Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- iPhone topik
- Mobil flották
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
mindfreak
üzenetére
Igazából eddig korrektek. Azt mondják, ha megadom a számlaszámom, kifizetik, és a visszaküldés költsége is őket fogja terhelni. Váltig állítják, hogy így kapták a disztribútortól. Nem akarom, hogy hitelrontásért engem cseszegessenek, ami persze abszurd, de ugye Magyarországon vagyunk. Az egyik nagyobb magyar netes üzletről van szó. A fórumukon nyitottam egy topikot, de azt 1 óra múlva már törölték. Gondolkoztam, hogy írok a Razer supportnak, mellékelve néhány fotót, és megkérdezem, hogy átvitték-e a gyárat Afrikába, hogy gyári homok van az egérben.
Lehet a gyártási számból tudnának valamit mondani. -
mindfreak
őstag
válasz
0karmacoma0
üzenetére
Melyik bolt is ez pontosan?!
-
Madn!ght
addikt
válasz
0karmacoma0
üzenetére
pfff. Ilyet....! Sztem a bemutatódarabot nyerted meg amit atomra leharcoltak. Jobban tennéd ha telefonon kicsit beijesztenéd őket, hogy a fogyasztóvédelemnél panaszt teszel, ha nem új termékre cserélik ki.
-
0karmacoma0
senior tag
Azt írták levélben, hogy azért bontották fel, hogy kipróbálják, nehogy rossz legyen. Csak azt nem értem akkor miért tépnék szét a dobozt(gondolom óvatosabbak lennének), miért van a külső csomagolás minden sarka benyomódva megszakadva és legfőképpen: miért tiszta mocsok az egér? Alapból azt sem értem, hogy ahhoz, hogy megnézzék jó-e a görgő miért bontanák fel a kis manualt és a lemezt tartalmazó zacskót is. Plusz a hátsó hosszabb talp keresztben karcos és van benne egy bemélyedés, ami szerintem rendszeresebb használatra utal. Nem hiszem, hogy alapból így szállítaná a Razer. Azt mondták, ha nem jó nekem kifizetik, csak nem tudom ez hogyan fog megtörténni az ország másik végéből.
-
mindfreak
őstag
válasz
0karmacoma0
üzenetére
Mi az hogy a pénzedért lehasznált sz@rt adnak? :S
-
0karmacoma0
senior tag
Na közben megjött. Elfogadták garanciális hibának. Sajnos használt termékre sikerült kicserélni. Tiszta karc a talpa, fel volt tépve az amúgy is összegyűrt szakadt csomagolás és ilyen

mocskos minden rés rajta. Tanulság: Ne rendelj az interneten semmit, vagy csak nagyon biztonságos helyről. (A vicc az, hogy 1m körül rendeltünk már a cégtől, és most raktam volna össze náluk az új gépem januárban) Amúgy változatlanul tartom, hogy ez a legjobb és legszebb egér a világon, de mint tudjuk a szépségért meg kell szenvedni.
-
gYaLo
őstag
Teljesen megvagyok elégedve az egerentyűvel ;) NAgyon kényelmes és pontos

-
DroneZ^
őstag
válasz
Rexdemon
üzenetére
sztem nincs szinkronba az egered a driverrel. Probald meg hogy a dpi-t allitgatod, és ha nemtapasztalsz változást akkor megvan a probléma...
Próbáld 1 másik géppel vagy ujrarakod a drivert és ne huzogasd ki/dugdosd át az egeret másik USB csatlakozóba... más tippem nincs. -
Rexdemon
aktív tag
Üdv!
Van egy deathadder egerem, eddig teljesen jól működött, de nemrég "megkettyent"; a glowing logo-t és a görgő világítását az isten f.. szerelméért sem tudom kikapcsolni.
Legújabb firmware és driverem van. (újratelepítés megvolt,nem nyert)Ötlet, tipp tapasztalat?
-
DroneZ^
őstag
válasz
Madn!ght
üzenetére
igen igaz, és felesleges 1000hz, összes profi játékos 500hz-en tolja, észresem veszed a különbséget... szoval szerintem told be 1800dpi/500hz-re, vezérlöpult egérérzékenység 3. pötty, minden pipát ki, uninstall driver, ujrainditod a gépet és tégy egy próbát... szigoruan SP2, az SP3 elront mindent...

-
Madn!ght
addikt
válasz
DroneZ^
üzenetére
Teljesen jó lenne, ha 900-1100 között működne a mostani 1-2000 helyett...
Sp2-es xp-t tettem fel, meg az alap drivereket, de sajna kezdettol ezt produkalja. Vhol olvastam, hogy ha felteszem a razer drivert, belovom a dpi-t es a senset, majd uninstallom a drivert, akkor drivertol fuggetlenul megjegyzi a beallitasokat.
Igaz ez?Gyanitom, hogy a razer fele driver kavar be...
-
DroneZ^
őstag
-
tomimo
csendes tag
sziasztok.
cserére érett a 3gombos logitech gőrgős powa egerem. razer deathadder-t, vagy razer copperhead-et válasszam ? még nem volt razer egerem, hamar meg lehet szokni őket ? egérpadom az razer exactmat.
köszi a segítséget.
üdv -
RtK
tag
Hali! Milyen egerpadot ajanlotok ehhez a remek egerhez?

-
DroneZ^
őstag
válasz
Madn!ght
üzenetére
pfúú basszus, neked pont az egyik legjobb alaplapod van a frekvencia-vagánykodáshoz, nekem full 999-1000ren pattogott több egér is azzal az A8N-E-vel... bezzeg az uj gigabyte-om egy kalap kaki...
Szerintem huzogass ki mindenféle usb-t és csak az egér legyen benn és ugy tegyél egy próbát... vagy win reinstall, már bekoszolódtak a driverek!
-
Agostino
addikt
Üdv.
Nos bevittem ma a rágcsámat, ahol szó nélkül cserélték, 15 perc alatt végeztem, minden papírmunkával együtt.
-
whYz
őstag
nem vagy teljesen tisztában a dolgokkal
a clickelő nem egy külső program amivel haxolod a codot, hogy gyorsabban lőjél hanem a játék egy bizonyos hibáját használod ki közvetlenül a játékból(semilyen program nem kell hozzá)
mondhatni hasonlít a felturbózott cfg-kre ami valaki szerint cheat valaki szerint a játék része
én azt mondom ez egy olyan játék amiben már természetesnek vehető akármilyen bug és mivel már soha nem fogják kijavítani egyiket se így meg kell tanulni együtt élni vele...
na de ez már nagyon off
-
Madn!ght
addikt
-
Agostino
addikt
Üdv.
Az egerem mostanság elkezdte azt játszani velem, hogy amikor kattintok, akkor a gépnek már két kattintást küld el, ami iszonyat bosszantó tud lenni. Még benne vagyok az egy év gariban, ezért holnapután vissza is viszem, de nem igazán tudom mire számíthatok. Testvérem szerint - aki jobban benne van ezekben - több fórumon is találkozott a jelenség leírásával.
-
whYz
őstag
hát azt ezzel nemtudod megcsinálni mivel ez csak ilyen primitív makrozásra alkalmas...
késleltetéseket kell megadni a lövések között és ugy talán menni fog
de ezt meglehet csinálni játékba is(cfg), de van ennek egy sokkal hatékonyabb megfelelője amit úgy hívnak hogy "garand script" vagy "klikkelő"
-
gYaLo
őstag
Hellosztok!
Baloldali click-et hogyan lehet makrózni ?

-
0karmacoma0
senior tag
Végül visszaküldtem. Nemsokára kiderül, elfogadják-e. Kicsit konkrétabban a probléma: A holtjáték miatt, mikor előre görgetsz, olyan mintha a görgő recéje megakadna. Ezért nehezebb előre görgetni és "kattog". Referenciaként ott van a hátra fele görgetés, ami szép halk folyamatos hangot ad, nem pedig szakaszos, hangos kattogást. Ha rárakom az ujjam a görgőre akkor tudom picit mozgatni a tokjában előre hátra. Szerintem ez egy 11k-s egérnél gáz. Rossz érzés volt megválni tőle, és visszarakni a régi egeret. Olyan mintha sohasem érnék az 1600 pixel végére.
Minél többet használom a DeathAddert, annál jobban szeretem. Eszméletlen kényelmes és jó egér. A munkám miatt egész nap kattintgatnom kell, így nem mindegy mennyire finom az egér mozgása, és kényelmes a fogása hosszútávon. Nem mellesleg gyönyörű egér. A Mantis paddal igazi dísze lett az asztalomnak. -
mindfreak
őstag
válasz
0karmacoma0
üzenetére
Nem tudom pontosan mit értesz kattogás alatt, de nekem is volt már egerem, aminek halkabb volt a görgője. Emiatt szerintem tuti nem fogják garanciában cserélni!
-
CséZé
őstag
válasz
0karmacoma0
üzenetére
nekem nem kattog pedig már egy éve megvan
-
0karmacoma0
senior tag
Sziasztok!
Most jött meg a Deathadderem. Soha nem volt még ilyen jó egerem, nem csalódtam benne. A görgővel viszont van egy kis prücök. Van neki egy egészen apró előre hátra mozgása, aminek köszönhetően előregörgetésnél csúnyán kattog. Ez garis probléma? Csak mert postán rendeltem és nem lenne jó(és olcsó), ha körberöhögnének miután visszaküldtem. -
jookomak
őstag
Egy DA már van a családban, átkozottul jó, és most hogy újítottam a gépem én is vennék egyet, de sehol nem találok fehér világításút. Van már itthon egyáltalán, lehet kapni valahol?
-
mindfreak
őstag
Így van, de azt már nem lehet kapni, azért nem foglalkoztam a dologgal.

Tuncay: Örülök, hogy tetszik az új egered, de ez itt nem a Diamondback, se a Lachesis topic. Hamarabb kapnál választ, ha a megfelelő helyen tennéd fel a kérdéseid!
Mellesleg a Lachesis - a jelenlegi legjobb - lézeres egér, gondolom ezért is drága. Ami neked kényelmetlen, másnak még lehet jó. Nekem pl. a DB nem jött be. -
Tuncay
csendes tag
Helo, nekem egy logitech mx620 volt (tudom egyáltalán nem gamer egér, pedig elég sokat játszom) és 3-4 év után bekrepált, elkopott a gomb.
Most rendeltem interneten egy Razer Diamondback 3g-t ma jött meg. Kicsit szokatlan a fogása de nekem tetszik. Egyedül az nem olyan jó benne hogy az oldalsó gomb egybe van, nem pedig két külön gomb.... De ezt elég hamar meg lehet szokni. Kicsit fura volt amúgy jobbkezes egérről kétkezesre váltani de már a mai napon eléggé ráállt a kezem szóval sztem egy hét múlva már nem fog feltűnni semmi sem.
Btw, szerintetek a lachesis azon kívül hogy kurva drága miért jó? sztem a fogása is kényelmetlen.... -
Madn!ght
addikt
Hali!
Vki nem tudja hogy lehetne pöpecül belőni az 1000hz-et, hogy 999-1000 között mozogjon?
Mar mindenfele progit kiprobaltam (usbmrs11, hidusbf), szerkesztettem az usbport.sys-t, de meg mindig 1-2000 között ingazik...
tud vki vmi frappans megoldast?
Előre is köszi! -
Zinho
aktív tag
Én most vettem Deathaddert; mx518-at meg egy barátomnál próbáltam ki (az volt a másik potenciális jelölt).
Nekem jobb a DA fogása, a borítása is jobb, az optikája is _elvileg_ jobb a DA-ban, gyakorlatban nem hiszem hogy nagyon érezni lehet... hozzá kell tenni hogy nekem Microsoft IME 3.0-ám volt előtte, ami nagyon hasonló kialakítású mint a DA,és a Microsoft egeret nagyon szerettem, csak hát megmurdált (legalább 8 évig bírta!).De ha elégedett vagy a Logitech egérrel, akkor miért akarod lecserélni?

-
Haart
addikt
Kérdezném a kedves ownereket hogy milyen a deathadder egy mx518hoz képest, mert most azom van. Megéri-e rá váltani vagy sem-e. Esetleg olyan akinek már volt mindkettőhöz szerencséje? Ha kérhetem szubjektíven ha lehet, mert ez mégiscsak razer topic, próbáljatok meg nem részrehajlóak lenni, pusztán a tényeket nézni. thx

-
V8TommY
tag
Mai naptól én is csatlakoznék a társasághoz.
Logitech Dual Optical, MS 1.1A, MS 4.0A, Laser Mouse 6000 után ezt a forumot olvasgatva, a Deathadder mellett döntöttem M Exp 3.0 helyett.
Szerintem jó döntés volt.
Először azt hittem kib@szom az ablakon olyan idegbeteg volt a kurzor, (tán a 125hz/1800 dpi miatt
) 500hz/450dpi-vel meg mint az álom. Coccolino csak szeretne ilyen lágyságot. -
-
Rekro
aktív tag
Sziasztok!
Ti milyen polling rate-en használjátok az egeret 500 v 1000 Hz?
Arra rájöttem hogy a válaszidejét befolyásolja, de több helyen írták hogy 500hz "elég" vagy ezt teljesen embere válogatja hogy jobb használni? -
mindfreak
őstag
válasz
Bandeee
üzenetére
Release Log:
- Fixed the bug where holding down a button on single key at advanced setting would act like a single keystroke. With this driver the key will repeat itself, just as when pressing and holding a key on a keyboard.
- Fixed Macro does not work if button was set to on-the-fly-sensitivity previously. -
Bandeee
tag
Van új driver!!!
-
mindfreak
őstag
Találtam egy tesztet, ahol összehasonlítják őket. Itt a végszó, de elolvashatod az egész cikket.

"After comparing two such similar, but also such different, products, I strongly recommend the Razer DeathAdder for professional gamers. Just as I would have earlier recommended them to prefer the Diamondback to the Copperhead. It’s all about the innards: the 3G infrared sensor is a miracle whereas the laser sensor of the Copperhead/Habu can cause problems at sudden movements of the mouse."
-
llneo
csendes tag
S.egítség O. S.egítség
Sziasztok!
Beszart a copperheadem. 2 ger között örlődöm... Elején még bent volt g5 is de azt elvetettem, maradt MS habu és a Deathadder.
Lennének kérdéseim:
D.A.-n lehet felbontást váltani? vagy folyton 1800on megy? ha lehet melyik gombbal mert az oda vissza gombot ilyenre nem áldoznám fel, mert copperheaden 2 +gomb volt, habun meg ugye dedikált gombjai vannak a felbontásnak.
Én nem hardcore cs-s vagyok már de azé minden este 1 órát tuti gamelek üveg padot használok 2 oldalast ugyhogy tük mind1 hogy infra vagy lézeres az egér.
Ötleteket várok kritikát is jól tűrom

Köszi!
t.
-
Th3Ac3
tag
Jó, én is arra gondoltam inkább ezért a 2 dologért nem dobok ki még pár ezrest.Egyébként igen jó márka a Razer, csak dicsérni lehet, van is egy Diamondbackem csak már nem kattint mert már elkopott. Ehelyett lesz. Ja meg játszok azért elég sokat főleg FPSt ahhoz meg egy ilyen egér elkél.
-
Th3Ac3
tag
Kedves DeathAdder tulajdonosok!
Mit gondoltok a Lachesis jobb mint a DeathAdder vagy nem?Mert e két egér közül veszek egyet.
-
Devdi
aktív tag
Sziasztok. Ti talákoztatok már olyannal hogy játékok alatt meghülyül az egér? :S
Pl mikor codozok és a középső gombbal dobnál a gránátot nem csinál semmit se. Aztán ha megnyomok egy másik gombot akkor dobja majd csak el... Valamikor jó valamikor nem... Driver: 1.08 Firmvare: 1.27 -
enve
csendes tag
Csákó! Sry, hogy nem olvasom végig a topicot...
Lenne pár kérdésem! Mivel hosszú idő után sem sikerült megtalálnom a tökéletes egeret számomra (ms 1.1a,logitech g1,mx518,razer krait), úgy gondoltam adok a DA-nak egy lehetőséget. Az eddigi egerekkel a problémám a negatív gyorsulás volt. Mivel CS-zek, extrém kis sensivel, ezért folyamatosan sikerült ezeket a rágcsálókat zavarba hoznom. Hosszas kutatás árán sem sikerült egy mx300hoz jutnom, és mivel esreality szerint a DA-nak van hasonlóan brutális perfect controlja tovább nőtt bennem a vágy egy ilyen egér megvásárlása iránt! A kérdésem, hogy a topic elején emlegetett rejtélyes pozitív gyorsulás, valamint a lift-off hibákat sikerült kijavítani valamelyik fw vel, vagy driverrel? Nem szeretnék egy olyan egérre költeni, ami gyorsulást eredményez, mert már ígyi idegroncs vagyok a g1miatt:S Előre is köszi a helpet! -
pr1mzejEE
addikt
válasz
elbandy2
üzenetére
Nem akarok hülyeséget mondani, bár lehet sikerülni fog. Szerintem a dpi-t nem is lehet gombra rakni, hanem az egér alján található gombot nyomva lehet profilt váltani és az abban lévő sensire-dpi-re meg minden másra. Sztem dpi-t nem is lehet bindelni (mer tulajdonképpen ez bind)
-
elbandy2
csendes tag
Sziasztok, egy kis segítség kellene,sajna valamiért nem tudom beállítani a deathadder egeremre hogy, az oldalsó gombokkal tudjam állítani a dpi sebességet.BF2 játszom ,vele és a helihez amelyik jo az tul gyors a snipába,infrantryra.
-
pr1mzejEE
addikt
Na megjött a Mantis is. Azt kell mondjam nagyon meg vagyok elégedve. Nem lehet mellé lőni vele

-
pr1mzejEE
addikt
Köszi a tippeket, jól jöttek

-
BemAnyó
senior tag
-
CSorBA
őstag
válasz
pr1mzejEE
üzenetére
Nekem sajna tiszta gané lesz, (általában a munkám miatt, mert koszos-földes füzetekből viszek fel adatokat gépre) Szal a pad is meg az egér is ki van téve a megpróbáltatásoknak
Én Acetonnal tisztítom. kb így:
1, puha vizes rongy
2, puha száraz rongy
3, acetonos rongy, ez majd elpárolog róla, nem kell már szárazA padot is így szoktam, csak azt bedobom a csapba és langyos vízzel mosom

Egyszer megjártam így, ráraktam a konvektorra száradni, kerestek telefonon, a pad meg közben meggörbült
Amúgy nekem mindmáig ez az egér jött be legjobban, eddig semmi baja, lassan 1 éves már..
(jah de, van 1 baja, a görgője nem világít, de nem is baj, amúgyis kikapcsolnám...) -
mindfreak
őstag
válasz
pr1mzejEE
üzenetére
Nekem a lakkozott rész zsíros, ujjlenyomatos meg egy hét használat után már tiszta karc. Pedig nem is izzad a tenyerem, meg jóformán még alig használtam. Ilyen finom anyagokhoz valami puha rongyot szoktam keresni, de már beletörődtem, hogy úgy sz@r. ahogy van. Ez legyen az egér legnagyobb hibája. Más amúgy nem is nagyon van...
-
pr1mzejEE
addikt
Ti hogy szoktátok tisztítani az egeret?
-
mindfreak
őstag
válasz
Madn!ght
üzenetére
Egyik padtól se fogok csodafrageket lőni. Tudom mert mát próbáltam egy párat.
QcK-t szeretem, mert az évek alatt jól megszoktam és ami bevált, ahhoz nem szeretek hozzányúlni.Erről jut eszembe, ma arra lettem figyelmes, hogy a DA vezetéke ahol belemegy az egérbe nyikorog. Nagyon rossz.
A 3.0-nak meg oldalsó gombjai lötyögtek, de az nem volt ennyire idegesítő. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Asztalos klub
- Milyen TV-t vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Trollok komolyan
- Horgász topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- További aktív témák...
- ThinkPad P1 Gen6 16" 4K+ OLED érintő i7-13700H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjolv gar
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,32GB DDR4,256GB SSD,Quadro P2000 5GB VGA,WIN11
- SAMSUNG 980 500GB M.2 NVME PCI-E 3.0 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- PlayStation 5 Slim Digital Edition
- Samsung Galaxy S10 - 128GB Fekete
- Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Spigen Essential Ee673eu 3-portos hálózati töltő 67W Fehér (2xUSB-C, 1xUSB-A)
- HP EliteBook 830 G5 13,3" i7 8650u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Lehet a gyártási számból tudnának valamit mondani.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

köszi a tippet.