Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Akciófigyelő: Százezer forint engedmény a Nothing Phone (3)-ra
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
wassermann
üzenetére
Én onnan tudom, hogy milyen, hogy már csináltam. Játékkonzol (pigrrl) hangkimenetét ezzel oldottam meg. A Nintendo meg hasonló játékok prüntyögéséhez pont elégséges megoldás, de amúgy borzasztó zajos, és valami órajel csipogását is folyamatosan hallani lehet rajta.
Persze az is lehet, hogy rosszul építettem meg, vagy egyéb okból került rá a csipogás, de van pi2-m, ugyanez az analóg kimenet van rajta, régebben használtam is zenelejátszásra, és az alapzaj ugyanúgy ott volt rajta.
A felbontása ettől függetlenül akár tényleg lehet jobb, mint a CD 48kbit/16bit felbontása. -
SunMount3r
nagyúr
válasz
wassermann
üzenetére
"CD minőségnél jobb."-> Bocsi, de ez így mit akar jelenteni? Ebben a kontextusban eléggé értelmezhetetlen. Ha pl. csak az, hogy a CD anyagok mintavételezési értékeinél magasabbakat is tud papíron dekódolni, az még semmit nem árul el a valós kimeneti hangminőségről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Horgász topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- HP EliteDesk 800 G3 TWR PC, i5-6500 CPU, 16 GB DDR4 RAM, Windows 11
- BONTATLAN Lenovo ThinkCentre M70s SFF Business Időtálló Asztali gép -50% i5-14500 16/512 770 Magyar
- ReZone Használt PC Bazár Megbízható gépek, korrekt árak.
- Eladó felújított számítógép
- Asztali PC , i7 6700 , 1660 Ti , 16GB DDR4 , 250GB m.2 , 500GB HDD
- Ulefone Armor 33 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest