- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
PistiSan #34783 üzenetére
Akkor jó.
Engem nem érint egyelőre, mert - még - nincs pi4-em.
Én minden frissítéssel óvatos vagyok, 10-ből 9-szer nem is ok nélkül sajnos (jó példa erre a telefonom, a Samsung utolsó frissítésével egybekötött tervezett avultatása miatt a régebbi telóim sorra váltak használhatatlanná, a mostaninál kihagytam ezt, és milyen jól tettem...). Kizárólag azt frissítem, amivel bajom van, vagy funkcióbővítés miatt, "ami nem romlott el, azt ne javítsd meg" elv mentén. Ezt is megvárnám, míg kijönnek az első cikkek a frissítés jóságáról/hasznosságáról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lian Li 011Dynamic Evo/RTX4070Super Eagle OC/Intel Core i5-14600K/DDR5 G.Skill Trident Rgb 6000MHz
- MSI MPG Z390 GAMING EDGE AC Alaplap + Intel Core i7-8700K
- Kezdő Gaming PC - MSI 390, i7 8700K, RX Vega 56, 16 GB RAM
- GIGABYTE Z390 M Alaplap + Intel Core i7-9700K + Be Quiet! SHADOW ROCK 2
- MSI Z590-A PRO Alaplap + Intel Core i5-10600KF
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged