- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MIUI / HyperOS topik
- Hamarosan lesz a Nothingnak mondani valója
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Nem gondolnám. Ez is csak ugyanolyan mint a többi termék: a bevezetésekor tele van hibával és idővel egyre jobb lesz. Jelentse ez akár azt is, hogy megmarad a hallucináció, de mondjuk figyelmeztetni fog, hogy amit most leírt arra nem talált konkrét bizonyítékot, hogy létezik, csak ő gondolja így.
Nem tudom mások hogy használják. Én mindig akkor használom ha valami olyat akarok megismerni, amivel kapcsolatban még nincs tapasztalatom. Mert hát lássuk be, nem jöhetek ide a fórumba azzal, hogy: "Sziasztok, Semmit nem tudok XY dologról, kérlek világosítsatok fel". Ki fog így segíteni nekem? Kinek van erre ideje/idegrendszere, hogy elmagyarázza nulláról? Az AI-al meg nyugodtan elbeszélgethetek órákon keresztül, ráér és nem fogy el a türelme.
Néha persze becsúszik egy ilyen baki, de 95%-ban jókat mond. Nekem ez így belefér, 5%-ban meg majd tartom a hátam és égek a baromságai miatt.
-
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Szerintem igen. Már most látok olyan épelméjünek hitt embereket, akik az AI terjedése elött kreatívak voltak, tudtak, de mióta az AI széles körben elterjedt, azóta sajnos MINDENRE is használják.
A kedvencem a nyelvtann@ci, aki az AI óta bizonytalan levelet írni, és mindent azzal irat.
Én meg import személyként ülök a szemben levö asztalnál, és maximum egy nyelvtani ellenörzésre tolok egy deepl-t - ha bizonytalan vagyok -
HantekDSO
aktív tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére

Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Zalman PC / Ryzen5-5600 / 32gb ddr4 ram / 512gb NvMe ssd + 1TB hdd / windows11
- Intel i7 13700kf Asus Dual Rtx 5070 oc
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB Nvme SSD!
- Gamer PC i7-3770 / GTX 1060 6GB / 16GB RAM / 720GB SSD + 500GB HDD
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- Használt iPhone 14 Pro felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

wassermann