- Ezzel a mobillal készülhet a 2026-os MWC-re a HMD
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android szakmai topik
- Poco F7
- Apple iPhone Air - almacsutka
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
g.gergo #41349 üzenetére
Nem, több dolog is közrejátszott - nem tudom a pontos okát de a sima sudo chmod parancs nem hatott az Istennek sem. Aztán egyszercsak beállítódott a mindenki mindenhez hozzáfér opció úgy,. hogy indítás után csatlakoztattam az usb drive-ot (nem hagytam rajta az újraindítások alatt) és a sudo chown -R pi:pi "mappaelérésiút' paranccsal sikerült ezt kierőszakolni. Aztán kiderült hogy ami transmission leírásból dolgoztam az 'elfelejtette' megemlíteni hogy nem elég a Transmission settings.json konfig file-jában beállítani hogy milyen user nevében fusson, hanem ezt be kell állítani a transmission-daemon kis futtató konfig filejában is - úgy ahogy az előzőleg linkelt leírásban is már szerepel. Onnantól kezdve a Transmission is el tudta érni, illetve módosítani a letöltési mappákat és működött a folyamat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Töredék áron! Csere-Beszámítás! DJi Air 3 Fly More Combo RC2! Garancia: 2027.09.27!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Takamine GD20CE elektroakusztikus gitár keménytokkal együtt. Kb 10 alkalommal használt,nem hordoztam
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest