Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tuskooo
addikt
válasz
Sir Maxwell
üzenetére
On the fly az az, h bármikor, játék közben is tudod állítani a sense-t.
-
Sir Maxwell
csendes tag
emberek, most vettem egy ilyen egeret (510 vol sokáig, meghalt, aztán jött 518 de nem jött be igazán, g5 suxx, szal kénytelen voltam razert venni) de vna egy nagy gondom.
oldalt van 2 gomb(jobb oldalt) ami görgőként használodik
ezt hol lehet letiltani?
driverénél beállitottam azt hogy button off, de nem történik semmi, ua megy, és ez zavaro game közben...
másik van egy olyan hogy on the fly sensitivity
ez az hogy magának állitja a használattol függően a senset?
várom a válaszokat, nagyon sos, mert hétfőig el kell döntenem, bejön-e vagy nem, és akkor még ki tom cserélni
thx -
törölt tag
-
-FreaK-
veterán
A vezérlőpultban legyen a 6os pöckön
Olvastam régebben hogy a razer driveren belül meg 10-re érdemes rakni, nme tudom ez mennyire igaz,én mindenesetre úgy használom.
Azért kell a windowsban arra rakni, mert ha feljebb rakod akkor interpolálással fogja az egér pozícióját kiszámítani, ha lejebb rakod akkor meg negatív gyorsulást okoz
Igen neekm is hid-szabványnak megfelelő egér van. -
válasz
-FreaK-
üzenetére
jah ezt már feltettem...
''windowson belül legyen 6-os pöckön''
Most az egér driverén belül a sensre mondod a 6-ot vagy simán win alól vezérlőpult/egér ?
de minek kell a windowsba állítani, ha fel van téve a patch, amúgy neked is az eszközkezelőben hid -szabványnak megfelelő egeret lát?
[Szerkesztve] -
válasz
-FreaK-
üzenetére
majd ha neked is lesz 2 gyereked , akkro megtudod...
Amúgy szoktam olvasgatni, de nem akartam most több mint ezer hszen végig menni, és amit kérdeztem azt 1 ember leírhatta volna 3 mondatban(aki használ, ilyen egeret)...
Egyébként igazad van, valamilyen szinten ezt aláírom...
tehát FreaK
2 kérdés:
1, Ennek az egérnek is kell frissíteni a firmwaret, vagy ezzel nem kell foglalkozni?
2, Meg ami az egér 100%-os müködéséhez kell, az a diamondback driver, meg az usb patch?
THX!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
-FreaK-
veterán
Nem akarok most neki állni olvasgatni
Ha ezt nem írod még válaszoltam is volna.. bár úgylátom más megtette... ugyanis kis olvasgatással minden kérdésedre választ kapnál.. ilyen alapon minden oldalon lenne valaki aki feltenné ugyanezeket a kérdéseket csak mert lusta olvasni.. asszem itt a fórumon ez nem egy díjazandó magatartás
Amúgy ennek is van firmware-e, csak nem cserélhető mint a Ch esetében.
[Szerkesztve] -
törölt tag
csao sracok!
az lenne a kerdesem, h eddig ms 3.0s egerem volt. de sajna tegnap megadta magat. ezert egy Razer Plasma egeret neztem ki a pixelbe. nem is ez a lenyeg, hanem az, hogy nekem textil padom van, és szóval az lenne a kerdesm,h ogy textil paddal muxik rendesen az eger? szoval ez egy szokvanyos tesco gazdasagos 200hufos kek szinu textilpad. ha vkinek van ilyen egere es tetxtil padon nyomja vagy nyomta vagy kiprobalta mar annak szivesen fogadnam a tapasztalatait! elore is koszi!
-
az 1600DPI hány hz-es frissítést tesz lehetővé? Vagy ennek a kettőnek nincs is köze egymáshoz? Pontosan nem vágom...

-
Ja meg annyit még, hogy mek kell patchelni az usbport.sys filet, vagy ezt már simán is lehet driverből állítani?

-
Hi all!
Ma vettem meg az új egeremet egy plasmát...
Kérdezném azt a drivert tegyem fel amit kaptam hozzá, vagy kell mást leszedni?
Valaki aki már megfutotta ezeket a köröket, plííízzz dobjon már pár linket...
Nem akarok most neki állni olvasgatni.
Thx!!!
u.i: Ma vettem PIXEL-be...
és van még...
[Szerkesztve] -
mogadishu
csendes tag
válasz
-FreaK-
üzenetére
A jobb gombja nem reagál abszolut. Egy ideig minden oké volt, aztán egyszer csk kezdett nehezebben ragálni, mondjuk minden 2. kattintást vett be, aztán még nehezebben, aztán végül egyáltalán nem.
A kábele nemigen van megtörve mert trekkel rendesen az egér, illetve a bal gomb még jó.
Vagy előfordulhat hogy olyan módon törik meg a kábel, hogy csak az egyik gomb működését ''úsztatja el'' ? -
DummyBoy
senior tag
-
-FreaK-
veterán
válasz
sakeee82
üzenetére
Nem,az egérnek semmiféle problémát nem okoz.Korábban azonban olvastam olyasmiket hogy valakine tönkretette a pendriveját,de nem tudom h ez mennyire igaz,meg nem is emléxem már a részletekre
De ebben a fórumban asszem még nem volt ilyesmiről szó(mármint h valakinek bármilyen problémája lett volna emiatt).
[Szerkesztve] -
sakeee82
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a mouse rate switcher progi okozhat-e kárt az egérben???
Mert eddig még nem mertem feltenni...
Előre is kösz!! -
mogadishu
csendes tag
Nah, most halt meg a diamondbackem. ALig valamivel több mint egy évig húzta. Ennél azért tartósabb egérre számítottam a razertől. A jobbgomb egyáltalán nem reagál. A vicc az egészben hogy gamer egérként van eladva, ehhez képest nagyon hamar bemondja az unalmast. Mostanában már csak néha jáccom, töredékét annak amit régebben, ez meg gondol egyet és ennyitől is besokall. Régebben mintha tartósabb egereket csináltak volna. m$ intellimouse-t (golyós) használtam 3 évig. m$ 3.0-t 2 évig (ez még most is megvan és használható), razer meg elszáll 1 év után.
Valaki más is járt így vagy csak én vagyok ilyen peches? -
DummyBoy
senior tag
válasz
xdragon
üzenetére
Naponta 50-szer csinálom

Végigsimítom a kezemmel, megnézegetek mindent alaposan, letisztogatom a padot és az egér alját ... és semmi ... gyanítom hogy a tappancsok és az egéren lévő besüllyedés (Biztos értitek
) közé mehet be valami, de semmi 
Legalábbis nem látom
És már megőrülök miatta ... -
DummyBoy
senior tag
Üdv Mindenkinek!
Elég érdekes problémám akadt, már megöl az ideg miatta ...
Szóval tökéletesen működő Razer Diaomondbackem egyszercsak érdekesen kezdett el csúszkálni az eXactMat-on ...
Olyan mintha valami lenne az alján, koptatja is a padot, ráadásul olyan mintha ''sercegne'' ...
A poén, hogy SEMMIT sem találok ... sem a padon, sem az egéren ...
Már a tappancsokat is kicseréltem Hyprglide-ra, ami pár napig megoldotta a problémát, de utánna megint elkezdte ... És eszméletlenül idegesít
Tapasztalt már valaki ilyet??? Valahova ragadhatott bevalami ami így karistol?
Esetleg megoldás lehet az hogy mégegy Hyperglide-ot felrakok a már fentlévőre? Nem gáz ez az optikának? Használjavalaki így a micit???
Előre is köszi!!! (Naponta takarítom ezt a szartr, és már az idegeimre megy
) -
Takhanto
őstag
Razer usb driver ( 250-500-1000mhz)
www.takhanto.atw.hu/razerusbdriver.rar
[Szerkesztve] -
SoSTo
csendes tag
Előszöris Sziasztok és jó társalgást mindenkinek!!!
Az lenne a gondom, hogy van egy program, amivel meglehet nézni az egér frissítését, és az én egerem(Razer Diamondback Plasma) csak 125Hz-n megy, ami annyi, mint egy átlagos USB egérnek...
Hogyan lehetne ezt növelni??? Úgy gondolom nem ez a megfelelő ennek az egérnek...
Le van töltve az új driver, a hivatalos honlapról...
A PC konfigom a következő:
1,9GHz AMD, Gef3 64Mb, 512Mb DDR Ram... Gondolom ezek befolyásolják, amennyiben a hardverek befolyásolják... Ezt nem tudom pontosan, de az egyik ismerősömnek jobb gépe van, és neki is ilyen egere van... és neki is ennyi a frissítés.
Valamint azt szeretném megtudni, hogy hogyan célszerű beállítani az egeret, a driverben, és esetleg, ha a windowsban lehet máshol... War3-t játszom... Segítségeteket köszönöm!!! -
tierbatyo
senior tag
Tud valaki olyan helyet, ahova bemegyek es keresre elemtesznek egy Plasmat normalis aron. Masszoval plasma-t keresek hirtelen es elfogadhato aron.

-
Madn!ght
addikt
Hali! pls mondjatok mar egy uzletet ahol van is keszleten diamondback PLASMA! (és nem 15.000+ ft-ba kerul)
Tegnap vegigcsorgettem par szamtech. boltot, de mindenhol csak hitegettek, hogy 2-3 heten belul lesz. /az altalam felhivott kiskerek: pixel, redtower, hornyak, rutinsoft, pcland, ready/
Köszi a segitseget! -
xdragon
tag
Hogy legyen pozitív példa, erre itt az én esetem! Meg ha vkit érdekel, hogy milyen egér ez a razer az elolvassa.
Beneveztem egy razer db plasma egérre, mivel sokat játszok fps-t ezért már kellett, előtte 2 évig mx700-am volt. Mikor megérkezett az egér, egy picit tartottam tőle, hogy nem tudom megszokni mert sok ilyen hozzászólást olvastam, de mikor megfogtam éreztem hogy iszonyat jó a fogása és hogy nagyon lehet irányítani. Az egér mellé vettem egy Exactmat-ot is ami azért jó mert 2 féle felülettel rendelkezik. Control a low sensitivity-vel játszó playak számára, a speed pedig azoknak akik jobban szeretik ha csúszkál az egér.
Én az elsőhöz tartozom, mert alacsony érzékenységgel játszok, persze mind2-t kipróbáltam többször is de nekem úgy érzem a control egy kicsit jobban bejön. Az egérre semmi panaszom nincs, tökéletesen érzékel mindent. Felraktam az usb patch-et, az egér drivere egyszerű és kezelhető. Nagyon tetszik hogy menet közben lehet érzékenységet állítani.
Egy dolgot hiányoltam az pedig a kézikönyv. De ez eltörpül az egér tudása mellett. Nem azért kell kézikönyv mert nemtudom használni, hanem mert talán én tettem volna bele. Nagyon jó vételnek tartom, mert a copperheadhez képest nagyon kicsivel tud kevesebbet , de árban viszont olcsóbb és szerintem ár/tudásban a diamondback a győztes.
-
-FreaK-
veterán
1: Ilyen hibák nem kötelezően fordulnak elő, ha mégis, ott a garancia.Tudod ha valaki a legjobbat teljesítményt akarja kihozni valamiből akkor előfordulhatnak ilyesmik.De külömben is, azért az is látszik hogy a Razer tanul a hibáiból(bár nyilván nem számodra..)
2: Ne hasonlísd ezt az egeret egy mérföldekkel egyszerűbb ezeréves A4Tech-hez(meg úgy általában szinte egyik sincs egy partiban a Razerekkel).
3: Fejsd már kilégyszíves hogy szerinted miből áll az elektronikája egy egérnek mert úgy látom halvány lila gőzöd nincs erről(ill. az egerekről).Meg azt is tedd hozzá hogy miért is egy kalap trágya pls.. Mindenesetre elmondanám neked hogy az elektronika jelentős részét az optika(ill. a hozzá tartozó chip) teszi ki,amit nem a Razer gyárt hanem az Agilent és majdnem ugyanaz található a Logi mx518-ban is mint a DB-ben.Megjegyzem egy darab hibáról nem tudok így hirtelen amit a szenzor okozna.
4: Megint a hozzá nemértésed tükröződik: köztudott hogy a lézeres optikájú egerek elég kiforratlanok, sok probléma van a szenzor miatt, ezeket a problémákat eddíg talán pont a Razernek sikerült a legjobban kiküszöbölnie.
5: Nem tudom mi aza sok hiba amiről beszélsz mert egyiksem olyan hűdenagy hogy amiatt ne venné meg valaki az egeret.Mielőtt félreérted tudom hogy vannak hibái de egyik sem olyan egetrengető és a garancia is ott van ha nagyon zavarna.
6: Biztos vagyok benne hogy nem olvastad végíg a hozzászólásokat vagy csak nagyon felületesen.Az A4Tech egerekről meg eddíg nem sok jót hallottam, de ez is kiderülne ha figyelmesen végígolvasnád a topicot.
Tisztán látszik mindebből hogy a legtöbb hiba a fejedben van.. talán ennek kéne utánanézni.. úgy látom csak a fikázás megy számodra a gondolkodás nem.
Idéznék egy fórumtárstól: ''fikázni könnyű,alkotni nehéz..''
[Szerkesztve] -
Colera
tag
válasz
tuskooo
üzenetére
Igazából, azért vettem ilyen egeret, mert szeretném ha a vindózban állítható sebességgel kattingassak az ikonokra, nem is szándékozom fpt-s játékot játszani
Félretéve a viccet, COD2-ben 15féle beállítása a sensitivity-nek, meg az egér mintavételezési sebességének állítasa kellett hogy facán működjön a mouze 
-
Nikk
senior tag
Komolyan mondom amennyi hozzászólást láttam én hogy milyen hibái vanna szegény DB-nek, erősen elgondolkoztam azon, hogy jó-e ez az egér. Szerintem egy egérnek nem szabadna ilyen hibákat produkálnia. Nekem van otthon egy régi görgős A4Tech egerem, ami 7 vagy talán 8 éves, és annak nincsenek ilyen hibái. El kell hogy mondjam, hogy ennek az egérnek az elektronikája egy nagy kalap trágyából van. Inkább veszek egy lézeres Genius-t vagy Logitech-et... Vagy jobb!!! Megvárom amíg bejön hazánkba A4Tech X-750F-es verziója azt inkább azt veszem meg... Tuti jobban járnék vele... De most komolyan!!! Hogy lehet ennek az egérnek ennyi hibája... Netalántán nem kínai ''MŰ''anyagból van? Nézzétek már meg hol gyártják ezeket PLS...
-
Bekre Pál
tag
Tehát van valaki aki érez külömbséget a hack -el és anélkül?

-
Mennyivel javul a pontossága ha veszek exactmatot alá?
-
Colera
tag
Hát vazze én kiütöttem az usbhub.sys-t, de hogy lenne különbség azt nem nagyon vettem észre. Valaki esetleg ötlet? hogy hol fogom én ezt észrevenni?

-
Bekre Pál
tag
Sziasztok, megtudnátok nekem mondani hogy megéri patchalni az usb-portot? , vagy csak a tudat miatt csinálja mindenki, milyen lessz ha patchelt, mert igy is nagyon gyors az egerecske.
Köszi a választ.
Plazma Gyémánthátú tulaj.

-
MavericK-HUN
csendes tag
Hi
Keresek olyan pecsi emberket, akinek Razer DiamondBack-je van Magma ha lehet, vetel elott allok ugyani es elotte legalabb szeretnem kezbe venni, megnezni, mert eddig csak kepen lattam, boltba meg rendelesre hoznak csak. -
Szóval nem egyedi eset. akkor csak megprobálom visszavinni.
-
válasz
caprine
üzenetére
Csao! En is ugyanezzel a gonddal kuzdok es oszintet gozomsincs mit csinalhatok vele 1etlen egy oltetem van.. de ehhez van egy kedesem: Mit gondoltok az egerhez direkt nem adtak usb/ps2 atalakitot?(ugyertem hogy baja keletkezne abbol hogy ps2re dugnam).
Valaki segitsen pls
-
Csak nem NF7-ed van?
Nekem már egy ideje van ilyen rágcsálom tehát megkérdezem: időnként amikor bejön a windows akkor az egér nem müködik, nem világit, olyan mintha ki lenne huzva az USB-ből. Kihuzom és vissza akkor megint jó. Ez csak elinditáskor jelentkezik, menetközben sose, és kb 2 hetente.
Probáltam több USB csatlakozoban is de mindegyiknél előfordult már. Olyan minha kontakt hiba lenne (bár aranyozott a csati).
Nem tudom vissza vigyem-e a kereskedőhöz, mert ha elviszik a forgalmazohoz, akkor ott valszin meg éppen nem fogja produkálni a hibát és visszaküldik. -
ellington
tag
és nem lehet valahogy rábírni az usb portot, hogy kapcsoljon ki, mikor a gép is kikapcsol?
-
ellington
tag
az egér mindig be van kapcsolva? nem lehet vhogy kikapcsolni? max ha kihúzom, nem?
-
Nimda
addikt
Nos...én is vettem egy ilyen egerentyüt és nagyon meg vagyok vele elégedve.Végignyálaztam a fórumot és minden hacket megcsináltam a kis pocok érdekében...

Sosem gondoltam volna hogy ennyi pénzt kiadok valaha egy rágcsálóra,de megérte...az alja egy kicsit karcos,gondolom a szállitás miatt,de nagyon szép egér!Játékokban még nem próbáltam ki,de bizti nem fogok csalódni benne...
Nézegettem a Logikat is,de a fogása számomra jobb a Razernak...egyenlöre csak egy egyszerü szövetpadon nyomom,de igy is nagyon könnyedén szaladgál..
Hát akkor hajrá Q3arena...
[Szerkesztve] -
ellington
tag
ír az mindenféle adatot, ha megnézem a statisztikát. 800 mhz-t is szokott. de még a régi görgős egeremnél is ír annyit... az átlagot nézem, nem nagyon mozdult 140 fölé
-
ellington
tag
a mouse rate nevű programmal.
-
ellington
tag
Az miért van, hogy felpeccseltem az usbport.sys fájlt (egy darab ilyen fájl van a gépemen) és még mindig csak 140 Mhz-n megy?
-
Spirit
őstag
Nem tudja valaki Pesten merre lehet venni a Diamondback-hez olyan fehér teflontalpat?szalaggal nem szívesen szórakázom,meg ez a gyári valami isteni a steelpad-en.Már annyira elkopott,hogy a teljes egér alja leér, valami szörnyű így.
-
iceqpad
csendes tag
a mantis egérpad a g5 meg egér, nem lehet őket összehasonlítani
-
iceqpad
csendes tag
Szerintetek meddig bírja a razer mantis napi 2 óra átlagos felhásználással?

-
iceqpad
csendes tag
Hali mindenkinek!
Megvettem a mustrába a razer diamondblak palsma egerem,![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
és hozzá mantis controll padot, összesen 15csokitalléromba került,
nem volt lehetőségem kipróbálni, hasamracsaptam aszt legyen Mantis. 
Olcsón kijöttem ebből, de csak karácsonyra kapom, meg, majd utána mindenkinek elmondom tapasztalataimat. Szerintem a Mantisz néz ki a legdurvábban
, akárki akármit is mond. -
Joco
aktív tag
válasz
iceqpad
üzenetére
Legjobban akkor jársz, ha bemész egy ilyen pixel szintű boltba, ahol ki van pakolva egymás mellé 20 fajta és végigpróbálod. Nekem pl. az üveg hangjától feláll a szőr a hátamon. Az új mantist talán érdemes kipróbálni
Most, hogy így eszembejutott, lehet holnap meg is nézem 
-
iceqpad
csendes tag
Milyen egérpadot vegyek hozzá

qpad? razer?
-
iceqpad
csendes tag
Hali!
Egyre többet járok lanpartyra, és már mx310-esem nem megfelelő tudásomhoz,meglepném magamat karácsonyra egy egérrel. Eddig logitechem volt, ezért most egx razert
vennék, nem tudom eldönteni melyiket vegyem a coppert vagy a diamondot? 
Mibe különbözik a két egér drivere?

Meg tudom azt csinálni hogy egy gombnyomásra vásároljon?PL: B+3+4

-
Joco
aktív tag
A razer programjában button off-ra rakod őket és funkcióval bírnak? Én most végigpróbáltam(vindózos egér tul. nem szoktam piszkálni) és nem jött elő a hiba. Próbáld meg egyszer újra beállítani az egérgombokat, ha úgy sem szereti, próbáld újra rakni, hátha elpiszkáltál csak vlmit

1 kérdés és 1 kiegészítés
Mekkora kezed van, hogy eléred a kisujjaddal az oldalsó gombot?
Nekem gyűrűs ujjam takarja azt a részt, pedig nincs nagy kezem 
A fegyereket, megbindeld külön gombra, én már 5 éve is csak a nagyon berögzültektől láttam görgőt![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-Jackson-
őstag
vannak itt gondok^^

szal úgytűnik a magmám megadta magát... bal gomb kezdett szórakozni, nem kattintott, meg néha kétszer is, és hibákat okozott explorerbe, fagyások stb.
de szerencsére a plasma még megvan és alig használtam![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
copperhead jó? -
hcol7
senior tag
válasz
tuskooo
üzenetére
na szupi, 1000hz mellett már híre sincs a pontatlan érzésnek sem vinfos sem az fps ek alatt, köszi szépen a proginevet, amúgy innen tölthető le ha kéne valakinek:
[link]
viszont bejött egy másik szívás
a jobb oldali két gomb, a 6os és a 7es (amellett hogy hülye helyen van és képtelenség lenne használni, de szerencsére nincs rá szükség), naszal ha ezeket megnyomom véletlen kisujjal cod2 közben, általában pont a nagy tűzharcok közben ha megszorítom az egeret, akkor elváltja a picsába a fegyvert és nagyon idegesítő. néztem, windowsban semmi sincs bindelve arra a két gombra és codban sem, mégis webezésnél szkrollként működik, cod2 alatt meg fegyverváltás(a görgőre van állítva nálam). hogy a rákban kerüljem ki ezt anélkül hogy le kéne vennem a görgőről a fegyverváltást?
-
hcol7
senior tag
helo, sajni nyitottam egy másik topikotmer szamárvoltamés nemnéztem meghogy vanmár egypár, úgyhogy idekopizom amazt:
helo
évek óta játszom fps el neten, és végig egy 1200forintos genius optikai vezetékes egérrel csináltam, és meg voltam vele elégedve, pedig kipróbáltam az összes logitechet, mindent, de túl nagy bumszlik és nem tudom őket úgy fogni kétujjal mint az ezer forintos tarsukat. ráadásul ha vezeték nélküli, nehéz az elem miatt és az is zavaró. emiatt nem is gondolkodtam ''minőségi''(olol) egér vásárlásán, de megláttam ezt a razert [link]
,és a forma nagy hasonlósága miatt belenyúltam, hogy kipróbálom. persze kicsit át kell szokni rá, ami talán sikerült is, de rohaggyakmeg, azt hogy usb, képtelen vagyok megszokni.
egyszerűen még windowsban is zavar hogy az usb miatt nem olyan ''közvetlen'' az egérmutató mozgatás mintha ps2 lenne. mintha lagolna vagy nemlenne pontos nemtudom. találtam egy usb-ps2 átalakítót, de azzal meg sajnos nem működik(pedig leszarnám ha nemvilágítana mert nem usb vel csatlakozik, csak múködjön, de nem teszi)
írják hogy 1600dpi meg 16bit highspeed adatatvitel(irnak sokmindent tudom), de számomra picit fura hogy az eddig tapasztalt usb-s egér pontatlanság hogy fér meg egy (elvileg) ilyen precíz szerkezettel egymásmellett.
most nemtudom hogy csak az én hisztim ez az usb-><-ps2 dolog, vagy tényleg van alapja, úgyhogy ha van róla véleményetek, kíváncsi lennék rá, hogy mit gondoltok.
másrészt meg ha van tudomásotok róla hogy létezik többfajta usb-ps2 átalakító, akkor az király lenne ha ideírnátok, mert kipróbálnék egy párat. ami nekem van és amivel nemmegy ez az egér, az egy microsoft egér melléklete volt, lehet valahogy máshogyvan bekötve vagy nemtudom. lényeg a lényeg jólenne ha lehete ezt a razert ps2-n használni, vagy nyugtassatok meg hogy az usb nem szarabb csak át kell (és lehet) rá szokni.
na asszem ennyi, csá -
Feeky
csendes tag
Üdv minden Razeres kolégának!
Csak annyit akarok írni,hogyha az egeretek 125Hz-en működik az annyi mint a rakás szar.Az egér teljesítményének kb.az 1/10-ét használja ki.
Na mondom a megoldást:van egy ''usbmrs1.1'' nevű progi,amivel be lehet állítani,hogy az USB port magasabb hz-en üzemeljen.
Na ezt beállítjátok,restart---->majd lehet gyakni a Cs-ben.
sajnos pontoasn nem tudom hol van ez a progi a neten,de ha valakinek kell vegyen fel msn-be és átküldöm neki a cuccot(30kb)
Remáéem tudtam segíteni valakinek.
Ui.:baromi látványos lesz a javulás!!!Tényleg![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
bogingrol
aktív tag
válasz
-FreaK-
üzenetére
ooo igen ertem, es koszonom a valaszod.azt hittem csak en vagyok lama
szellemileg lemaradott baratom mar takaregon eg, megkerdeztem tole hogy ''oszt mongyad, hun va nalad a zondoflajszenzitivi'' (ezt meg akkor), aztan meglatta hogy az x es y-t is kulon lehet allitani es pofa lapos lett.egyebkent meg nem hallgatok ra egertemaban ezert van nekem diamonback-em, neki meg lodzsiteknoje (no offense) 
-
Takhanto
őstag
Hy all,nekem is ugyanez a problémám.
Nálam is csak 125 mhz-en megy,ennek így kell lennie? Ha lehet ennél több,adjatok tippet!THX!
[/OFF] -
atee
őstag
Na köszönöm. Közben kicsit visszalapozgattam és már találtam is választ.
Majd ha lesz időm megnézem működik e.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Apple MacBook
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- RAM topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- TCL LCD és LED TV-k
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Lényegretörő Akasa hálókártya a 10 gigabitre vágyóknak
- További aktív témák...
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB RAM 512GB SSD! 1 év garancia!
- 27% - NiPoGi MINI PC AMD Ryzen 5800U / 16GB DDR4 / 512GB NVMe
- AKCIÓ! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 i5-1335u/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia 2027
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

és van még...

Félretéve a viccet, COD2-ben 15féle beállítása a sensitivity-nek, meg az egér mintavételezési sebességének állítasa kellett hogy facán működjön a mouze