Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Új belépő a Honornál
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cinemazealot
addikt
válasz
albinolynx
üzenetére
Megvigasztallak, korábban én is pontosan így vélekedtem. Ugyanígy VLC-n filmeztünk, és amikor először megláttam a Kodit, elrettentem, mert egyszerűen nem ismertem rajta ki magam. Azóta RPi-n nézünk filmet Kodival és az asztali gépemen is ott figyel már, annyira megszerettem. Könnyű hozzászokni a jóhoz, főleg ha az több platformon is képviselteti magát szinte pontosan ugyanolyan beállításokkal és képességekkel.

A hálózati sebesség akkor tehát jó. Most már csak az a kérdés, jelentkezik-e a hiba más lejátszón.
-
válasz
albinolynx
üzenetére
"KODI-t nézem, de ez undorító... " Ízlések és pofonok, de ez a beírás sem valami gusztusos annak fényében, hogy a többség ugye nagy elégedettséggel használja a KODI-t, amire mellesleg kismillió felületet tudsz beállítani.
MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - Samsung ViewFinity S7 S27D700EAU IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / 5ms
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

wassermann