Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Apple Watch
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nem megy az AI az Apple-nek, hullanak a fejek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rengete
aktív tag
Rengete
(fanatikus tag)
Sziasztok! Rpi3 ra feltettem egy rasplexet. Minden tökéletesen működött, tv távirányító ceccel irányított mindent. 2 nap nem használat után, megint átkapcsoltam rá de a távirányító nem hozta ki alvó üzemmódból, nem érzékelte szeriten a távirányítót. Látszik minden csak kicsit be van sötétedve a képernyő. Nem tudtam mást, újraindítottam. Most viszont nincsenek meg a film illetve a sorozat mappa. Gondolom kijelentkezett. Nem vagyok otthon csak az asszon panaszkodott. Gondoltam mire hazaérek meg lesz a válasz.
Lehet erre valami megoldás? Ki lehet mondjuk kapcsolni valahol az alvó üzemmodot? -
Rengete
aktív tag
Sziasztok!
Nagyon szeretnék még MA vásárolni egy RPI3-at plex kliens futtatása céljából. Tudtok mondani nekem helyet ahol ma biztosan tudok vásárolni? A netet már nagyjából végig bújtam, de vagy nincs nyitva az üzlet, vagy nincs raktáron.
Új hozzászólás Aktív témák
- Komplett PC monitorral, belépő gamer PC
- 27% - HP All-in-One Desktop PC, 23.8" / AMD Ryzen 7520U / 8GB DDR5 / 512GB SSD!
- 27% - ACEmagician S3A MiniPC! Ryzen 6900HX 16GB DDR5 / 512GB SSD/ Radeon 680M!
- Ryzen5 5600X/ RTX 3060Ti/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Lenovo ThinkCentre M700 SFF PC, I5-6500, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd végi
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- ÚJ ASTRO A50 5th Gen LIGHTSPEED WIRELESS HEADSET + BASE STATION fejhallgató
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Lehet erre valami megoldás? Ki lehet mondjuk kapcsolni valahol az alvó üzemmodot?
wassermann