- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cog777
senior tag
A htop allapot teljesen egeszsegesnek tunik.
Alapertelmezesben a swappiness 60-on van (mint atlagos desktop rendszernel). Kb 2/3 - 3/4 telitettsegnel kezdi el a rendszer a lapozofajlt hasznalni. Szerintem olyan nincs hogy tele van a memoria es a lapozofajl nincs hasznalatban. (csak ha swappiness nagyon kicsire van allitva)
Tudnal csinalni kepernyofotot amikor elfogy a memoria? Szerintem nem az lesz a ludas.
Van egy angol leiras, de meg kell hogy mondjam, nekem is kicsit magas hogy mikor lapoz mert elegge dinamikusan van meghatarozva. Link
"So, if the system's distress value is low and swappiness is set to 60, the system will not swap process memory until 80% of the total RAM in the system is allocated" -
cog777
senior tag
-
wassermann
Topikgazda
A hűtőborda ízlés és pénztárca kérdése:
1. .Alapesetben, borda nélkül is megvédi magát, mert legfeljebb visszavesz a CPU a tempóból.
2. Ha nyitva tudod hagyni, pl. TV mögött van, akkor ház nélkül egy filéres, "billenyűzet gombnyi" méretű borda is elég.
3. Ha viszont folyamatos csúcsra járatás mellett védeni akarod, jó a teljes fém ház vagy mindent betakaró borda.Nem villanykörte! :-) néhány Wattról van csak szó:
-
zenwalk
senior tag
Szia
Én torrent, stream külső hálóra(plex) + kodira használom. Van amikor ez a három egyszerre megy, de nem szokott probléma lenni. Nagyon melegszik, a jelenlegi ventis hűtőborda nélkül pár perc alatt elérte a ~80 fokot amikor intenzívebben használtam, de mióta megvan a ventis hűtőborda, nincs ilyen gondom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BestBuy topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Lexus, Toyota topik
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- HP ChromeBox G2, olcsó pici gép internetezésre.
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest