Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Fotók, videók mobillal
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
Új hozzászólás Aktív témák
-
atee
őstag
Na, hogy kérdezzek is valami egyszerűt a régi DB használóktól.
Hogy tudom beállítani az 1000Hz-t? Nekem csak 125 on megy......
Az usb patchelést megcsináltam már. Driverben van valami lehetőség és csak a szememtől nem látom? Lehet már leírtátok itt, de hagy ne nézzem végig. a kereső meg nem adott találatot ilyen paraméterekre nekem. -
atee
őstag
Hi
Na lecseréltem a jó öreg ms 1.1a egeremet egy ilyen DM chameleon green egérre.
Persze szinte felesleges votl mivel már leraktam az fpseket talán végleg.
WoWban meg nem nagyon lehet kihasználni az egér sebességét
Fogásra sokkal jobb a régi ms. Persze ezt is meg lehet szokni.
Ami viszotn zavar, hogy az oldalsó gombok elég rosszúl vannak elhelyezve...szinte használhatatlanok
Ha már játékosoknak van kitalálva akkor nagyobb méretünek és különállónak kéne lenniük szerintem.
Nem akarom lehúzni mert mindezek ellenére megtartom és haszálom is, de ha még mindig UT-t játszanék akkor elgondolkoznék rajta, hogy maradjon e. -
-FreaK-
veterán
válasz
bogingrol
üzenetére
Ezt jelenleg nem lehet megcsinálni a razer driverben,de a copperhead-nél benne lesz valameik későbbi változatban.A haverodnak pedíg üzenem hogy ha ez alapján külömböztet meg két egeret akkor egészségére,szellemi bizonyítványát ezzel letette,te pedíg ezekután ne igen halgass rá egér témában és ne figyelj az ilyen hülyeségeire

[Szerkesztve] -
bogingrol
aktív tag
tsa
orult barom kerdesem van.az egyik haverom aki elegge antirazer azzal fariszt mar napok ota hogy milyen bena az egerem (diamondback plasma) mert nem lehet megoldani azt hogy az eger valamelyik gombjanak lenyomasa utan elinduljon a windows explorer.nem vagyok egy dijnyertes lama, de azert olyan turo szinten sem ertek a dolgokhoz, minden esetre eddigi probalkozasaim kudarcba fulladtak es csakugyan nem tudtam megoldani a problemat.szal ezzel a temaval kapcsolatban erdekelne egy-ket tipp vagy trukk, vagy csakugyan lekuzdhetetlen ez az akadaj?
forumozni most nem nagyon birok ezert elore is bocs, de valamikor delutan vagy estefele birok jonni meg , sajna modemes netem van az is szar,elsosorban ezert nem olvasom vegig a topikot, bar lehet volt is mar szo ehhez hasonlo dolgokrol.elore is kosze, es hat remelem sikerul az antirazer szajat betomni valami frappans megoldassal
-
-FreaK-
veterán
Megjelentek a végleges 64bites driverek diamondbackhez és copperheadhez egyaránt.
Link és letöltés:
[link]
A razer a napokban mutatja be legújabb fejlesztéseit a Tarantula billentyűzetet,a Piranha fejhallgatót/headset-et,a Viperhez hasonló Pro megoldásokat professzionális felhasználásra valamint a Boomslang egér limitált szériáját(még egy rókabőr..).
Forrás:
[link]
A Tarantuláról már van kép is ami a Singapore-i bemutatón készült.
[link]
[Szerkesztve] -
-FreaK-
veterán
válasz
DuRaCeLl
üzenetére
Elöször is ez a diamondbackes topic,van külön a copperheadnek is

Másodszor ha egy kicsit olvastál volna itt akkor rájöhetnél hogy többen találkoztak már ezze la problémával és 99% hogy a kábel törése okozza a problémát.Nekem is szokott lenni csak nem játék közben hanem gép induláskor van hogy nem kap áramot az egér,ekkor kihúz-bedug és megy. -
DuRaCeLl
tag
van itt valaki aki CS-zik??
mert nekem mostanság azt csinálja a copper, hogy játék közben egyszercsak elfelejti a gép hogy van egér!!
igazából nem tudom, hogy cs hiba vagy egér de nagyon idegesitő mert csak akkor lesz jó ha kihuzom és újra vissza dugom!!!
valaki tapasztalt ilyet más gamenél??? -
Fido01
aktív tag
hat ez erdkees elvileg 500hz ra alitottam a mouserate is ezt mutatja de en nem erzem erzekenyebbnek az egeret (vagynemis kenen annak ereznem csak folyamatosabbnak ??? mert haver copperheadje valami iszunyu erzekeny az a 200DPi miatt van ? vagy az 1000Hz-tol ?)
-
Fido01
aktív tag
hello
ma van idom jatszadozni az egerrel tehat hiaba van USB -be bedugva a system32\dllcache ban nincs USBport.sys fajlom tehat mondjuk haa tmosaolom a system32\drivers ben taalhato usbport.sys fajlt ugy jo lesz ??? vagy ha nincs nemis kell kicserelnem ? lecci valaszoljatok gyorsan koszi -
Fido01
aktív tag
masok is mondtak mar hogy sokszor sikerul erdekesen fogalmaznom

-
Fido01
aktív tag
nah azert ennyxire hulyenek ne nezz
csak feltunt hogy usb hacket usb cuccon leeht . Az egerem ami USB-s szerdan jon meg most PS2-es van de csak addig azert kerdeztem hogy akkor ezek meglesznek mert most megneztem hogyan kell hogy akkor ne kelljen vele szarakodnom hanem csak gyors atbuheralni -
Fido01
aktív tag
hello vegigneztem igaz meg az USB-s eger nincs bekotve leeht attol van hogy a dllcacheban nincs usbport.sys es a system32 ben pedig csak usbport.sys van es usbport.old nincs (vagy az nemis kell ???) es a hex workshop az mi lnne vagy az beepitett vagy lekene totlenem ?
-
Fido01
aktív tag
hello
remelem nem fogtok megkovezni erte ha ide irom es nemolvasok el 1200hsz-t
szoval lesz egy Microsoft egerem (wheelmouse 1.1 A) errol azt halottam hogy USB hackkel fel leeht rakni 1000Hz-re az erzekenyseget . tudna valaki adni errol kis infot illetve a hackeles lepeseit . Koszonom -
Aston Deen
tag
Aha,....melyik Razer egérről is van szó?

-
Takhanto
őstag
Hy all
Mától kezve Razer tulajdonosa vagyok
Limitált kiadás.Fasza egérrel van dolgom 
Igaz-e hogy M.O.-ra csak 50 db-ot hoztak? (Limitáltba) -
Aston Deen
tag
Az én egerem mostanában fogja ünnepelni az első szülinapját és nekem egy problémám lenne vele igy a kábeltöréshez kapcsolódóan. Észrevettem hogy igencsak felkeményedett a kábel ami szerintem elég baj egy ilyen egérnél, pedig én nem hajlítgattam a kábelt orba szájba. Mióta megvan csak az asztalon huzigálom. A kétezer forintos panasonic fülesemnek ezerszer puhább kábele van - jelzem, hogy közel egyidősek - és annak még mindig gyári állapotú pedig az sokkal többet tekeredik. Szóval így nem is csodálkozom azon hogy egyeseknek megtörik a kábel. A kábelválasztást egy kicsit elnézték a fiuk a gyárban.
-
X@b3e
addikt
Amíg nem teszem fel az egér driverét, addig a bal oldalsó gombok a böngészőben ''előre'' és ''vissza'' gombként funkcionálnak. Miután driver felmegy, nem. Hogy lehetne a driverben visszaállítani?
-
Szuperboci
senior tag
Szegény egér...

-
Pavel
csendes tag
válasz
Szuperboci
üzenetére
Annak idején a Microsoft 1.1A-mat szanaszéjjel vertem ez miatt, kissé lapos volt de még minden működött rajta, akkor kitéptem a farkát.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ennek szeretném most elejét venni. -
Szuperboci
senior tag
szerintem valami nem birta a'' nyomást ''az egeredbe

Igen,lehet hogy görgö lett tul érzékeny.igazábol én nem tudok nagyon hozzászolni.(csak jön majd valami nagy hardverguru aki segít
)
Nekem most ki kellet cserélnem a vezetéket a plasmába...
boltban nem kapni ilyen USB és vezetéket külön.ugyhogy vettem egy USB és egeret aminek fekete a vezetéke.kiforrasztottam a másikat az ujjat meg be.most már minden okés
[Szerkesztve] -
Pavel
csendes tag
Játék közben elváltja a fegyvert.
Ez is kábeltörés lehet?
Tavaly karácsonyi darab, ez a jelenség kb két hete jött elő. Nincs megfeszítve a kábel, gyakorlatilag még látszik rajta a tokjában tárolt hajtogatott állapot. Erre van valakinek ötlete, hogy miért csinálja?És tuti nem érek hozzás semmilyen más gombhoz, ill azokra egyéb funkció nincs is beállítva.
Juteszembe, a görgőre van állítva a fegyverváltás, de ahoz sem érek hozzás. Kehetséges az, hogy a görgő érzékelője rántásoknál elvált emiatt? -
Szuperboci
senior tag
megnéztem.télleg megtört a kábel...

de még megy
-
-FreaK-
veterán
válasz
Szuperboci
üzenetére
Nekem is szokott ez lenni.Olvastam rá több féle okot volt hogy kábeltörést mondtak volt hogy azt mondták hogy a gép tápja gyenge és nem képes elég áramot adni az usb-nek kezdéskor ezért nem éled fel az egér(vagy valami ehez hasonló).Szal én is szenvedek ezzel egy ideje

-
Szuperboci
senior tag
válasz
Foglalt név
üzenetére
remélem igazad van és nem szol bele a pontosságba ez a kis hiba

mert ha semmi komolyabb akkor nem viszem vissza pixelbe.
más:
néha még elöszokott jönni hogy nem érzékeli a windows az egeret.
ilyenkor kihuzom és visszadugom az usb-be.(és máris jo)
ez windows vagy csatlakozo hiba?
ez csak nálam jött elő? -
Foglalt név
addikt
válasz
Szuperboci
üzenetére
Éppen most gányoltuk össze a bal egérgombot, amit megölt a hangfal és nekem is elhalt a művelet közben az középső kék LED. Ahogy találóan írtad ''díszvillágítás''. Tekintve, hogy kb. 10 percembe került, mire végre bezsonglőrködtem az elektronikát a házába nincs kedvem még1x szétszedni és főleg így utánna gondolva szerintem jobb is. Filmnézés közben baromi bántóan villágít, így meg maradt a frankó halvány kék fény a görgőnél és annyi.

-
Szuperboci
senior tag
válasz
Szuperboci
üzenetére
segítene valaki?
-
Foglalt név
addikt
válasz
Foglalt név
üzenetére
Én már igen

-
Foglalt név
addikt
Szedett már szét vlki ilyen patkányt? éppen most sikerült ráejtenem a hangfalat és a bal gomb megadta magát

-
Szuperboci
senior tag
egy kérdés...
ha kiégett az égő a plasma alján akkor mi van?az csak diszvilágítás nem?
vagy komolyabb probléma?
volt már valakinek ilyen gond?
(sajnos győri vagyok és nem tudok minden nap felugrani pixelbe.)
[Szerkesztve] -
Gordian
csendes tag
Amúgy aki hiányolja a ''back'' ''forward'' böngészőgombokat az egéren, az használja a driverben a gombokhoz rendelhető makrót, majd ALT+Balra (az a vissza) ALT+Jobbra (az az előre), (nálam 6 vissza, 4 előre).
-
Fido01
aktív tag
mekkora az esely ra hogya copperhead hibas ??? vagy mik a gondjai annak a ragcsalonak ???
-
Szuperboci
senior tag
okok
-
killahdrums
senior tag
válasz
Szuperboci
üzenetére
Az durva! Sztem vigyed vissza gariztatni.
-
Szuperboci
senior tag
egér közepén
-
killahdrums
senior tag
válasz
Szuperboci
üzenetére
Melyik az ''alsó lámpa''? Ugye van egy a görgőben, meg egy az egér közepén.

-
Szuperboci
senior tag
Hellosztok.kiégett az alsó lámpa a plasmámba.most vigyem vissza a pixelbe?
-
-FreaK-
veterán
Razer DB vs. mx518 témában elég sokat írtunk már a topicban(és máshol is).A konklúzió nagyjából az hogy a kettő között az döntsön hogy kinek meik a kényelmesebb.Belül majdnem teljesen megegyeznek,a razer viszont kicsit könyebb és sztem a drivere is jobb,de a legfontosabb hogy kinek meik forma a nyerőbb!Érdemes lenne megfogdosni élőben.Gyári hibárkról meg ilyesmiről nem tudok,sztem a copperhead-el kevered,ott léptek fel ilyen hibák.
Bolt ügyében pedíg google a barátod... elég gyorsan lehet találni üzletet ami vállal házhozszállítást. -
Fido01
aktív tag
hello
sajnalatos modon nagyon keves idom van ezert csak belelaoztam a topicba . Lenn e egy kerdesem (vagyis 2 ) szoval:
1. Melyik a obb a razer diamondback vagy az MX518 ??? Mekkora esely van ra hogy ezek gyari hibasok stb ... kell e valamit ugykodni vele hogy mukodjon normalisan
2. Hol lehet beszerezni plasma egeret (ugyanis havernak lesz e smindenkepp ilyet akar hacsak nincs valami nagyonnagy hatranya) es X-Ray Thunder 8 egerpadot ??? (lehetolteg egy boltban mert valoszinuleg hazhozszallitas lenne mert videki vagyok es nem akrok 20 dkg miatt 2* fizetni)
koszonom -
-FreaK-
veterán
Én kőkeményen zúztam az egeremet és semmi baja,pedíg január óta megvan...
Amúgy a te problámád oka valószínűleg a megtört kábel ami ritkán de elő szokott fordulni.Cseréld vissza garanciában,minden szó nélkül kicserélik egy új darabra.
Egy ilyen drága egérnek meg azért olyan vékony a kábele h a nem vigyázó user megtörheti mert a lehető legvékonyabb kábelt akarták a kicsi súly miatt,és ennek meg is lehet érezni a pozitív hatását.Amúgy könnyű megtörni a kábelt ha a hozzá kapott kis táskába szoktad begyűrni ha viszed valahova.Szal a kulcsszó a garancia. -
Neck
veterán
Nekem ugye MX510em van, ha valaki ilyent szeretne, én nem vagyok überprofi gémer, meg pénzem sem volt, mindenesetre 8600FTért ennyire minőségi egeret sztem másmilyent nem kaptam volna. Nagyon szuper anyagokból készült, nem nehéz, és borzasztó kényelmes, nem is CS alatt fontos ez, mint inkább 8 óra WOW után.
A használt műanyagok kiválóak, igazi Logitech minőség, talán egy egész picit csúszik, de ez legyen minden hibája... nagyon fasza.
A razertől nem vitatom el, hogy a legjobb, cs őrülteknek kötelező darab, de én ugy gondolkodtam, h másra is kell, én meg megszoktam a jobbkezes-de-kényelmes egereket
Remélem segitettem valakinek
-
MRV
csendes tag
Az anyagok szerintem is jóg, bár az gombnyomás hangja gagyi az biztos, meg mig be nem kopott addig a két gomb a görgő előtt összeért és idegesítő nyöszörgő hangot adott de mostmár jo

A másik dolog az, hogy pont a héten halt meg a kedves diamondback egerem...
(akad a mozgása ki-be kapcsol aztán megszünik a fény a görgőbe és nem mozog továb csak ha kihuzom és ujra bedugom.. tudom mókásan hangzik de bizony ilyesmit művel...) nem értem egy ilyen drága egér miért csak 3.5 hónapig bírja..
[Szerkesztve] -
GO
csendes tag
Jah , nekem sem tűnik gagyinak semmi rajta ... sőőőt.

Szerintem nagyon is jó anyagokból van ez a Razer
-
Sev!er
aktív tag
Eladnám az enyémet
-
bogingrol
aktív tag
válasz
-FreaK-
üzenetére
kosze.amugy az alak nagy cs-s, en szivem szerint rabeszelnem a razerre, de meg en sem probaltam, a plasmam nekem is most er ide a hetvegere.kinezetre...nem tom.az mx518 telleg szep, de a razer se csunya sot!!! sokan panaszkodnak a razer gagyi muanyagara, egyesek szerint ''vasari'' filingje van...
-
-FreaK-
veterán
válasz
bogingrol
üzenetére
Se a razernél se az mx518nál nem jelentkezik már a pixel compensation hiba.
Az mx518 a razer egy minimálisan továbbfejlesztett senzorát kapta legfőképp ezt javították ki benne.A razer korábban a driverével oldotta meg ezt a problémát,de az év elején készült példányoktól kezdve úgy tudom már javított senzorral szerelik őket.Szal ettől nem kell félni. -
bogingrol
aktív tag
tom nem a temahazo vag a dolog de eleg fontos lenne. tudja e valaki veletlenul hogy az mx518-asnal jelentkezik e a a pixel compensation?
havernak szerettunk volna venni egy razert, de o mx518 akar venni, leginkabb ezert erdekelne a dolog, hogy akkor az mx ilyen teren okes e? -
Allien
veterán
válasz
Damned one
üzenetére
Lehet, csak rosszul konfigoltad be! Az is lehet, hogy az oldalsó gombra ''kiraktad'' a double kick-t!
Legalább nézz bele a konfig menüjébe! -
Allien
veterán
válasz
-FreaK-
üzenetére
Sikerült átraknom a sebességet, bár nem elsőre, mert kihagytam azt a fázist, hogy csökkentett módba KELL belépni, én meg normál inditással próbálkoztam, úgy NEM volt hajlandó megtenni a peccselést.

Battlefield 2-vel érezhető a változás! Ami a proc terhelést illeti, én NEM veszem észre, pedig ki van iratva az fps folyamatossan. Szerintem max 1-2-vel lehet kevesebb max, ami észrevehetettlen.
KÖSZI a segítséget!
-
Damned one
csendes tag
HY!
2 hónapja vettem 1 diamondback plazmát, eddig nagyon meg voltam vele elégedve, de 1 hete elkezdett olyan dolgokat produkálni, hogy ha megnyomom a jobb gombot, néha úgy veszi mintha 2. kattintottam volna... már megpróbáltam drivert frissíteni...más usb-dugni... de semmi változás... nem találkozott valaki ezzel a jelenséggel?
Holnap visszafutok vele a boltba hátha ott is szar. -
GO
csendes tag
Asszem én megelékszem a 250 el is ! Nekem a CS hez elég... vagy nem?

-
-FreaK-
veterán
A patchert itt találod,de ha kell külön ittvannak a fileok is a megfelelő rendszerhez:
Bővebben: link
Itt egy kis progi amivel leellenőrizheted az usb port pillanatnyi sebességét:
Ezt érdemes még felrakni( Neck-nek is!
):
Még annyit hozzátennék h minnél magasabbra állítod az usb sebességét annál jobban terheli a processzort, amit az én régi p3-600gépemen igencsak megéreztem,de sztem a mostani 2500as barton mellett is megérezném szerintem.
[Szerkesztve] -
Neck
veterán
válasz
-FreaK-
üzenetére
Igazából az a helyzet, h végig szoktam olvasni a topicokat, csak tegnap nagyon örültem az egérnek, és egyből bele akartam vágni a sűrűjébe, ezért tettem fel egy gyors kérdést, és lám megérte, mert válaszoltál is rá, köszönöm szépen. Sztem átdugom PS/2re, fölöslegesen nem szeretem tuningolni a konfigot, csak ha megéri. Ha azt mondod h PS/2 n jobb, akkor valószínűsítem h úgy van, mivel én nem értek hozzá. Már csak egy kérdés marad. Ha átdugom PS/2 re, hol kell állítani a mintavételezést?
-
GO
csendes tag
Ezt a hack elős programot honnan tom letölteni , és ez nem tezs rosszat az egeremnek ?

Mert lehet hogy megpróbálkozom vele
-
-FreaK-
veterán
Ez a bizonyos hackelés amire gondolsz az usb port mintavételezésének megnövelése,alapból 125hz-en megy(tehát másodpercenként 125ször közli az egér a géppel a pozícióját) ás ezt fel lehet vinni 1000re is.Ez tulajdonképpen az egér mozgásának a finomságát jelenti.Van erre is amúgy egy topci ahol eléggé ki lett vesézve a dolog(Bővebben: link),illetve ebben a topicban is elég sokszor votl róla szó

Én személy szerint a ps/2-őt ajánlanám 200hz-en,tapasztalataim szerint jobb mint az usb, hackelve is.Vannak bizonyos programok amikkel át tud állítani a usb sebességét a bizonyos értékekre(250hz,500hz és 1000hz).Ha e melett döntesz akkor elmondom(és többször is lehett már olvasni ezt) hogy nem az 1000es érték a legjobb ugyanis nagyon ingadozik ilyenkor a mintavételezés(vagy sebesség,mind1 h hogy hívod) lemegy akár 2-300ra is de meg is haladhatja az 1000et és ez semmiképpsem jó,az ilyen mértékű ingadozás ugyanis rosszabb mint egy folyamatos de kisebb érték.Épp ezért szokták 500hz-re beállítani mert ezt viszonylag stabilan tudja tartani.
Viszont mint írtam szerintem maradj a ps/2nél,az egér driverében ezt fel tudod rakni 200hz-re,tehát nem kell hozzá semmiféle külső program meg újraindítás.
Ha választottál és van még kérdésed írj,majd segítek a ''mit-hogyan''-ban(és adok programhoz linket),azért olvass bele a topicocba mert elég sok infót megtudhatsz a témáról és akkor ne mteszel fel ilyen kérdést hogy ''(kell ezt az egeret hackelni? vagy csak az MX518at?)''
Mod: az aláírásodból látom h CSézel,ehez majd mondok 1-2trükköt az egérhez kapcsolódóan ha érdekel.
[Szerkesztve] -
Neck
veterán
Sziasztok! Tudom, nem egészen ide tartozik, de kicsit mégis. Most vettem egy MX510et.
Kérdéseim. Mire dugjam? PS/2 vagy USB?
Ha hackelni kell (kell ezt az egeret hackelni? vagy csak az MX518at?) akkor azt hogyan kell? Pls help.
Azért itt kérdezem meg, mert a többi fórum régebbi mint ez.
És gondolom ugyanúgy kell ezt is hackelni mit a razert.
[Szerkesztve] -
GO
csendes tag
Hopsz az -a- betűt kifelejtettem

Bocs az OFF ért ... -
-FreaK-
veterán
Üdv!
Nekem van egy steelpad 4d,s&s és egy icemat2 amiket razerrel használtam.
Közülük legjobban az s&s vált be.A 4d már elkopott de szintén nagyon jó volt a felülete viszont méretre nekem kicsi volt(low sens).Icemat2 meg nem igazán jött be,de nála a skateztől függ minden,ha veszel hozzá hypergladezt talán a legjobb lenne mind közül(talán).Viszont ha most vásárolnék minden bizonnyal qpad-ot vennék.Teflonbevonatú a felszíne és a legkissebb az ellenállása a jelenlegi egérpadok közül.Melettte szól még h 3 méretben is lehet kapni így olyat vehetsz ami neked a legjobban passzol.Szal részemről qpad(igaz még nem próbáltam
) -
[G@B]
tag
Hi allz!
Épp a héten kaptam kölcsön egy steelpad s&s-t kipróbálásra.Nekem egy qck-m van, és az lenne a kérésem hogy ha valaki használt razerhez többféle egérpadot, azok elmesélhetnék h kinek melyik paddal vált be az egerentyű...
Most már tudom h milyen az s&s, és tudnám mmihez hasonlítani...Amiket kinéztem magamnak: exactMat, Corepad Magna, esetleg icemat2.0(hátha valamelyikőtök használta már a töbel is, esetleg még s&s el is van tapasztalata, és adna valami összehasonlítási alapot).
Thx -
GO
csendes tag
Jaaaa télleg most látom!
csak én nem a php alapú forumokhoz vok szokva !
Sorry a OFF ért! -
GO
csendes tag
Nekem?

Jah és köszi -Freak- !
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dobozos Szinte Új HyperX Cloud Alpha Bolti ár:27k INGYEN FOXPOST
- Samsung Galaxy S25 Ultra - 256 GB - szürke (341) újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - 256 GB - fekete (340) Használt, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Hitachi Travelstar 500 GB SATA II 2,5 Notebook HDD
- Új RAZER Kaira X For Xbox Blue Bolti ár:15k INGYEN FOXPOST
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16 GB RAM 2256X1504 érintőkijelző Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GQ50F-B FHD 165Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 10+ db - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(nah j oahhoz nem is hasonlitom mert nem egy arkategoria , csak azthtitem en alitottam el valamit de rajottem hogy ennyit bir a ragcsalo )
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)