Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PistiSan
addikt
Érdekes, néhol ellentmondó információk vannak.
What will I get when I buy one?
A Raspberry Pi. Leads, a power supply or SD cards are not included but can be purchased at the same time from the store. You will be able to buy preloaded SD cards too.
Nagyon remélem hogy egy időben az RP megjelenésével lehet majd rendelni ezeket is, így lenne ésszerű.
Néztem a csomagokat, debian alatt pl a transmission is egy nagyon régi verziója fut, ahol még nem lehet megadni a max egyidejű letöltések számát sem, szóval ahogy elnézem lesz pár csomag amit magamnak kell beforgatni, tegnap próbálkoztam vele, elsőre elbuktam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 7 5700X / RX 6800 16GB / B550M WIFI / 32GB RAM 3600Mhz / 1TB NVMe SSD / 650W GOLD
- riello UPS SDH 3000 - Szünetmentes tápegység - 3000 VA -2U
- ASUS TUF Gaming F17 GAMING LAPTOP!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD + 500GB HDD!
- Asztali PC , R7 5700 , RTX 4060 , 16GB RAM , 512TB NVME , 1TB HDD
- Magyar, Aktiválatlan! Apple MacBook Pro 14! M3, 8GB, 500GB! BeszámítOK
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- BESZÁMÍTÁS! ASUS DUAL MINI RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung LH55CSPLBC 55" LCD monitor
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann