Hirdetés
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- Akciófigyelő: Black Friday kedvezmények az EarFun cuccaira
- Akciófigyelő: Huawei Black Friday akciók a tudatos életvitel jegyében
- Részletes fotókon a Honor robotkaros telefonja
- Ezekkel a kiegészítőkkel még sokoldalúbb eszközzé válik az Armor Pad 5
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Yettel topik
- Csavard fel a szőnyeget! - Xiaomi Vacuum 5 teszt
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Garmin Fenix 8 Pro - nézz az ég felé!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Gondolom mert a két soros olcsóbb és gyakoribb. A gpio-s játék meg közismertebb.
Szerintem kifejezetten érdemes i2c segédboardos kijelzőt használni, mert a kijelző érzékeny az időzítésekre (ami a kábelhosszat is jelenti). Nálam python scritpből fura kiírás hibák voltak attól függően, hogy mikor hány soros volt a kód. De xbmc alá beállított bináris driveres megoldással meg egész jól ment. Az i2c board meg maga kezeli szerintem az időzítéseket, csak el kell küldeni az adatot és kész.Egyébként nekem is van i2c kártyám, meg külön kijelzőm, csak együtt még nem próbáltam őket

Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Asztalos klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bejött az ASUS-nak az OLED
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Gamer Pc - Ryzen 7 3800X, RTX 3060ti, 16gb RAM
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Ryzen7 5700x/ RTX3080/ 32GB DDR4/ 1TB SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Új Gamer Gép - ASRock B660M, Intel I5 12400F, 16GB DDR4, RTX 3060 12GB, 500 GB M.2 SSD, 650W
- Apple Mac Studio M2 Max 32/512
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 100% Akkumulátor
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- Samsung Galaxy Z Fold6 -12/256 GB Használt Media Markt garancia 2028. 07. 03-ig + 1 év Gold
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

wassermann