
-
JoolsNOS
veterán
Sziasztok!
Egyelőre marad a kísérletezés. (asszony kinyírna, ha most elköltenék 100+-t egy RCre)
Szóval a wltoys 12428ban ki tudom cserélni a motort erre minden mókolás nélkül?
55t-re gondoltam. Meg esetleg lezárni a difiket. Aztán megnézni mi lesz a különbség mászóképességben... -
JoolsNOS
veterán
válasz
SoulReaver #4785 üzenetére
És azalatt nincs élet? Nekem valahogy a trx4 az etalon. Olcsóbban nincs valami normális gép?
-
JoolsNOS
veterán
válasz
ADAM1337 #4777 üzenetére
Köszi!
Mondjuk annyiból már trx4, akkor nem építek.(#4778) SoulReaver: mi a különbség a sport és a sima között? A sport láttam, hogy olcsóbb.
Más: Kínai gépet akarok rövid ideig 3s lipoval hajtani csak poénból. (youtubon még 4s is bírt a gyári esc)
A C érték milyen legyen? Mert van ahol azt olvastam, hogy ha túl kicsi akkor az akksinak nem tesz jót, ha meg túl nagy akkor túl nagyot szippanthat a nem túl acélos esc és elfüstöl. -
JoolsNOS
veterán
Sziasztok!
Egy használható triál gépet mennyiből lehet venni? Akár építeni?
Köszi
-
JoolsNOS
veterán
Biztos nem a műanyag szorul. Most egy be nem épített pár csati "apukáját" kicsit megszorongattam és egyből szinte semmit nem tartott. Tehát ott tudom szabályozni, mennyire szoruljon. Persze csak egy kicsit fogom, mert az ugye megint nem jó ha csak szétesik a csati. De annyit fogok rajta állítani, hogy ne kelljen 1 percet kínlódnom mire széthúzom. Főleg ha neadj isten ég az akksi...
-
JoolsNOS
veterán
Akkor marad az xt60. (azt is úgyis már én tettem fel) Csak videókon olyan könnyedén húzzák szét ezeket a kábelnél fogva. Én ha az xt60at húznám úgy tuti a kábel jönne ki a csatiból...
Ránézésre amúgy nem ugyanaz. Bal oldalon recés és benne van egy xt felirat, a másiknak tök sima a felülete. -
JoolsNOS
veterán
Miért van az, hogy a lipo őr 3,3 ra van állítva, de már 3.5nél elkezd visítani. Illetve ha leállítom a gépet, akkor pár perc után "visszatölt" az akksi kb 3.6ig. Ez normális?
-
JoolsNOS
veterán
válasz
SoulReaver #4730 üzenetére
Gp toys S911. XT60asaítva. 1500 2S lipoval. Ilyen kerekeket kapott most. Ezekkel sokkal jobban irányítható. Hóban meg már irányítható.
Apropó a lipo-k most jöttek meg. 3.85ös cellatöltöttséggel amik tudtommal jók tárolásra. Ha feltöltöm, meddig maradhatnak úgy? -
JoolsNOS
veterán
Sziasztok!
Gumit felnihez mivel ragasszak? Van valami spéci cucc, vagy pillanatragasztó?
Illetve a szivacs miért jó a kerékben? Nekem úgy hat mintha nélküle "természetesebben" viselkedne a gumi?
Köszi -
JoolsNOS
veterán
Sziasztok! Autóba csak kemény tokozású lipo mehet?
-
JoolsNOS
veterán
válasz
napoleon2323 #4698 üzenetére
Youtoubon láttam 4s akksival is. Bár gondolom azt max ideig óráig bírja. De ha pl 2s akksit rakok bele akkor csökken a teljesítmény?
-
JoolsNOS
veterán
Ha akksit akarok cserélni akkor mire figyeljek? Mert sok videóban látom, hogy nem a gyári feszültségű akksikat rakják be mégsincs gond vele. Mostani akksi 9.6 voltos. Mi van ha pl kicserélem egy 2s lipora vagy egy 3s lipora?
-
JoolsNOS
veterán
-
JoolsNOS
veterán
Sziasztok!
Vettem egy Foxx S911es gépet. Eddig nagyon tetszik. Ár érték arányban szerintem tökéletes. Viszont az akksi nagyon keveset bír. Hogy lehetne ezt tuningolni? Egyelőre rendeltem még egy akksit meg egy Y kábelt hozzá. Ha mindkét akksi rajta lesz akkor teljesítmény növekszik, vagy a használati idő?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Milyen routert?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- E-roller topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- BestBuy ruhás topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mesterséges intelligencia topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged