Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• -FreaK-

veterán

válasz aDM|RaL^ #266 üzenetére

A kényelemről: persze, hogy számít ez nem is kérdéses.Azonban a DB nem olyan rossz azért,nem mondom hogy csúcs a kényelem,de a használhatatlantól is messze áll.. Egyébként nekem is van IE 4.0ám pont arról váltottam úgyhogy hidd el ki lehet bírni.. Egyébként meg nem tudom mialapján mondasz ilyet olyasvalakiről akit nem is ismersz.I_AM-nek igaza van ezek a dolgok mint keménykedés,csicsázás csak a te korosztályodnak lehet fontos.Én az ilyesmiből már kinőttem.És az hogy szted dísznek van a saját subjektív véleményed,de másnak pl teljesen természetes hogy minőségi egérpaddal jáccon.Lehet hogy nem ''pro'' játékos,és nem világbajnok de jobban tud jáccani vele.Persze ezt te nem fogod megérteni addíg amíg nem jáccol egy ilyen paddal,és ezt tipikusan azok mondják akik még soha nem próbáltak ilyesmit.Javaslom olvasd el az első Steelpados cikk topicját,ott eléggé ki lett vesézve a dolog.Így aztán az hogy mi értelme van és hogy pénzkidobás-e teljesen értelmetlen kérdések.
    Ehez kapcsolódóan idéznék TTS-től: ''Semminek ne fikázd az árát! Ha drága, lehet hogy csak nem neked gyártották?''
    Én egyébként azért vettem a padokat és egereket mert megtehetem hogy megvegyem a legjobbat(vagyis amit annak véltem),és bevallom hobby szinten gyűjtöm is őket,de ehez egyébként senkinek semmi köze,csak azért mondom hogy tisztában legyél a dolgokkal ha már ilyenbe kötsz bele..

Új hozzászólás Aktív témák