Hirdetés
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Korai iOS árulkodik arról, milyen eszközök várhatók az Apple-től a közeljövőben
- iPhone topik
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dugesz77
őstag
Most próbáltam le egy LG 42LM669s tévével. Nincs gond az openelec szépen betőlt. Nincs szivárványos hibajel. Nekem egy speedlink távírányító és egy Logitech K400r billentyűzet van rákötve. Nasról etetem. Mondjuk lehet,hogy a 2 A-es Nilkin kábel is számíthat valamit.
-
golya87
őstag
Egy TV-s USB tudtommal tud 500mA-t. A Pi-nek 1+A kell, a stabil működéshez. A Pi2 szerintem többet fogyaszt, mint a Pi1. És akkor emellé még jönne egy plusz fogyasztó. Szerintem kizárt, hogy működne. De próba szerencse, mit veszíthetsz? Ha kevés a táp felső sarokban szivárványos négyzet fog felvillanni.
Annyira még érdemes figyelni, hogy bizonyos tv-k lekapcsoláskor az USB áramleadását is megszüntetik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Filmvilág
- Bestbuy játékok
- World of Warships
- Korai iOS árulkodik arról, milyen eszközök várhatók az Apple-től a közeljövőben
- iPhone topik
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Xiaomi 11T Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
wassermann