Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-XadAnuX+
őstag
Már vagy fél éve megvan ez az egerem, és nagyon megvagyok vele elégedve.
Legújabb fw, és drivere van feltelepítve, nagyon pöpec
-
whYz
őstag
Hali
ez valószínüleg az amit az ikariban állítani lehetett
nagyon jó kis cucc, itt egy kép róla [link]
a középső a maximum rásegítés(majdnem ilyen a DA), a felső pedig a minimum(ilyen lesz a DA az új fw-vel)
én tuti felrakom ha lesz egy kis időm
hehe most nézem hogy FPSLabon is az én képemmel demonstrálnak
-
stamy1
csendes tag
Azt szeretném kérdezni hogy a Deathadder White ugyan úgy működik-e PC-n (ha felrakom hozzá az xp-s driver-t meg friss frimware , vagy csak MAC-hez jó? Mert valahol azt írják hogy PC és MAC kompatibilis . Szoval akkor jó PC-n is?
-
zippofcy
senior tag
Ez szériahibának mondható, haverom emiatt gariztatta le a DAját. Nálam 1 hónap után jelentkezett úgy hogy mikor nyomva tartottam úgy csinált mintha felengedtem volna.
FPSekben párszor lelőttek miatta, de főleg Photoshopban volt zavaró (kerethúzás, stb).
Míg azt vártam hogy rosszabb legyen hogy visszavihessem garizni, elmúlt. Csak úgy magától. Szal összesen talán 2-3 hétig csinálta. Már elmúlt 1 éves az egér, de azóta se jött elő újra.
Razer eXactmat padon használtam végig, nekem nem karcolta össze a talpakat.
Viszont valszeg jobban koptatja őket mint egy cloth pad (azokat utálom a nagyobb "csúszási ellenállásuk" miatt) mert pár napja már leért az egér alja vhol, ugyanis iszonyat súrlódó érzést keltett. A lábak alá beraktam kétoldali ragasztócsíkot, ami emelt rajtuk 1-2 mm-ert de ez se volt elég. Erre fogtam és a jobb felső talpat lejjebb raktam kb. 1 centivel ... most az alatta levő csavar feje pont látszik a talp felett. Ez megoldotta a dolgot. (közben megjött a hirtelen felindulásból rendelt mouseglidez talp is hozzá, ha totál elkopik majd kicserélem)
A DAn meg a Kraiten kívűl a régebbi Razer egereket a zsinórjuk miatt nem bírtam használni, volt ellentartásuk. A Kraitnek meg kevés a gombja meg driverből nem tudja az USB 1000mhzet (találtam hozzá hacket, vmi ruszki írta, install volt, ami simán kicserélte az XP file-ját az a megoldás nálam nem működött). Mondjuk akinek nincs pénze DAra az vegyen Kraitet. DAnál drágább egér "parasztvakítás" szvsz. Pedig mindent kipróbálok, nálam foglalkozási ártalom mióta 96ban áttértem keyboardról egérre Quakeben
-
punk17
aktív tag
Sziasztok!
Valakinek van már valami tapasztalata az új firmware-rel ( v1.28NDC), mert én nem egészen értem mi az a "Turns off mouse drift control (aka prediction)". -
BloodyEddie
őstag
Üdv DA userek, valaki meg tudtná mondani, fizikailag mennyi különbség van a DA és az MX518 között? 518ról tervezek váltani, közel egy év használat után sem tudtam teljesen megszokni.
-
vittuka
aktív tag
Az nem semmi, nekem 1 eves volt a CH amikor feladta a harcot... Sok ismerosnel elojott, hogy duplan kattint neha a bal gomb. Megprobaltam szetszedni de csak ideiglenes megoldasnak volt jo, ujra elojott a problema. Hala istennek DA-val semmi gondom nincs, pedig nyustolom mar joideje. Ha most kellene vennem egeret megint ezt vennem!

-
KDavid17
aktív tag
Nem tudna valaki szerezni olcsón egy ilyen egeret(deathaddert)?
Nem ártana hozzá garancia és az, hogy új és bontatlan legyen.
Vagy hol a legolcsóbb? -
Daert
őstag
Vki a 1381-re?????
-
Peti78
őstag
válasz
cellpeti
üzenetére
Szvsz az a Copperhead volt szar amit te vettél. Hibás volt, ez előfordul a DA-nál is. Nekem 2 éve van meg a copperem, és hibátlanul működik pedig minden este nyúzom nem is kicsit.
Félre ne érts, nem érzem magam megbántva, hogy lexaroztad a copperhead-et, csak egy kicsit durva kijelenteni, hogy a copperhead szar.
-
Daert
őstag
Hali.
Van egy DA-m és ha görgetek akkor a csúszka össze vissza ugrál(fel-le).1-2 napja kezdte ezt,lehet hogy halódik a görgőm vagy esetleg beállítási probléma lehet?
Játékok alatt nem tudok rendesen zoomolni,ez nagyon bosszantó. -
Rekro
aktív tag
sziasztok
Egy razer deathadder egérrel lenne egy olyan problémám, hogy a bal egérgomb lenyomását néha duplán veszi be, amikor csak egyszer nyomom meg. Nem minden klikknél jön elő a probléma de azért 10-ből 1-2szer előjön. Ha ezzel elviszem gariztatni szerintetek kezdenek vele valamit vagy elhajtanak?
-
Psychlo
tag
válasz
SQX_Barto
üzenetére
Elvileg belefér a Neoprene Lan Pack-ba legalábbis amit írnak róla hogy minden Razer egérhez jó. Nekem éppen most cserélték ki az egeret mert gondom volt az optikával de egyébként semmi panaszom nem volt rá és remélem nem is lesz mostmár. Azt mondták előfordul hogy néha kifog valaki egy hibás darabot és ez pont én voltam. 2 ismerősömnek is ugyanilyen egere van és nekik is panaszmentes mint már nekem is. Csak ajánlani tudom.

-
Drenadar
veterán
válasz
SQX_Barto
üzenetére
Hello!
DA-t használok már minimum egyéve, pontos dátumról foggalmam sincs. Semmilyen esztétikai kopást, karcolódást nem tudok neked mondani, vagyis de egyet : Nekem nagyon mocskosodik az egér, és hogy szép maradjon törölgetheted sűrűn a dzsuvát róla. nekem elötte Logitech volt, szerintem a DA eddig a legjobb egér ami kezembe került
Viszont én nem hordozgattam ide oda az egeret.... erről nem tudok nyilatkozni. Ami nagyon nem tetszik benne, az a nagyon erős fénye, az én szemem érzékeny erre a kék fényre, de ez gyorsan kikapcsolható szoftveresen
-
FlashBird
tag
válasz
SQX_Barto
üzenetére
G5-t ne vegyél, akkor inkább mx518 rev2!!! Nekem nem karcolódik, bár Razer exactmat-on használom. Lehet ha jobban elkopnak a tappancsok akkor érezni fogom, de arra is van megoldás.
Amúgy az a véleményem hogy a DA-nak van a legjobb optikája a vele egy kategóriában kapható egerek közül. Egyetlen baja szerintem a fogása, nekem kényelmetlen ez a csúszós felület, és lehetne kicsit magasabb, de már kezdem megszokni. Drágább 20ezres egereim még nem voltak, de nem sok jót hallottam róluk. Érdemes megnézni ESR tesztet, [L:http://www.esreality.com/?a=post&id=1300293][/[link]L] -
Rusher
őstag
válasz
SQX_Barto
üzenetére
Hi!
1. Persze...bár érdekes, mert az enyém vadiúj volt mikor vettem és picit karcos volt a hátsó résznél...
2. Nem, a driverből be lehet állítani.
3. Nálam gyárilag v1.25 a firmware, driver a legutolsó v1.09 semmi baj nincs vele.
4. Lassan 1 éve van semmi jele elhasználódásnak.
5. Nem tudom mi az, de biztos belefér...a kábel pedig elég rugalmas tehát nem merev mint sok más egérnél....össze lehet tekerni.Sztem nem driver függő EZ a jelenség, mert minden másnál működik csak ennél nem, de erre nem jöttem még rá...az elején egyébként ment a 3-as gomb...aztán kétszer uninstalloztam majd re és most már az sem megy..
-
SQX_Barto
addikt
Sziasztok
Nagyjabol vegigolvastam ezt a forumot, milyen hibakra lehet szamitani DA-nal, meg alapveto kepet kapni az egerrol. Eddig mx518am volt, ami elegge kenyelmes volt nekem, az oldalso gomboktol eltekintve, es van IME 3.0-am is ami szinten fogasra kenyelmes, csak lomhabb nekem. Boltban nezegettem egy Habu-t, ami elegge kenyelmesnek tunt, es ahogy nezem a DA alakra elegge hasonlo.Lenne par kerdesem:1.Egy Qpad hyperglidze-zel megoldhato a karcolodas problema?
2.Driver es firmware update mellett ugye nem kell usb hack?
3.Most mi az utolso mukodo driver - firmware paros, amivel nem hal meg az eger... ?
4.Van koztetek olyan, aki mar eleg hosszu ideje (evek ota) hasznalja ugyanazt a DA-t? Es milyen elhasznalodasokat lehet rajta felfedezni az ido mulasaval?
5.RaZer neopreme lan pack szutyobe belefer a DA? Ha nem hajtogatom bele a kabelt, hanem csak hagyom logni kivul, megtores helyett
Valaszokat elore is koszi

-
MmDorian
őstag
Üdv!
Ezért nem fogok föladni hirdetést, csak érdeklődés képpen, valaki cserélt már, cserélne DA-t Copperhead-ra?
Ha volt már ilyen tapasztalat, melyik volt jobb ? -
cellpeti
nagyúr
Még annyit kérdeznék,hogy itt(pirossal jelölve,hogy hol koszos,szöszös),hogy lehetne kicsit kipucolni?

-
cellpeti
nagyúr
Na sziasztok!
Megjött az egérem. Annyi gondom,van,hogy az oldalsó gombok kicsit koszosak és a görgő is. Mivel tudnám kipucolni a görgőt és a gombokat? -
Rusher
őstag
válasz
cellpeti
üzenetére
De hol van ilyen "kliens"? Én csak a sima driverről tudok fingom sincs mi ez a raptr...muti meg hol van ilyen aztán kihámozzuk miaz meg, hogy kell-e nekünk olyan bár nem hiszem ha eddig megvoltunk nélküle....

mod.: ja most nézem ez valami olyasmi mint a Steam, Xfire ami magától frissít híreket ad játékokról, letölthető tartalmakról, esetleg közösség, friends ilyesmi...mint a stemben vagy Xfire-ban.
-
cellpeti
nagyúr
Na sziasztok!
Ma vettem egy Razer DAt,de csak pénteken vagy jövő héten lesz belőle egér.
Azt valaki tudja,hogy Razeréknál mi az a raptr? -
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Nincs valakinek egy DA eladó egere?

-
Rusher
őstag
Hi!
Játszik valaki a FEAR2-vel és Deathadder egere van? Nekem az a gondom, hogy a játékban nem tudom használni a 3, 4, 5-ös gombokat....valakinél van ilyen probléma? Minden más játékban működik csak ennél nem....ötlet esetleg? Köszi

-
FoRTReSS
csendes tag
Kösz FlashBird és Madn!ght!
-
FoRTReSS
csendes tag
Sziasztok!
Milyen egérpadot ajánlanátok ehhez az egérhez? Én a Razer Goliathusra, valamint a Mantisra gondoltam. Szerintetek melyik a jobb? Alacsony érzékenységgel játszok, főleg cod2-vel. Köszi a válaszokat! -
FlashBird
tag
válasz
DroneZ^
üzenetére
Hi!!
DroneZ:
Nekem most ms 3.0-ám van, ezelött volt már mx510em és g5-öm, gondoltam a sok "progamer", ajánlása miatt kipróbálom ezt a "csodaegeret". Sokan írják hogy elég az a 400dpi mindenre meg minek több. Én nagy sensivel játszok q3 defragot 22" monitoron, és elég zavaró a kis dpi mivel ha nagyon feltolom az egérsebességet akkor remeg a kurzor köszönhetően a 400dpi-nek. Ilyen gondom volt g5nél de csak ha visszatettem próbaképp 400ra. Ez már egy olyan dolog ami miatt nekem bőven megéri az a 3 ropi + a deathadderért amit most fogok venni, mivel így gyakorlatilag az ms 3.0 képtelen normális mozgásra nagy érzékenységgel. Most teszteltem egy razer salmosa-t aminek ugyanaz az optikája mint a da-nek, hát sokkal de sokkal jobb mint az ms-é. Ezenkívül nevetségesnek tartom hogy ennyit elkérnek ms-ért, és olyan igénytelen minőség, lötyögnek kattognak a gombok, a teflontalpal sem vagyok megelégedve, és ezt ennyi pénzért? wmo 1.1, vagy intelli 1.1a, best buy kis sensivel játszóknak de ms 3.0-t borzalomnak tartom. -
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Ha már itt vagyok,nincs valakinek egy eladó Copperhead,vagy DeathAdder-je?

-
rol33
aktív tag
Mindenkinek köszönöm az ajánlásokat. még nem döntöttem el, de lehet h Destructor lesz belőle.
-
rol33
aktív tag
igazából az ár az mind1, ehhez az egérhez a legjobbat keresem.
-
rol33
aktív tag
megkérdezem itt is hátha előbb jön válasz, meg lehet tapasztalata is van valakinek
szal:Razer DeathAdderhez melyik pad lenne jobb választás?
1. Steelpad SX
2. Razer Destructor
3. netán valami más? -
tarBubbles
tag
válasz
tarBubbles
üzenetére
Te hülye! Csak neked nincs ilyen! Másnak attól még lehet! Lefejeljelek?

-
Myers
senior tag
Ti nem találjátok keménynek a középső gombot (görgőt)?
Nagyon sokszor van olyan, hogy klikkelek a középsővel, hallani is a kattanást, de nem történik meg a tényleges esemény. Mégtovább kell nyomni, hogy valóban klikkeljen is, ami dühítő tud lenni egy idő után.
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Ma fogtam Razer DA egeret,hát sztem kurva jó fogása van,lesz zsém azonnal veszek!
-
-
Devdi
aktív tag
Sry, de mod időbe nem fért bele. Kipróbáltam egy másik egérrel (revoltec) ezzel pedig simán működik, nincsen semmi probléma vele... :S Szerintetek?
Szerk: Leszedtem róla a drivert, és így működik..., csak hát gondolom hogy nem 1000Hz-en meg 1800dpivel... Ezeket driver nélkül valahogy be lehet állítani?
-
Devdi
aktív tag
Sziasztok. Találkoztatok már oylannal hogy játék alatt nem jó sem a középső gomb se a 2 szélső... :S Xp-nél semmi gond, de mikor a vistán vagyok akkor nem igazán akarja :S
Konkrétan ez cod2-nél van. Szerintetek? -
Psychlo
tag
Na megtaláltam a számlát. Még áprilisig van rá garancia. Kipróbáltam az egeret a talpak nélkül és úgy működik, de közben megnéztem haver egerével is és neki talpakkal is megy mindkét oldalon(a talpakat a sajátomról szedtem le a próba erejéig). Ebből utazás lesz bp-re hogy kezdjenek vele valamit.

-
Psychlo
tag
válasz
Madn!ght
üzenetére
Hát egyenlőre nemtalálom a blokkot az egérről de nem ezért írtam a szívást hanem akkor fel kell mennem BP-re hogy kicseréljék. Nem emléxem mikor vettem úgyhogy nemtom pontosan hogy garis-e még.
Próbáltam más USb-ben meg driver reinstall is volt 1.09-et használom 1.27 firmware azt nem tudtam újrarakni. Egyenlőre maradt a probléma. Egy havernak ugyanilyen egere van majd kipróblom azzal is a padot. Meg ki fogom próbálni hyperglide nélkül is az egret mindkét oldalon. Remélem csak annyi a baja. -
Madn!ght
addikt
válasz
Psychlo
üzenetére
Én razer mantis speed padon használom az egeret. Korábban qck-m volt, szóval eddig csak szövetpaddal van tapasztalatom. Tappancsot sohasem cseréltem rajta, mégsem karcolódik az alja.
Igazság szerint gyanús hogy a hyperglide talpak közül kopott el vmelyik, és nem egyenletes az érzékelés. (már ha korábban jól működött vele)
Tippként próbáld ki az egeret szövetpadon, ha ott is csinálja akkor a pad "hibája" kizárva.
Esetleg egy firmware+driverfrissítést/újratelepítést javasolnék.
Ha kopottak a hyperglide-ok akkor javasolnam hogy csereld le a tappancsokat.
Ha még úgy is csinalni fogja,akkor lehetseges, hogy mégis hardware hiba történt. -
3.Aragorn
addikt
válasz
Psychlo
üzenetére
Nem tudom, nekem csak egy sima Genius NetScroll EYE egerem van. Semmiféle talpat nem használok hozzá, az alja már teljesen simára kopott. Egérpad gyanánt Népszabadság 1-1 lapját használom.
(Másra nem igen jó) Teljesen jól működik. Ha valamiért szaraxik, kicserélem az elkopott újságpapírt, és ok.Na szóval azt akarom ezzel mondani, hogy egy Razer egér, amiben klasszisokkal jobb optika van, nehogy már válogasson, hogy a luxus-gamer-kutyafa**a-egérpadok közül melyiket szeresse! Az, meg hogy csak bizonyos távolságról működne jól (milliméteres eltérések a tappancs megléte, nemléte és kopottsága között) szerintem megint csak hülyeség. Elvileg szinte minden felületen működnie kéne, a talpat meg csak azért teszed rá, hogy ne karcolódjon az alja , illetve ne billegjen, ha teszemazt csak 3 tappancs volna meg.
-
Psychlo
tag
válasz
Madn!ght
üzenetére
Hello!
Másik USB-n még nem próbáltam de meg fogom nézni, remélem nem a kábel tört meg mert akkor az elég szívás lenne számomra. Az meg hogy túl vastag lenne neki a hyperglide azt nemtom mert kezdettől fogva így használom és csak nemrég jelentkeztek a problémák, a fúrcsa az egészben hogy az exactmat egyik oldalán érzékel a Control oldalon de a Speed oldalon semmi. Esetleg még annyi lehet a bibi hogy elkoptak a talpak és azért akad.Lenne még pár kérdésem. Ha nem rakok rá tappancsokat akkor karcolódik az alja mert azt olvastam vásárlás előtt, hogy azért IS érdemes rakni alá mert a gyári talpakkal karcolódik az egér hasa. A másik pedig, hogy egyáltalán lehet e ezzel az egérpaddal hyperglide talpakat használni.
-
3.Aragorn
addikt
válasz
tarBubbles
üzenetére
Értem. Pedig már kezdtem megijedni, hogy a deathadder ilyen hibával született.
Megnyugodtam.Amúgy örülj neki. Nem csak halálosztó, de csendes gyilkos is

-
3.Aragorn
addikt
válasz
tarBubbles
üzenetére
Most akkor nem az a baj, hogy ráteszed a kezed az egérre, és annyira érzékeny a jobbgomb, hogy az ujjad súlyától véletlenül, akaratlanul benyomódik? Mert az rohadt idegesítő tud lenni egy egérnél.
-
cellpeti
nagyúr
válasz
tarBubbles
üzenetére
Hogy érted,hogy a jobb gomb se tökéletes?

-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
ÉRdemes venni egy ilyen egeret,vagy inkább egy MX518ast?
-
3.Aragorn
addikt
"Kedvenc" egerem. Bárcsak ott tartanék, hogy ilyesmire is tudok költeni, és végre birtokba vehetnék egyet...
-
Psychlo
tag
Hello!
Van egy DA-m és egy kis problémám lenne vele. A gond a következő úgy egy hónapja elkezdett rosszalkodni, a kurzor lelassul mintha megakadna, mint a régi egereknél amikor bekoszolódtak. Már próbáltam a driverben default settingsre állítani 500 és 1000 hz-en is de mindkettővel csinálta. Letakarítottam az egérpadot is ami egy exactmat. Az egéren vannak hyperglide tappancsok ehhez a típushoz gyártott. Továbbá csak a control oldallal tudom használni, a speed oldalon meg se mozdul a kúrzor.
Tudna valaki segíteni mi lehet a probléma, esetleg milyen beállítást kéne használnom.Előre is kösz a segítséget!!
-
DroneZ^
őstag
válasz
Neoteric
üzenetére
Most DA, de amikor irtam akkor MS IME3.0
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Igazából nemtudok a 2 közül dönteni, MS-t gyorsabban, stabilabban lehet rángatni, könnyebb is. Razer pontosabb kialakítása és optikája miatt... De MS felé húz a szívem csak azzal kicsit kacsázik a kezem ha nagyonmessze nagyonpontosan akarok célozni
(DA-val ebben az esetben csak nyugodtan ráhúzom pixel-re pontosan a célkeresztet és kész) -
DroneZ^
őstag
én fix 1800dpi/500hz-en használtam, 3.pötty win egérérzékenység és kész, nemkell túlvariálni

-
Neoteric
addikt
az mekkora hátrány hogyha én a DA-emmel annyit csináltam hogy bedugtam USBbe, meg beraktam cd-t de csak addig amíg megmozdult az egér, aztán ki is vettem?
vis "miktől esek el?"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- 226 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- 27% - ÚJ - Captiva 16" Notebook! Ryzen 9955HX / RTX 5090 / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- 27% - ÚJ Samsung Odyssey G5 S27FG506SU QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4653
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Szvsz. precízebben lehet vele célozni legalábbis cod2be
.

Egész pontosan mire gondolsz ezzel a raptr-al? 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(DA-val ebben az esetben csak nyugodtan ráhúzom pixel-re pontosan a célkeresztet és kész)