- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Hivatalos infók a Nothing Phone (3a)-ról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
peet137
tag
válasz
Skillet
üzenetére
Én olcsóval akartam kezdeni, mert nem voltam benne biztos, hogy ez a vonal is bejön. Amikor elkezdtem, volt több hbx és himoto gép is, azok jók voltak, innen jött az ötlet az offroadra is. Gondoltam, megnézem és ha bejön, akkor keresek vmi komolyabban, traxxas-t, vagy hpi-t. De ahogy most látom, erre a hobby játékra nekem felesleges a drága gép, talán később. Havernak van egy Traxxas maxx, az amúgy elég jó cucc, de nagyon nem olcsó. Nekem van egy jamara monsterem is, de azt nem ajánlom, nehéz hozzá alkatrészt találni... Viszont masszív cucc, de a gyári kefès elektronika egy kalap...
Én amúgy autógépészmèrnök vagyok, úgy gondolkozom, mint te, ez ugyanaz, csak kicsiben.
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Új Asus Zenbook Pro Duo 14 OLED QHD 120Hz i7-12700H 16GB 1TB Nvidia RTX 3050Ti Studio Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest