- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Bluetooth-headsetekről általában
- iPhone topik
- OneOdio Focus A6 – Bluetooth 6-ot olcsón
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VodaDroid
csendes tag
Kodiban kiraktam egypár kedvenc mappát saját menüpontnak,hogy szétválasszam a meséket a nem meséktől.Azt be tudom állítani hogy magától megjelenjenek itt is a borítók? Ha nyomok egy it és választok képet akkor megy de ha nem muszáj nem szeretném egyesével kiválasztani. Köszi.
-
VodaDroid
csendes tag
válasz
yossarian14 #13002 üzenetére
-
VodaDroid
csendes tag
Sziasztok! Rpi2 nél kodival,openelec/OSMC, mostanában médiatár frissítésnél betallóz egy csomó filmet aminek csak egy szám a címe Pl 4,11,36 stb. Talál hozzá adatot borítót de a filmek persze nem elérhetőek felajánlja a törlést vagy médiatár tisztításnál törli őket.Hogy tudom kideríteni ezeknek a forrását hogy töröljem esetleg vmi beállítás kell,hogy ne jelenjenek meg ? A médiákat egy routerre kötött hdd ben lévő film/sorozat forrásból keresi.Köszi.
-
VodaDroid
csendes tag
Sziasztok! Kezdő rpi2 felhasználóként lenne kérdésem.Elsösorban médialejátszónak használom tv re kötve hdmin. A forumot olvasva sikeresen felraktam,beállítgattam a kodit licenszeltem stb. ami nélkületek nem ment volna ilyen egyszerüen. Viszont smbn a nasról lejátszott nagy felbontásu filmek akadoznak ezért kiprobálom az osmc renszert is .Telepités ok a kérdés az,hogy ezen hogy kell az mpeg llicenszeket regisztrálni,az rpin az usb áramot megemelni egy plussz hddhez ,mit érdemes még piszkálni,hogy stabil gyors rendszer legyen? Putty fix ip van, nem muszáj részletes leirás (bár jó ha van a forumon) elég lenne pár hasznos link az utmutatásokhoz. Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Bluetooth-headsetekről általában
- Milyen program, ami...?
- Motoros topic
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- ÚJ! GAMER PC I5-14600KF RX 9060XT RTX 5060Ti RTX 5070Ti RTX 5080 32/64GB DDR5 számlás!
- QuantaPlex T42S-2U node szerver
- Gamer PC - RTX 3080, Ryzen 7 5700X, 16gb RAM
- Új Ninkear M7 mini PC miniPC Ryzen 5 7430U 16GB RAM 512 GB SSD Radeon 610M
- Új Ninkear M8 mini PC miniPC 32GB DDR5 Ryzen 7 8845 HS 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3428
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- OPCIONÁLIS: 2 részletben is elviheted Razer Naga V2 Pro Gamer egér (RZ01-0440100)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest