- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
Nekem egy Sandisk Extreme 16GB pendrive-ot ölt meg anno a Raspberry B-m, én pedig aztán semmit nem futtattam, csak openelec volt rátéve és kész. Ennek ellenére a vadi uj pen kb 1-2 hét alatt elromlott, még PC-n a Paragon Partition managerrel párszor meg birtam formázni, de formázás után már nem működött, csak teljesen lefagyasztotta a windowst. Még szerencse hogy garis, ugyhogy küldtem vissza cseréltetni, de már nem raknám be rendszernek, vettem egy 16GB-os Sandisk Ultra microSD karit, az remekül dolgozik.
-
Lehet csak kifogtál egy hibás példányt. Mennyi garit adtak rá? Szerintem vidd vissza, cseréltesd ki.
Extrém példa, de van olyan sd kártya, ami bírja a gyűrődést, vagy a Panasonic FX szériája, ami még SLC (100'000 írást bír). Talán a legtutibb az Asus itt-ott még kapható 1.8"-os 30GB-os külső HDD-je.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Synology NAS
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ASRock lapok általában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Subaru topik
- Milyen egeret válasszak?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest