- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
xxlongikaxx
aktív tag
Sziasztok, egy kerdes. Van egy Pi2 om, Kodi fut rajta. Fel lehet ra telepiteni egy skypeot, egy Microsoft webcammel hogy TV n tudjak skypeolni?
-
xxlongikaxx
aktív tag
Sziasztok, hogy lehetne Pin megoldani a kovetkezot. Valahol netre kapcsolva letennek egy pi-t, ami torrentrol toltene szigoruan legalis fajlokat, elmentene a sajat winyojara majd rola mashonnan egy masik gepre vpnen keresztul letoltenem a fajlokat. Lehetseges ez, ha igen milyen szoftverrel?
-
xxlongikaxx
aktív tag
Hetvegen vettem egy Pi2 ot, feltoltam ra egy OSMC, ment mint a karika csapas. Annyi gondom van hogy a kep nagyobb mint a 46" os kijelzo, ergo mindenhol kilog, illetve a kep minoseg is mintha nem lenne tokeletes. Valaki tud ra valami megoldast? Koszi
-
xxlongikaxx
aktív tag
válasz
Celtis #15049 üzenetére
Igazabol csak arra kellene hogy a laptoprol at tudjam WLANon tolni a Pi2 hoz csatolt winyora a filmeket hogy onnan tudjam lejatszani. Ebben az esetben torrentet sem kellene tudnia.
contaxg: Koszi, nem akarok en szervert epiteni belole, csak annyi kenyelmi funkciot szeretnek hogy a film amit nezek azt attdujam tolni a pi2 winyojara hogy elkeruljem a szaggatast.
-
xxlongikaxx
aktív tag
Sziasztok, gondolkodom egy pi2 vasarnalasan a kovetkezo funciokra:
- KODI medialejatszo (milyen a pi2 pass trough szolgatata most, HD hangok mennek?)
- Torrent Kliens
- NAS szerveresetleg Bluray lejatszas, illetve kulso DAC epitese es hozzakapcsolasa es Volumion keresztul zene lejatszas, ebben az esetben a KODInak HDMIn kene kimennie, a VOlumionak DACon at.
Kerdesem az hogy az elso harom funkcio megoldhato e egyetlen Pi-n, illetve lehetseges e a bluray bolti lemez lejatszas.
Linuxhoz hulye vagyok, nagy gurunak kell lenni vagy megoldhato?
elore is koszonom
-
xxlongikaxx
aktív tag
Egy kerdes, hoyg all most a Pi2+KODI tamogtasa a hang formatumok teren? Passtroughban mit tud attolni az AVRnek?
MEg mindig media lejatszo epitesen gondolkodom...
-
xxlongikaxx
aktív tag
Gondolkozom egy Pi2 vasarlason media lejatszonak, amit tudnia kene az egy Kodi, torrent, illetve tudjak wifin a laptoprol filmet masolni a pi-re kotott HDDre, ez megtudja nekem oldani? Illetve ha jol olvastam aki sima Dolbi Digital es DTS megy ki a HDMIn csak HD nem?
-
xxlongikaxx
aktív tag
válasz
lord.lakli #12149 üzenetére
ertem, akkor bukta a projekt.
-
xxlongikaxx
aktív tag
Sziasztok, gondolkozom egy mediaplayer epitesen Pi2 vel, a tapasztaltakat kerdeznem a hang es kepminosegrol? Tudja e kezelni az uj hangformatumokat TrueHD, mennyi birkozik meg full HD anyagokkal?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nintendo Switch 2
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Trollok komolyan
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- HP ProDesk 600 G2 SFF PC, Intel 6. generációs CPU, SSD és RAM nélkül
- Gamer PC - i5 13400f, RX 6700 XT és 16gb RAM
- i5 10500/ RX6600XT/32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- i7 8700/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ R5 430 2GBD5/ HP 400G5 SFF/ garancia/ ingyen foxpost
- AKCIÓ!! i9 9900 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged